Ottoman Slap
Üye
yok hayır onu denedim en fazla half brick oluyor ben bildirim çubuğu falan editliyorum deneme amaçlı launcher teması falan değiştiriyorum da çalışmayınca cihaz kafayı buluyor bildiğin launchersiz telefontelefon ne açık ne kapalı duruyor ama bi ara s3 mini romu atarım belki ace 2 ye yeni telefon alınca satamazsam hard brick yapacam kafaya koydum bakalım nasıl oluyomuş intikam acıdır ace 2 (psikopat olduğum düşünülebilir ace 2 bana herşeyi yaptırabilir çünkü belli olmaz yine de )
Adamlar daha kendilerine almıyoArkadas biride demiyorki su gence bi note 3 alalim
orta segment cihaz android in tutorial i dir diye boşuna dememişlerBence ACE 2 göz bebeğin olmalı. Sebebi de Android adına bildiğin birçok şeyi bu cihazla öğrenmiş olman olacak. 1500 TL bir cihaz alsan bu kadar cesur olacağını düşünmüyorum ama ACE 2 den sonra alacağın her cihazda cesur davranacaksın.
ilerde samsung u satın alırsam benden tüm eski ace 2 kullanıcılarına bi note 3Arkadas biride demiyorki su gence bi note 3 alalim
orta segment cihaz android in tutorial i dir diye boşuna dememişler
ilerde samsung u satın alırsam benden tüm eski ace 2 kullanıcılarına bi note 3
dogru söze ancak susarımAdamlar daha kendilerine almıyo
gidecemadamsıngercek olamıcak bişe ama
dogru söze ancak susarım( ) ..
kit kat ne alemde acaba
büyük ihtimalle gelmeyecekkit kat ne alemde acaba
Bizde bekliyoz 1.5 aydır gelcekbüyük ihtimalle gelmeyecekbari acısınlar da 4.2.2 veya 4.3 versinler
kolay gelsinBizde bekliyoz 1.5 aydır gelcek
seni hainnnnevet gel buraya
kolay gelsin
seni hainnnnbize güncelleme vermeyen şirketin çalışanı
Git delik desik et samsung ceo sunugörüşmlerimiz sürüyor gardaş daha karar vermedik
XXMH1 iyidirBir süredir 10.1 kullanıyordum ancak ses sorunları yüzünden 10.2 (04.11)' yi yükledim. Ancak bu seferde telefonda resetlerle karşılaşmaya başladım. Özellikle Whatsappta mesaj yazarken telefon donup kendini resetliyordu. Dedim stabil bir sürüm çıkana kadar ben en iyisi bir süre daha Resmi Türkiye Romu'yla idare edeyim. Odin ile güzel bir kurulum yaptım, wipe'ladım ancak telefonu açtığımda aşırı bir kasma gözlemledim. Telefonu recovery mod'da açıp tekrar wipeladım. Kasma bir nebze de olsa azaldı ancak tam anlamıyla geçmiş değil. Nova Launcher'ı kurup gerekli ayarları yapmama rağmen pek bir şey değişmedi. Acaba "XXMH1" romu "XXME7" 'ye kıyasla daha stabil değil mi ? Daha önceden İngiliz JB + Lite Rom 1.2.1 kullanıyordum. CM haricinde önerebileceğiniz bir custom rom var mı ? İlginiz için çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?