The Shadow
Üye
Hotspot shield geciyor amaSet dns programını kullanıyorum ama nafile program normalde çok iyi ama meb erişimini geçemiii
hiç denemedim yarın sabah deniim bakimHotspot shield geciyor ama
Forumda vardi PC icin hatta @noss_bar baska bir programi turkceye cevirerek yapmisti adi aklimda degil su an ara bulursunhiç denemedim yarın sabah deniim bakimbi de Âlim Adam bana .apk okuyucu program lazım açıcı değil okuyucu üzerinde ayarlama yapmak için pc veya android için böyle bi program bilir misin ?
Apk Türkçeleştirme diyor başlığı o mu ? oysa bakarım o konuya abone olmuştum
2 tane CM 10.2 mi ?shadow 2 tane ayrı ayrı cm 10.2 kurdum reis ota ve klavye hatası alıyorum ne iş ? daha önce kurdugumda olmamıstı hemen kurulum bittikten sonra hata veriyor
O zaman benim verdiğim en son sürümdü yenile bir dosyayı arada sırada oluyor böyle şeylerayrı ayrı derken sürüm sürüm işte cahiliz biz üstad elemanalr haftalık arayla paylaşmıs onlardan bahsediyorum
Adam topluyoz gel sende katılohoho kulüb yeniden canlandı demek
Samsung ta mı ?! Naptın lanşimdi de samsungta kalıyo lan zaten ekran catlak neden bu kadar eziyete giriyorum ki ace 2 için
flashladım tekrar cm yi suan ota team canija durduruldu yazısı var klavye calısıyor ama gapps yapmadım yüklemeye korkuyorum
İyi yükle bakalımtemizin dibine vurdum deminnden beri almanya jb den rus gb ye ordan tur gb ordan tur jb sonra cm sonra jb sonra tekrar cm cm cm bu böyle devam ediyor nereye kadar gider bilmiyorum
bende anlamaıdm oyle uygulama varmı bilmiyorum ama Ota team canija vs vs durduruldu yazdı bismillah deyip snein verdiğin gappsı yüklüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?