Samsung F480 TouchWiz Grafik Arayüz Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

diggy

diggy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung F480 TouchWiz Grafik Arayüz Güncelleme
selam.. ben şunu merak ediyorum baya gezindim internette ama bulamadım Türkçe kaynak yok.. başlıkta belirttiğim gibi Samsung F480 in grafik arayüzünü yeni çıkan Samsung modellerindeki TouchWiz grafik arayüzüne güncellemek istiyorum.. Böyle birşey mümkünmüdür? Sonuçta aynı dokunmatik teknolojisini kullanıyorlar ve yazılımları da aynı hemen hemen... :allalla:

kenan_gun

Üye
merhaba bende aynı şeyi merak etiyorum ve arıyorum umarım bir sonuca ulaşmışınızdır konu hakkında bir gelişme olursa benide bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin

diggy

diggy

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonu sırf bu grafik arayüzü çok kötü olduğu için almamaya karar vermiştim.. fakat telefonu bursa da bi media markt mağazasında arayüzü değişmiş şekilde buldum.. ve ürünün modeli Samsung F480i Ice Silver idi.. yani bu modelin yeni sürümü olarak piyasaya çıkmış.. ama bu arayüz güncellemesi servis te de yapılıyor olmalı çünkü aynı telefon.. size internette bulduğum yeni arayüz resmini de paylaşayım.. aynen prestn ve star daki gibi herşey :) telefon bu şekilde daha güzel olmuş.. aynen ben de kaçırmadım bulmuşken aldım :)

32HaKaN32

Üye
bizde oyle yapamıyormuyuz :(

piexses

Üye
hyr

32HaKaN32

Üye
f480i de böyle menü var mı varsa onun yazlımını yükleyebiliyormyuz
?

32HaKaN32

Üye
cevap verir misiniz

pascha60

Üye
nerden güncelleme ve yüklemesini yapacağız biz açıklayabilirmisniz

32HaKaN32

Üye
ya lütfen cevap verin

--------------- Ekleme ---------------

bn buldm telefoncuda 25 tl ye yaprz diyorlar

zorzi00

zorzi00

Üye
evet arkadaşlar farklı bir yazılım gerekmiyor.. şimdi bu spot olan modeller yurt dışında samsung tarafından üretiliyor ama yazılımı için uğraşmayıp eski yazılımı kulanıyorlar aslında f480 ilk çıktığında yazılımı böyle kötüymüş ama sonradan samsung bunu değiştirip resimde görülen arayüzü yapmış ben de duyunca inanmadım ama geçen gün electro world de f480 gördüm (f480i değil normal f480) ve orda aynı resimde gördüğümüz gibi arayüz widget falan harika sürüklemeli menü var ben de samsung mobile ın servisinden güncelletmeyi denicem şu an vaktim olmadığı için gidemiyorum (samsung mobile ankara da maltepe de) bahsettiğim telefon ise electroworld ankamall da... umarım yardımcı olabilmisimdir kolay gelsin...:naughty:

arnaldo

Üye
nasil bi is bu ayni telefon guncellemesini bulamiyoruz

cachme05

Üye
BEn de ÇOk ararştrıdım ama ölye bir şey yapma imkanı yok f480i ile f480 in sadece dış görünüş aynı sakın denemeyin telfonunuz arza çıkarabilr :S bnede ilk duduğumda deniyordum ama hiçbir şekilde olmuyor :S

snoopy2933

Üye
öncelikle slm lar herkese bende f480 tel var bu versiyon yükleme ile ilgili herkesi aydınlatmak istiyorum ark lar versiyon yüklemek oldukça kolay bir iş gerçekten ben yükledim.hugo boss versiyonu yükledim gerçekten eğer elinizde f480 tel varsa hiç durmayın vereceğim hugo boss versiyonunu yükleyin çok hızlı ve güzel bi versiyon burdan indirip yükleyebilirsin ayrıca bu sitede f480 bütün versiyonları mevcuttur.sürüm yüklemeyi anlatmıcam bu sitede mevcut zaten kolay gelsin

hendivli

Üye
böyle birşey varsa haber verirmisiniz

gslimm

gslimm

Üye
arkadasım bu telefon trkıyeye kçak gelmıormormu.mağazada satılmıor

Üst Alt