Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Arkadas biride demiyorki su gence bi note 3 alalim

Tepkiler: The Shadow

Sarangni

Üye

Bence ACE 2 göz bebeğin olmalı. Sebebi de Android adına bildiğin birçok şeyi bu cihazla öğrenmiş olman olacak. 1500 TL bir cihaz alsan bu kadar cesur olacağını düşünmüyorum ama ACE 2 den sonra alacağın her cihazda cesur davranacaksın.

orta segment cihaz android in tutorial i dir diye boşuna dememişler
Arkadas biride demiyorki su gence bi note 3 alalim
ilerde samsung u satın alırsam benden tüm eski ace 2 kullanıcılarına bi note 3

ortak42

Üye
Kart değiştirmeyi yaptim geri nasil eskisine çeviririm.eskiye döndukten sonra root exploreride silecem başıma fazla iş çikarmayim

desRon

Üye
kit kat ne alemde acaba

Bir süredir 10.1 kullanıyordum ancak ses sorunları yüzünden 10.2 (04.11)' yi yükledim. Ancak bu seferde telefonda resetlerle karşılaşmaya başladım. Özellikle Whatsappta mesaj yazarken telefon donup kendini resetliyordu. Dedim stabil bir sürüm çıkana kadar ben en iyisi bir süre daha Resmi Türkiye Romu'yla idare edeyim. Odin ile güzel bir kurulum yaptım, wipe'ladım ancak telefonu açtığımda aşırı bir kasma gözlemledim. Telefonu recovery mod'da açıp tekrar wipeladım. Kasma bir nebze de olsa azaldı ancak tam anlamıyla geçmiş değil. Nova Launcher'ı kurup gerekli ayarları yapmama rağmen pek bir şey değişmedi. Acaba "XXMH1" romu "XXME7" 'ye kıyasla daha stabil değil mi ? Daha önceden İngiliz JB + Lite Rom 1.2.1 kullanıyordum. CM haricinde önerebileceğiniz bir custom rom var mı ? İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

XXMH1 iyidir gayet de hizli bence ben de nova launcher kullaniyom ve kasma yok su an telefonda sen gereksiz uyg. kaldirdin mi bu arada ? Custom rom olarak gecenlerde kyrillos v9 cikmis onu deneyebilirsin

Gereksiz uygulamaları kaldırmadım. Alışmışım custom rom ile hazıra konmaya, root apk sı falan telefonumda yok bile CM'ye gerçekten bayıldım. Ama bir taraftan ses sorunu, bir taraftan şu reset olayı sıkmaya başladı ne yalan söyleyeyim. Oyun nerdeyse hiç oynamıyorum bile. Bana hız ve biraz uzun şarj süresi yeterli bir custom romda. Yani rehbere tıkladığımda gecikmeli gelmesin Dediğin romu deneyeceğim yarın hayırlısıyla Teşekkürler.