Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

yaşadığın kasmalar gereksiz uyg. kaldırmadıysan çok normal sıkma canını ama s4 te note 3 de bile rehberler 3-4 saniye de gelebiliyor fazla bir şey bekleme ace 2 den cm güzel hoş da sanki orda birileri beni engelliyomuş gibi geliyo stock da daha rahat hissediyom kendimi

Ya bir de "Kyrillos ROM v9" a baktım biraz da, "XXMG2" romunu yüklemeniz önerilir diyor. XXMH1 'in üzerine kurmam herhangi bir sıkıntı teşkil etmez değil mi, acaba XXMG2 stock romunu flashlayıp ardından bu custom romu mu yüklemek mantıklı olur bilemedim

XXMH1 üzerine kur bir şey olmaz tavsiyelere fazla takılma

kyrillos v9 cıkmış güzele benzio videosunu izledim bende suan indriyorum denicem bakalım

kyrillos v9 cıkmış güzele benzio videosunu izledim bende suan indriyorum denicem bakalım
ben deniyemicem bi kaç screenshot falan atarsınız performanstan görsellikten falan bahsedersiniz artık şu videoya bakalım bi

v8 daha iyi gibiydi sanki ama şu kapanış efekti dosyasını bi yerden çalmam lazım şimdi aklıma geldi
neden deneyemion ki :/
daha bugün jb yi stabilleştirdim tel şarjda şu an factory reset yapınca içim gidiyo bide XXMG2 ye gıcığım ve nedense farklı baseband romları kurmayı sevmiyorum (düşündüm de ne garip bi insanmışım be ben )

Tepkiler: Ottoman Slap
güldrdünaslında aklıma bişe geldi mh1 i kurup sadece launcheri değiştrrsem nasıl olur

5-10 kişiye yutturdum bile sıra sizde

Tepkiler: Ottoman Slap
Zaten anca öğleden sonra deneyebilirim. XDA 'da elemanın biri çok fazla bug olduğunu söylemiş ama bilmiyorum, göreceğiz bakalım

Valla ne kullandığı yazmıyor, sadece dün "Woah, there are many bugs
I'll wait a little for a fix" yazmış

Kyrillosu yukledim gayet guzel ozellikle drum cbgu daha da bi guzel rahatlikla kisayol ekleyip kaldrabliyosunuz kasma yasamadim su ana kadar mesla google playden bise yuklerken normalde jb de tel kasardi bunda yasamadim takr takir pro yukledim merak edenler denesin pisman olmazsiniz

Kyrillos'u yükledim, stock JB'ye göre daha hızlı ancak CM'ye göre biraz hantal kalıyor haliyle Tabi ara ara kasmalar oluyor bende. Wipe'lamama ve Nova Launcherı yüklememe rağmen engel olamadım. Ayrıca şu bildirim çubuğunda kısayolların nereden değiştiğini de bulamadım Şu 10.1'deki ses olayını yada 10.2'deki reset olayını halletseler saniyesinde geçeceğim