Emrikoo
Üye
-
Konu Sahibi
-
Selamlar...
Ben 2 gün önce ikinci el bir samsung f480 aldım. Telefon çok güzel fakat şöyle bi sorun var. Ben bu telefona teknosada baktığımda menüsü farklıydı benim aldığımın menüsü farklı. teknosadakinin çift sekmeli bir menüsü vardı bu ise tek sekmeli ve görünümü farklı.aynı telefon fakat menü farklı. acaba bu telefona güncel versiyon yüklersem menü o görünümü alırmı yoksa versiyon güncelleme ile ilgisi yokmu ?
bide telefonun kamera tuşu işlemiyo (alırken bu sorunu bilerek aldım) tuş basıyo fakat işlemiyo resim çekmiyo tuşa basınca hiçbi tepki vermiyo sorun ne olabilir sizce telefoncuya götürsem ne kadar bi maliyet çıkarır ?
anlamadğm nokta. bendede f480 tocco var ben bu cihazı f480i versiyonuı gibi yaptırabilrmym yani o menüyü yükletebilirmym ?Selamın aleykum arkaslar oncelık gsm konusunda bılgı tartısma konusu halıne gelerek degıl paylasılarak cogalır 2. gelınce pıyasada 2 tur samsung cıhazlar bulunmakta akabınde oldugu gıbı d900i den yola cıkalım çin ve kore'sı vardı hatırlarsanız ve aynı sekılde cıhazlar uretılmektedır bılgınıze f480 de cın ve kore orjınal ve bırebır benzerı bulunmakta ve software yazılım yukleme konusuna gelınce bu yazılım oncelıkle bız servısler olarak box adı verılılen cıhazlar ile yazılım atmaktayız ve her zaman sağlıklı yazılım BOX ile atılır yarım bılgı ile yazılım degısmemenızı onererım kı sızın yaranıza olur aksı takdırda cıhaz flas entereye yazılımda ıken yanlıs versıyon veya yazılım esnasılında yarıda sonlarma cıhazı susturmayla bıle sonuclaya bılır..
camera tusuna gelınce arkadaslar servıslere bu ara tamıre gelmeye hareket gosteren cıhazladan bırı f480 netıce ıtıbarı ile iki konumlu bır entegre swıçh devre anahtarı var ve kısa zamanda bozulmakta degısım sonucu eskı sekılde kullanabılırsın kardesım
3g cameraya gelınce servıs ayarını ılınca kullandıgın gsm operatöründen ön camera hem daim aktıf olur ve
goruntulu konusmanı gerceklestırırsın demekte ıstıyorsan
arama yes tuş'una basarak son aranan numara üzerine gel ve soldakı seneklerı tıkla ve video aramayı gerçeklestır kendını gorursun
Teknısyen r.dvn AKBABA
Hayat Sevdikçe Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir
Kardeş peki bu cihazın esas video kayıt formatı nedir ben bi tane aldım 3Gp kayıt yapıyor Ben MPEG diye biliyordum Telefonda Kayıt Formatını Degiştirme gibi Bi Özellik Varmı?Selamın aleykum arkaslar oncelık gsm konusunda bılgı tartısma konusu halıne gelerek degıl paylasılarak cogalır 2. gelınce pıyasada 2 tur samsung cıhazlar bulunmakta akabınde oldugu gıbı d900i den yola cıkalım çin ve kore'sı vardı hatırlarsanız ve aynı sekılde cıhazlar uretılmektedır bılgınıze f480 de cın ve kore orjınal ve bırebır benzerı bulunmakta ve software yazılım yukleme konusuna gelınce bu yazılım oncelıkle bız servısler olarak box adı verılılen cıhazlar ile yazılım atmaktayız ve her zaman sağlıklı yazılım BOX ile atılır yarım bılgı ile yazılım degısmemenızı onererım kı sızın yaranıza olur aksı takdırda cıhaz flas entereye yazılımda ıken yanlıs versıyon veya yazılım esnasılında yarıda sonlarma cıhazı susturmayla bıle sonuclaya bılır..
camera tusuna gelınce arkadaslar servıslere bu ara tamıre gelmeye hareket gosteren cıhazladan bırı f480 netıce ıtıbarı ile iki konumlu bır entegre swıçh devre anahtarı var ve kısa zamanda bozulmakta degısım sonucu eskı sekılde kullanabılırsın kardesım
3g cameraya gelınce servıs ayarını ılınca kullandıgın gsm operatöründen ön camera hem daim aktıf olur ve
goruntulu konusmanı gerceklestırırsın demekte ıstıyorsan
arama yes tuş'una basarak son aranan numara üzerine gel ve soldakı seneklerı tıkla ve video aramayı gerçeklestır kendını gorursun
Teknısyen r.dvn AKBABA
Hayat Sevdikçe Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?