Samsung F480 versiyon yükleme ve menü hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung F480 versiyon yükleme ve menü hakkında
Selamlar...

Ben 2 gün önce ikinci el bir samsung f480 aldım. Telefon çok güzel fakat şöyle bi sorun var. Ben bu telefona teknosada baktığımda menüsü farklıydı benim aldığımın menüsü farklı. teknosadakinin çift sekmeli bir menüsü vardı bu ise tek sekmeli ve görünümü farklı.aynı telefon fakat menü farklı. acaba bu telefona güncel versiyon yüklersem menü o görünümü alırmı yoksa versiyon güncelleme ile ilgisi yokmu ?

bide telefonun kamera tuşu işlemiyo (alırken bu sorunu bilerek aldım) tuş basıyo fakat işlemiyo resim çekmiyo tuşa basınca hiçbi tepki vermiyo sorun ne olabilir sizce telefoncuya götürsem ne kadar bi maliyet çıkarır ?

kaldiyon

Üye
yok

vukaat61

Üye
arkadaşım menüyle ilgili sorunundan anlamam fakat f480 kullanıcısıyım 3 sn kadar tuşa basılı tut çeker basınca drek çekime gitmiyor biraz basılı tutman gerek... sorun bumu bilmiyorum ama yardımcı olur belki:)

cenx07

cenx07

Üye
Selamlar...

Ben 2 gün önce ikinci el bir samsung f480 aldım. Telefon çok güzel fakat şöyle bi sorun var. Ben bu telefona teknosada baktığımda menüsü farklıydı benim aldığımın menüsü farklı. teknosadakinin çift sekmeli bir menüsü vardı bu ise tek sekmeli ve görünümü farklı.aynı telefon fakat menü farklı. acaba bu telefona güncel versiyon yüklersem menü o görünümü alırmı yoksa versiyon güncelleme ile ilgisi yokmu ?

bide telefonun kamera tuşu işlemiyo (alırken bu sorunu bilerek aldım) tuş basıyo fakat işlemiyo resim çekmiyo tuşa basınca hiçbi tepki vermiyo sorun ne olabilir sizce telefoncuya götürsem ne kadar bi maliyet çıkarır ?

Arkadaşım senin aldığın f480 tocco teknosada gördüğün f480i ama yazılım güncellemesi yapılabiliyor menünün deişip deişmediğini tam olarak bilmiyorun Güncelleme için bu videoya bakabilirsin

Hiçibir şekilde güncellemeden doğacak sorunlardan sorumlu değilimdir !!!!!!

FERHAT BABACAN

Üye
Aynı sorun bende de var acaba ayarlarındamı bir problem var diye sabahtan beri kurcalıyorum ama olmuyor kafayı yemek üzereyim bilen varsa lütfen söylesin ben aldığımda çalışıyordu fabrika ayarlarına dönsem işe yararmı ??

mamib4

Üye
arkadaşlar ben yeni bir samsung f 480 aldım ön kamerasını açamıyorum arka kamera hemen açılıyo ama ön kamerayı nerden açaçaz

Bozgun_

Bozgun_

Üye
kardeş senin telefonunda sorun yokk sakın fireware yapma Eğer telefonun garantili ise TELPA senin garantini devre dışı bırakır Cenx07 arkadaş sana bu videoyu göndermiş senin profesyonel olman lazım bunu yapman için yoksa güzelim cep telefonun Gider ...

fearhate

Üye
emriko kardeşm öncelikle belirtmek isterim samsung bi "f480" war birde "samsun f480 i " samsunq f480 de coklu menü yok f480 i ye qöre daha klasik sen önce tam bi telefonunu öğren f480 mi f480 i mi kamera tuşuna qelince deklanşör tuşuna bastığında ortadaki beyaz kare yeşil olduqunda tekrar basarsan neticeye varırsn..

pc_man

Üye
Selamın aleykum arkaslar oncelık gsm konusunda bılgı tartısma konusu halıne gelerek degıl paylasılarak cogalır 2. gelınce pıyasada 2 tur samsung cıhazlar bulunmakta akabınde oldugu gıbı d900i den yola cıkalım çin ve kore'sı vardı hatırlarsanız ve aynı sekılde cıhazlar uretılmektedır bılgınıze f480 de cın ve kore orjınal ve bırebır benzerı bulunmakta ve software yazılım yukleme konusuna gelınce bu yazılım oncelıkle bız servısler olarak box adı verılılen cıhazlar ile yazılım atmaktayız ve her zaman sağlıklı yazılım BOX ile atılır yarım bılgı ile yazılım degısmemenızı onererım kı sızın yaranıza olur aksı takdırda cıhaz flas entereye yazılımda ıken yanlıs versıyon veya yazılım esnasılında yarıda sonlarma cıhazı susturmayla bıle sonuclaya bılır..
camera tusuna gelınce arkadaslar servıslere bu ara tamıre gelmeye hareket gosteren cıhazladan bırı f480 netıce ıtıbarı ile iki konumlu bır entegre swıçh devre anahtarı var ve kısa zamanda bozulmakta degısım sonucu eskı sekılde kullanabılırsın kardesım
3g cameraya gelınce servıs ayarını ılınca kullandıgın gsm operatöründen ön camera hem daim aktıf olur ve
goruntulu konusmanı gerceklestırırsın demekte ıstıyorsan
arama yes tuş'una basarak son aranan numara üzerine gel ve soldakı seneklerı tıkla ve video aramayı gerçeklestır kendını gorursun
Teknısyen r.dvn AKBABA

