Samsung F480 Program Oyun Yukleme

Sponsorlu Bağlantılar

antalyayavu

antalyayavu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung F480 Program Oyun Yukleme

1. programlarini indir
  2. Zipten cikar ve setup.exe calistirin
  3. telefonunuzu pc studio olarak baglayin
  4. TkFileExplorer_2.2.exe programini calistirin
  5. Settings - COM a gelin
  6. port bolumunden bitanesini secin
  7. File - Connect. deyin..iki bolum oarak acilir.ustte bilgisayarin ici altta telefon
  8. /Exe/Java/Games e girin
  9. yeni klasor olusturup ismini verin
  10. ust taraftan programin ya da oyunun oldugu yeri bulun ve sag tiklayarak download deyin jar ve jad ikiside olmasi lazim
  11. programi kapatalim
  12. arama moduna gelip
  13. *#6984125*# tuslayalim
  14. Internals a giralim (Master : *#9072641*#)
  15. Storage Settings girelim ve Update Java DB diyelim ondan sonra uygulamalarda yerini almis olasi lazim
yardimim olduysa tesekurlerinizi bekleriz

• Beğen
Tepkiler: uca, yılmaz-18 ve sauer

kaandobraa54

Üye
ya arkadaşım herşey tamamda port gözükmüyo onun nedeni ne ya port bölümnde hiç bişey yok

mustaffa_79

mustaffa_79

Üye
lütfen yardım edin telim samsung f480 yeni aldım oyun yükleyemiyorum hafıza kartı yok şuan alacagım kendi hafızasına jar ve jad oyun dosyasını atıyorum desteklemiyor diyor illa hafıza kartındanmı yüklemem gerekiyor yukarıda dediğinizi harfiyen yaptım ama yine olmadı yardım edin lütfen

kemanist_ismail

Üye
hoca iide bunda bi kaç oyun attım hiç biri açmadı hanig oyunları önerirsiniz.

dejavu27_

Üye
java oyun/program yüklüyeceksiniz başka türdeki programları çalıştırmaz..

mustaffa_79

mustaffa_79

Üye
hafıza kartı olsa yukarıda dediklerini yapmasam bluetut dan direk atsam jar oyunları açmazmı lütfen yardımcı olun

Necmati

Necmati

Üye
güzel paylaşım :D

mustaffa_79

mustaffa_79

Üye
Aynı sorun bendede var kendi hafızasına atıyorum desteklemiyor diyor ..
Sorun oyunları hafıza kartına atmakla çözülürmü hafıza kartı alıp takalım mı
lütfen yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

JAVA Programın ismi nedir

swamp3

Üye
port yok bnde ne olacak :S

rev2009

Üye
ya port yok napcaz bi cvp verinnnnnnn

kcanabakan

Üye
Benimkide desteklemio ya alooo

thevahsi

Üye
Beyle beni bekleyin sizin sorununuza özellikle çözüm bulacagım saygılar...

Admin kardeş bune yahu düzel kısmını bulamıyorum lütfen panelden açarmısın yanlış birşey yazsak allah muhafaza düzeltemecegiz...
Gelelim konuya arkadaşlar en geç 2 güne sizin bu sorununuza çözüm bulacagım allah kısmet ederise kaçgündür bu konu gözüme çarpıyor...

Yarın resimli anlatım yapacagım kısmet ise sorun çözülmüştür hayırlı akşamlar...

caner505050

Üye
Benim telefon *#6984125# kodunu kabul etmiyor acillll yardım

zalımo

Üye
lütfen yardım edin telim samsung f480 yeni aldım oyun yükleyemiyorum hafıza kartı yok şuan alacagım kendi hafızasına jar ve jad oyun dosyasını atıyorum desteklemiyor diyor illa hafıza kartındanmı yüklemem gerekiyor yukarıda dediğinizi harfiyen yaptım ama yine olmadı yardım edin lütfen

Kardeş Port Bazen bana da gözükmüyordu ama ben verilern şiflereri yaptm birde usb yi çıkarıp taktıktan sonra portun geldiğini göndüm aynısı deneyebilirsen dene bence İYİ ÇALIŞMALAR :bye2:

ayrinti28

ayrinti28

Üye
arkadaşlar oyunları hafıza kartına atmayacaksınız öncelikle kurduğunuz file explorer programından bağlandığınızda yukarıdaki arkadaşımın anlattığı gibi telefonunuzun exe > java > games dizininin içine atıcaksınız eğer port görünmüyor ise büyük ihtimalle bağlandığınız USB kablosu orjinal değildir. bazı kablolar 2 telli oluyor orjinallerinde ise 3 tel var içinde .. saygılar...

caner505050 arkadaşım kodları girerken dikkatli yazki uğraşmayasın *#6984125*# yıldızları unutma

topragim25

Üye
portu görebilmek için kabloyu taktıktan sonra telefondan pc studio'yu seçince port gözüküyor.

su_prensi_14

Üye
ya port ne

yılmaz-18

Üye
teşekkürler antalyayavu emeklerin için.

snoopy2933

Üye
ya bende de f480 var önce pc studio ile bağladım sonra file exp programından com23 ü seçtim connect dediğim zaman bi hata veriyo neden acaba acil yazabilirmisiniz bile varsa şimdiden tşk ederim...

zorbey27

zorbey27

Üye
Settings - COM a gelin diosn ama COM settings e girdigimde orda com butonu cıkmıyo onu nasıl hallederiz...

Üst Alt