The Shadow
Üye
Gereksiz uygulamaları kaldırmadım. Alışmışım custom rom ile hazıra konmaya, root apk sı falan telefonumda yok bileCM'ye gerçekten bayıldım. Ama bir taraftan ses sorunu, bir taraftan şu reset olayı sıkmaya başladı ne yalan söyleyeyim. Oyun nerdeyse hiç oynamıyorum bile. Bana hız ve biraz uzun şarj süresi yeterli bir custom romda. Yani rehbere tıkladığımda gecikmeli gelmesin Dediğin romu deneyeceğim yarın hayırlısıyla Teşekkürler.
XXMH1 üzerine kur bir şey olmazYa bir de "Kyrillos ROM v9" a baktım biraz da, "XXMG2" romunu yüklemeniz önerilir diyor. XXMH1 'in üzerine kurmam herhangi bir sıkıntı teşkil etmez değil mi, acaba XXMG2 stock romunu flashlayıp ardından bu custom romu mu yüklemek mantıklı olur bilemedim
Bir süredir 10.1 kullanıyordum ancak ses sorunları yüzünden 10.2 (04.11)' yi yükledim. Ancak bu seferde telefonda resetlerle karşılaşmaya başladım. Özellikle Whatsappta mesaj yazarken telefon donup kendini resetliyordu. Dedim stabil bir sürüm çıkana kadar ben en iyisi bir süre daha Resmi Türkiye Romu'yla idare edeyim. Odin ile güzel bir kurulum yaptım, wipe'ladım ancak telefonu açtığımda aşırı bir kasma gözlemledim. Telefonu recovery mod'da açıp tekrar wipeladım. Kasma bir nebze de olsa azaldı ancak tam anlamıyla geçmiş değil. Nova Launcher'ı kurup gerekli ayarları yapmama rağmen pek bir şey değişmedi. Acaba "XXMH1" romu "XXME7" 'ye kıyasla daha stabil değil mi ? Daha önceden İngiliz JB + Lite Rom 1.2.1 kullanıyordum. CM haricinde önerebileceğiniz bir custom rom var mı ? İlginiz için çok teşekkür ediyorum.
kyrillos v9 cıkmış güzele benzio videosunu izledim bende suan indriyorum denicem bakalım
neden deneyemion ki :/ben deniyemicem bi kaç screenshot falan atarsınız performanstan görsellikten falan bahsedersiniz artık şu videoya bakalım bi
daha bugün jb yi stabilleştirdim tel şarjda şu anneden deneyemion ki :/
bu arada samsung ta 3 aydır yatıyo XXMG2 den başka baseband yokgüldrdün
güldrdünaslında aklıma bişe geldi mh1 i kurup sadece launcheri değiştrrsem nasıl olur
cakalllllllllllllllllllllllllllllll5-10 kişiye yutturdum bile sıra sizde
bu daha başlangıç ama sağolsun diğer kısımlarda half brick devreye giriyorcakalllllllllllllllllllllllllllllll
Merakla yorumunu bekliyorumkyrillos v9 cıkmış güzele benzio videosunu izledim bende suan indriyorum denicem bakalım
bu daha başlangıç ama sağolsun diğer kısımlarda half brick devreye giriyor
Merakla yorumunu bekliyorum
onu yazan kişi i8160p kullanıyor da ondanZaten anca öğleden sonra deneyebilirim. XDA 'da elemanın biri çok fazla bug olduğunu söylemiş ama bilmiyorum, göreceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?