Senyor Keş
Kapalı Hesap
Yükledikten sonra reset ile cache ve dalvik csche yaptinmigalaxy ace 2 için stabil oyunlarda kasma yapmıyan arayüzü jb ile aynı rom varmı ? samsungun orjinal sürümleride olabilir ?performance rom'da odin telefonumu tanımıyor. yardım edebilecek varmı
yükledikten sonra wipe data factory reset yaptım.senin dediklerinin ne oldugunu bilmiyorum.Yükledikten sonra reset ile cache ve dalvik csche yaptinmi
bunlar nedir ? nasıl yapılır ?Wipe cache ve wipe dalvik cache yapman gerek
Cwm deyken wipe data factory reset in altinda wipe cache var ona bas sonra aşağıda advanced var ona gir wipe dalwik cache çıkar onada bas reboot sytem now yapbunlar nedir ? nasıl yapılır ?
kronik rom hastalığı devrine girdin mi?Cwm deyken wipe data factory reset in altinda wipe cache var ona bas sonra aşağıda advanced var ona gir wipe dalwik cache çıkar onada bas reboot sytem now yap
O syf 143 tolganın hatalı romunu deneyişMerhaba dün elektrikler gitti kusuruma bakmayain fotoğraf koyamadim şimdi fotolar geliyor
Hala aklima o anilar geliyoO syf 143 tolganın hatalı romunu deneyiş
çok saol kardeşim sorunumu cozdum.Cwm deyken wipe data factory reset in altinda wipe cache var ona bas sonra aşağıda advanced var ona gir wipe dalwik cache çıkar onada bas reboot sytem now yap
Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Banaçok saol kardeşim sorunumu cozdum.
ben en çok PacMan i sevdim forumda konusu var OFFICAL bir rom.Arkadaşlar aranıza yeni katıldım cihazım yeni root odin rom vs konularına yabancı değilim önceki cihazımdan biliyorum sizden isteğim sağlıklı, kasmayacak bi stock rom varmı bildiğiniz kullandığınız CM romlarda olabilir...
1- Simdilik henuz yapan yok.Arkadaşlar benim bir sorum olacak
Simdi ben kies üzerinden kurduğum jb nin üstüne cyanogenmod 11 4.4.2 yi kurdum sorunsuzca.
Simdi benim sorum su ki 4.4.2 yi kurmadan önce ben telefonunun hafizasinin yerini degistirmistim yani SD kartla belleğin yerini ve doğal olarak rootluydu ve simdi hem rootsuz hem de hafizasi normale dönmüş durumda.
1. sorum : Bunu tekrar yapabilirmiyim yani hafizasinin yerini degistirebilirmiyim ?
2. sorum : root yetkisini tekrar nasil verebilirim telefona ?
Simdiden Teşekkürler Arkadaslar
720p ceker ve oynatir codeclerden falan anliyosan 1080p yi zorlaya zorlaya oynatirsin ben oyle yapiyodum ace2 deDostlar ace1 yüksek kalite videolar oynatmiyor. Ace2 de durum nasıl herseyi
Kabul ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?