Samsung E250 şifreleri

Sponsorlu Bağlantılar

S.L.N

Üye
hımm anladım d600 için oluyor yani bir tek e250'ye yok:( eii :(

hurt

Üye
arklar

salih5757

Üye
beyler ilk şifre sonuna kadar 0

DI-KEY

DI-KEY

Üye
onu belki şu şifreyi biraz karıştırırsan bulabilirsin.şifre*#56658378# kolay gelsin....

S.L.N

Üye
teşekkr ederim...

--------------- Ekleme ---------------

şifreyi kabul etmiyor istemiyorum zaten artık teşekkür tekrar....

karpatia_82

Üye
arkadaşlar samsung e 250 nin sesini bi türlü yükseltemedim şifreyi giriyom olmuyo nedenini bilen varmı

onuryıld

Üye
ben samsung e250 nin şifresini girdim ama hatalı diyor bunun yeni şifresi neyse bana yardımcı olunuz teşekür ederim

sezoşum

Üye
kardeş ayarlara gir müzik çların müzik çalar diğer sesler üzerinde açık yap

kalyoncu_08

Üye
arkadaşlar bu msn programı kaç kontör yiyor bilen var mı acaba

musti kara

Üye
walla arkadaşlar benim teyzemde babamda annemde e 250 var ben alcam ama teyzemin telefonun sesi çok çıkıyor babamın ve annemin telefonun sesi az çıkıyor bunun sorunu nedir lütfen cevap yazın...

yaw arkadaşlar e-250 nin yine sesini açamadım sinir oldum off...

volkan_tr_

Üye
arkadaşlar benim telefon internete girmiyo nasıl yapcam hat turkcell:bilmem:

nurfb

nurfb

Üye
sim kilit şifresini önceden koyup sonra unuttuysan en az 5 ytlyi gözden çıkartıp telefoncuya gitmen lasım onlar program atıp kırıolar şifreyi en az 5 ytl:ehe

arkadaşlar benim telefon internete girmiyo nasıl yapcam hat turkcell:bilmem:

cnm arkdasım türksel menüye gir orda ayarlarıımı yap die bi seçenek var onu ac wap ayarlarımı yap dio onu ac sonra orayı acınca türksele msj yollamıs oluosun(msj ücretsiz) sana gelen msjı seceneklerden kaydet de ondan sonra internete girebilirsin:sn:

fenerbahcekemal

Üye
ya olmuyor allh belasını versin

plt_fahri

Üye
dsplun

treax83

Üye
Samsung E250den Bizim Mahllede Var Her Cocukta Geliyolar Bana Format Attırıyorlar Bende Para Sı Ile Atıyorum:)
:)

ben Samsung E250 Nin şifresini Girdim Ama Hatalı Diyor Bunun Yeni şifresi Neyse Bana Yardımcı Olunuz Teşekür Ederim
Samsung E 250 Format şifresi Girmesi Lazım Benim Telfon Acayip Yavasladı Format Attım Geçti şimdi Fırtına Gibi

ben_fb

Üye
:coold:

oguzh3n

oguzh3n

Üye
paylaşım için teşekkürler..

umt1905

umt1905

Üye
teşekkürler:oke:

hasan__3

Üye
arkadaslar e250 sim kilidi sifresin i unuttum hakınnda bisi bilen varsa sölesin yaa iki gündür arıyorum hee bu arada e 250 ses sifresini artırma sifresi bölede oluyooo o *#0206*8378# ltfn bi çare bulun

dipower

dipower

Üye
sao ldostum