Hayat Sevdikçe Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir

wely007

Üye
Selamın aleykum arkaslar oncelık gsm konusunda bılgı tartısma konusu halıne gelerek degıl paylasılarak cogalır 2. gelınce pıyasada 2 tur samsung cıhazlar bulunmakta akabınde oldugu gıbı d900i den yola cıkalım çin ve kore'sı vardı hatırlarsanız ve aynı sekılde cıhazlar uretılmektedır bılgınıze f480 de cın ve kore orjınal ve bırebır benzerı bulunmakta ve software yazılım yukleme konusuna gelınce bu yazılım oncelıkle bız servısler olarak box adı verılılen cıhazlar ile yazılım atmaktayız ve her zaman sağlıklı yazılım BOX ile atılır yarım bılgı ile yazılım degısmemenızı onererım kı sızın yaranıza olur aksı takdırda cıhaz flas entereye yazılımda ıken yanlıs versıyon veya yazılım esnasılında yarıda sonlarma cıhazı susturmayla bıle sonuclaya bılır..
camera tusuna gelınce arkadaslar servıslere bu ara tamıre gelmeye hareket gosteren cıhazladan bırı f480 netıce ıtıbarı ile iki konumlu bır entegre swıçh devre anahtarı var ve kısa zamanda bozulmakta degısım sonucu eskı sekılde kullanabılırsın kardesım
3g cameraya gelınce servıs ayarını ılınca kullandıgın gsm operatöründen ön camera hem daim aktıf olur ve
arama yes tuş'una basarak son aranan numara üzerine gel ve soldakı seneklerı tıkla ve video aramayı gerçeklestır kendını gorursun
Teknısyen r.dvn AKBABA

anlamadğm nokta. bendede f480 tocco var ben bu cihazı f480i versiyonuı gibi yaptırabilrmym yani o menüyü yükletebilirmym ?

rstozkn

Üye
Teknısyen r.dvn AKBABA

Kardeş peki bu cihazın esas video kayıt formatı nedir ben bi tane aldım 3Gp kayıt yapıyor Ben MPEG diye biliyordum Telefonda Kayıt Formatını Degiştirme gibi Bi Özellik Varmı?

rerdem

rerdem

Üye
Arkadaşlar F480'in en son çıkan Türkçe firmware'i F480JVIC2 diye biliyorum. Bundan daha yenisi var mı acaba, bilen var mı?

cengaver_gold

Üye
ARKADAŞLAR F 480 VAR BEN DE..ama kamerasında SİYAH SİYAH beş altı noktalar var,toz kir felan değil..her fotoğrafta çıkıyoo.. o siyah noktalaarı nasıl kaybedebilirim.

fatihyelmen

Üye
bende de f 480 var arkadaşlar ...ikik problem var makinada.. ilki aldığımdan beri makina bazen kendini kapatıyo farkında bile olmuyorum malesef..ikincisi ise gene menü problemi..bi akşam makinayı yeğenler felan kurcalamış ama bilgileri yok kendiliğindende olabilir belki..menü kayıp...üç tane nokta var..üzerlerinde menü kişiler vs yazıyordu şimdi ekranda hiç yazı yok menüye giremiyorum..orta menü tuşuna basınca bi kısayol menü geliyor sadece..menü yazan kutucuk tepki vermiyor diğer 4 tane daha kısayol kutusu var onlar çalışıyor..makineyi maltepe pazarından almıştım..almaz olayımmı desem..bi yardımcı olan çıkarsa çok mutlu olurum..herkese sorunsuz günler dileğimle

3ha

Üye
şimdi bir kendini kapatması ana kartında sorun olmasıdır ya da oyun fazla veya belleği çok dolu olması yüzden olur
menüyü açamaması sebebide fabrika ayarlarınada geçmiş olabilir
yardımım olduysa bişey değil :)

1oyun

1oyun

Üye
Konu 2009 da açılmış adam sorunu çözmese bile telefonu değiştirmiştir hala yorum yazıyon :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

mermuratbaltac

Üye
f 480 yeni version nasıl yüklenir yardım lütfen

Üst Alt