Ooonelanoo
Üye
stock rom çok stabil aslında ama apklar kasıyo ayarlar touchwiz falan romu deodex yapınca bi nebze olsun rahatlıyo zaten tw yi de kaldırınca...Stock ROM stabil mi. Senin önerdiğin romu kullanıyorum hala
sorun çıkartmaz aslında ama endişe etmemek için yine istiyosan rus gb + tr gb + jb yapabilirsin ama dosyaların silinir çünkü arada full wipe varselam şimdi ben jelly bean a geçeceğim fakat şöyle bir sorum olacak ben telefonumda çok oyun oynayan birisiyim ve telefonumun hafızası yeterli değildi bende bunu cözmek için micro sd kartımı telefonun hafızası olarak gösterdim. şimdi sorum şu ben jelly bean a geçerken bunu düzeltmeli miyim ? veya nasıl düzeltirim ? bir sorun çıkartır mı bu hafıza olayı ? telefona zarar gelir mi ?
Recovery den flashlıcan işteCWM6 Flashlamak nasıl oluyo tam olarak anlatırmısınız CWM6 dosyasıní göremedim ilk sayfada
bu adam telefondan anliyo ya shadow kralsin
sd kartı telefon hafızası olarak gösteren şu program root istiyormu?Recovery den flashlıcan işte
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öyle bir program yok ama sdswap root gerektirir. 1. sayfada zaten anlatımı var bununsd kartı telefon hafızası olarak gösteren şu program root istiyormu?
selam şimdi ben jelly bean a geçeceğim fakat şöyle bir sorum olacak ben telefonumda çok oyun oynayan birisiyim ve telefonumun hafızası yeterli değildi bende bunu cözmek için micro sd kartımı telefonun hafızası olarak gösterdim. şimdi sorum şu ben jelly bean a geçerken bunu düzeltmeli miyim ? veya nasıl düzeltirim ? bir sorun çıkartır mı bu hafıza olayı ? telefona zarar gelir mi ?
Aslinda jb her turlu daha hizli sadece samsung un yaptigi dandik sistem apk lari (ayarlar bileBence hic gecme jb'de oyunlarda kasma donma olup duruyor.ha diyelim gectin bunu yapabilirsin.
Aslinda jb her turlu daha hizli sadece samsung un yaptigi dandik sistem apk lari (ayarlar bile) kasiyor o kadar uzerine cm kursan gb yi aramazsin ya da direk apk lari editleyip teli kasmadan kullanirsin secim senin
Rom anlatilmaz ya sizdirilir ya da denenirCm kullaniyorum zaten.Tolga arkadasimizin cikardigi performance rom nasil birsey ?
Batarya kalibresini durduk yere yapmazsin ki sadece sarj gostergesinde bir sorun oldugundaCmde sarj konusunda sıkıntı yasiyorum.bunun nedeni batatya kalibresi yapmadigim icinmidir ?
Shadow bilader bu cm11 nasil iyimi denedin mi bide bu xxmk2 ve xxmh1nedir farklari neler bilgilendirirsen cok tesekurlerBatarya kalibresini durduk yere yapmazsin ki sadece sarj gostergesinde bir sorun oldugundaben 1 kez yapmistim sarj ℅24 ken sarja taktim 2-3 saat sonra %21 falandi kalibre yaptim gercek sarj olan %98 yazdi bunun gibi mesela cm 11 yeni çıktı daha ilk sürüm (fakat nedense 5 gün olmuş çıkalı xda da konu açan yok )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da yeni bir XXMK2 firmware bu da yeni büyük ihtimalle XXMH1 e göre daha hızlıdır(denemek isteyenler için inse bi bende denicem )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cm 11 iyi hızlı fakat kamera vb. hatası gibi şeyler var o yüzden tam olarak stabil olmadan günlük kullanım için iyi değil henüz önermemShadow bilader bu cm11 nasil iyimi denedin mi bide bu xxmk2 ve xxmh1nedir farklari neler bilgilendirirsen cok tesekurler
Tesekurler dostumcm 11 iyi hızlı fakat kamera vb. hatası gibi şeyler var o yüzden tam olarak stabil olmadan günlük kullanım için iyi değil henüz önermemcm 10.1 veya cm 10.2 ye bakarsan senin için daha iyi olabilir
baseband lara gelecek olursak en günceli çoğu zaman daha iyidir sistem uyg. vb. şeyler daha güncel oluyor ve eski romlara göre daha hızlı oluyor
Tesekurler dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?