Sarangni
Üye
Kyrillos'u yükledim, stock JB'ye göre daha hızlı ancak CM'ye göre biraz hantal kalıyor haliyleTabi ara ara kasmalar oluyor bende. Wipe'lamama ve Nova Launcherı yüklememe rağmen engel olamadım. Ayrıca şu bildirim çubuğunda kısayolların nereden değiştiğini de bulamadım Şu 10.1'deki ses olayını yada 10.2'deki reset olayını halletseler saniyesinde geçeceğim
Ben Smart Keyboard Pro kullanıyorum uzun bir süredir. Şu ana kadar birçok custom rom kullandım, sadece 10.2'de Whatsapp'ta mesaj yazarken klavye donuyor ve ardından telefon reset atıyor. Birazda bu klavye alışkanlığımdan vazgeçmek istemediğimden başka bir custom rom'a geçtim. Nedense stock JB klavyesine alışamadım. 10.1 de dahil tüm custom romlarda sıkıntısız bir şekilde çalışıp sadece 10.2'de sıkıntı oluşturması beni bayağı bir üzdü. Malum 10.2'de ses sorunu çözülmüştüCm 10.2 reset sorunu aşırı düzeyde degil. 30 Ekim olanı kullanıyorum gayet iyi durumda.
Sanırım dediğiniz gibi cihazdan cihaza farkediyor. Bende Lite Rom v2.9.1 ' i denedim, şu anlık bir sıkıntı yok gibiCm insanin icini karartyor ayrica sim karti bile goremeyen romdan hayir gelmez nyse zevkler farkli bende kasma yok kyrillosta cihazdan cihazada fark edebilir
Ben v1.6 sını kullanmıştım uzun bir süre, ona göre bayağı bir ilerleme katetmişler.Lite rom guzeldir zaten ace 2 jb yi stabillestiren ilk romlardan
4 kasim a nolduCm 10.2 reset sorunu aşırı düzeyde degil. 30 Ekim olanı kullanıyorum gayet iyi durumda.
Lite romdan nefret ederimLite rom guzeldir zaten ace 2 jb yi stabillestiren ilk romlardan
Pc de olsam tarayip delik desik ederdim de maalesef o tapatalk ta yokCm insanin icini karartyor ayrica sim karti bile goremeyen romdan hayir gelmez nyse zevkler farkli bende kasma yok kyrillosta cihazdan cihazada fark edebilir
Pc de olsam tarayip delik desik ederdim de maalesef o tapatalk ta yok
şimdi gel sen helebenimigec bakam şöle sen eğ kafanı tamamdır emir finish
Bu hali de güzel, herhangi bir kasma ile karşılaşmadım. Tam anlamıyla stabil bir CM çıkana kadar beni idare ederşimdi gel sen helebu arada lite rom bi daha güncellenmeyecek sanırım sahibi s4 almış bilginize...
sıradaki cm 10.2 sürümü final olacakmış belki sorunsuz olurBu hali de güzel, herhangi bir kasma ile karşılaşmadım. Tam anlamıyla stabil bir CM çıkana kadar beni idare eder
şimdi gel sen helebu arada lite rom bi daha güncellenmeyecek sanırım sahibi s4 almış bilginize...
kyrillos romdan da nefret ederimkyrillos canmışilk defa tw hsuma gtti s4 clockuda ekledim s4 wallpaer aynı s4 de benzio
iniosen dene öle denerim
Sa arkaslar kolay gelsin bu cahil kardesinize yardim edin
Galaxy ace 2 telfnumu kies ten jelly bean surumune gecis yaptim telefonu eski gb surumune nasil dondurebilirim[/q
buyur kardeşim burda güzelce anlatılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
inioinş. gps sorunu düzeltilmiştir
gps sorununu düzeltmemişlerhayır düzeltmemişler öle yazıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?