teknolojibaronu
Üye
Tamam anladımSS'yi custom based romlarda her zaman Vol Down + Power la alırsın Artık sdswap işlerini bıraktım böyle şeylerle ilgilenmiyorum ama 4.3.1 deki komutları bir dene istersen belki 4.4.2 de de çalışır
persist.sys.vold.switchexternal=1O kodlari tekrardan yazarmsn
SS yardimi için teskuurler
? AnlamadimDoğru değil de nasil olacak bu is
? Anlamadim
@The Shadow kardeşim bu vold.fstab ne işe yarıyor ???
bi de bana OVERCLOCK programı lazım Kernel sürümüm 3.0.31 ve hâlâ Ace 2 Performance Rom unu kullanıyorum
Bana Overclock Programı lazım Android 4.1.2 Performance Rom
Mali-400MP
Kernel 3.0.31
4.2.2 de var 4.3+ desek daha doğru olurVold.fstab android 4.1.2 de SD yi ana hafiza yapmaya işe yarıyordu ama 4.1.2 + üstünde kaldirilmis.
henüz jb için overclock destekli kernel yok sadece programla olmaz bu işler kernel lazım önce adam gibiBana Overclock Programı lazım Android 4.1.2 Performance Rom
Mali-400MP
Kernel 3.0.31
4.2.2 de var 4.3+ desek daha doğru olur
henüz jb için overclock destekli kernel yok sadece programla olmaz bu işler kernel lazım önce adam gibi
TeamCanjica var, Maclaw Team var, RoXSel Team var, var da var aslinda tabii bunlar tecrubeli isimler degil belki ama yine de hic yoktan iyidirBen birakacam ace 2 yi zaten geliştirici çok az...
TeamCanjica var, Maclaw Team var, RoXSel Team var, var da var aslinda tabii bunlar tecrubeli isimler degil belki ama yine de hic yoktan iyidir
Sadece GB'de.Ace 2 de sayaç Artmasi diye birşey vardı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?