thevahsi
Üye
Samsung f480 oyun nasıl yüklenir resimli anlatım
Saygı deger arkadaşlar samsung f480 telefona oyun nasıl yüklenir şimdi resimli olarak anlatacağım.
Bu (antalyayavu) üye arkadaşımız gerekeni, söylemiş bende onun sayesinde verdigi ip ucları sayesinde kurcalayarak buldum ve telimde 1000 den fazla oyun var şimdi
1. sorun telefonunuzun data kablosunda kablodan şüpelendim ve kabloyu söküp bi baktımki 1+ 1- var yani sadece şarj edebilir, gidip orjinalini alacaksınız çünkü içinden çıkan usb kablosu sadece şarj etmeye yarıyor data servisine yaramaz orjinalini aldıktan sonra yukarıdaki işlemleri sırasıyla yapın
Peki 1000 den fazla oyunu nereden buldun da yükledin diyecek olursanız onunda cevabı hazır 1 program var onuda upload edecegim jar olan bütün oyunları f480 e uyarlıyor ve oynıya biliyorsunuz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saygı deger arkadaşlar samsung f480 telefona oyun nasıl yüklenir şimdi resimli olarak anlatacağım.
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramlarini indir
- Zipten cikar ve setup.exe calistirin
- telefonunuzu pc studio olarak baglayin
- TkFileExplorer_2.2.exe programini calistirin
- Settings - COM a gelin
- port bolumunden bitanesini secin
- File - Connect. deyin..iki bolum oarak acilir.ustte bilgisayarin ici altta telefon
- /Exe/Java/Games e girin
- yeni klasor olusturup ismini verin
- ust taraftan programin ya da oyunun oldugu yeri bulun ve sag tiklayarak download deyin jar ve jad ikiside olmasi lazim
- programi kapatalim
- arama moduna gelip
- *#6984125*# tuslayalim
- Internals a giralim (Master : *#9072641*#)
- Storage Settings girelim ve Update Java DB diyelim ondan sonra uygulamalarda yerini almis olasi lazim
Bu (antalyayavu) üye arkadaşımız gerekeni, söylemiş bende onun sayesinde verdigi ip ucları sayesinde kurcalayarak buldum ve telimde 1000 den fazla oyun var şimdi
1. sorun telefonunuzun data kablosunda kablodan şüpelendim ve kabloyu söküp bi baktımki 1+ 1- var yani sadece şarj edebilir, gidip orjinalini alacaksınız çünkü içinden çıkan usb kablosu sadece şarj etmeye yarıyor data servisine yaramaz orjinalini aldıktan sonra yukarıdaki işlemleri sırasıyla yapın
Peki 1000 den fazla oyunu nereden buldun da yükledin diyecek olursanız onunda cevabı hazır 1 program var onuda upload edecegim jar olan bütün oyunları f480 e uyarlıyor ve oynıya biliyorsunuz...
Kardeş Allah razı olsun. gerçekten büyük sevap aldın. cepvakit yükleyemiyordum. Sayende yükledim ve çalıştı. Teşekkürler...