agcakral
Üye
Hayır bildirim gelmese de yanıyor, msj geldi zannediyorum kendi kendine yanıp sönüyor süs gibifarklı android sürümü var iki romda da çalışmazayrıca kilit ekranı dosyasının hangi dosya olduğunu bilmiyorum framework-res.apk değil
bildirim gelince ister istemez yanıyor ekran kapalıyken de
blmmHayır bildirim gelmese de yanıyor, msj geldi zannediyorum kendi kendine yanıp sönüyor süs gibi
cm 10.2 nin xda daki linkini atabilirmisiniz beyler
yaw bende açıldı her ikiside 23 ekimde bugünkü de sizde nasıl açılmıyor anlamıyorumteam canjica nın 4.3 ünü yüklediğimde tel acılmadı bende pac ı yükledim oda hosuma gitmedi cm 10 a devam
Bakıyorum. Anlatıyım size.yaw bende açıldı her ikiside 23 ekimde bugünkü de sizde nasıl açılmıyor anlamıyorumcidden nasıl yüklüyonuz şu romu bi anlatin bakiim
Wipe Data / Factory Reset
Select "Install the Zip from External Storage"
Choose CM zip file
Choose GApps zip file
Reboot to system
la şaka dedim ben biliyom zaten onlar nasıl flashlıyor da tel açılmıyor merak ettim ondan sordum yazmayı unutmuşum cm 10.2 XXMG2 + bir stock jb gerektirir XXME7 ye olmayabilir ama bende XXMH1 var o da türkiyenin ve gayet stabil çalışıyor gece gece güldürdün yaw tolga
reyiz ben 36 ekim versiyonunu yükledim 23 değil o acılmadı ondan sonra bi kac kez denedim sonra cm 10 a geri dondum ugrasmaya erindimde diye bilirz ama pac ın 4-3 ü de güzeldi fakat ben touchwiz siz kullanamam teli
ekim 36 çekmiyor ne ayaksın sen
sen ne kullanıyon ME7 mi ?klavye kücük elim büyük ondan bi sorun oldu 26 ekimi flashlayınca samsung ace 2 ekranında kalıyor telefon ama pacda bi sıkıntı olmadı rom yüklemeyide biliyorum rahat ol
e wipe datailk update zip ten cwm sonra sdcard dan cm ardından gaaps yükleyip reboot diyorum ilerleme kaydetmiyor bide eylül türkiye orjinal romu üstüne kuruyorum
içinde cwm 6.0.4.4 var nasıl girmiyoonları zaten yapıyorum ama tel download mod hariçine girmiyor cm 10.2 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?