Samsung E250 şifreleri

Sponsorlu Bağlantılar

asi_angel

Üye
ya arkadaslar ben 3 ay önce bu tl aldım fakat bunda tus kilidi yapamıyorum yada yapmak istedigim olmuyo ben kaydırma kapagını kaldırdıgım gibi sifre sormasını istiyorum bide bunda tuş yünetimi die bi yer var fakat içinde hiç bişi yok acaba şifreylemi acılıyo orası yardımcı olursanız sevinecem şimdiden tesekkür ederim

samet_1996

Üye
ben denedim olmuyo nasıl yapacam *#8999*----# böle oluyo tire tire oluyo

sadettin123

Üye
selam ben sado
e250 ses şifresi eski verdiyonsa *#8999*8378# eğer eski versiyonsa *#0206*8378# ayrıntıl bilgi için [email protected]

sadettin fırat

Üye
Arkadaşlar E250 Güvenlik Kodunu Nasıl çözebiliriz

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar E250 Nin Güvenlik şifresi Lütfeen

xxbadboysxx

Üye
ya bunun şifresi degısmıs galıba ses yukseltme sıfresı yenısını bıle varmı arkadaslar:)

XMEN_43

XMEN_43

Üye
arkadaş türkçe olsaydı daha iyi olurdu türkçe yazı varsa onun internet adresini wer

çakal_64

Üye
türkçesi yok mu bunun

arkadaşlar
türkçesi varmı

_pedestrian_

_pedestrian_

Üye
arkadaşlar bazı şifreler telefona zarar veriyor benim phone bozuldu 3 kere garantiye gönderdim anca tamir oldu gibi

saltocu_ali

Üye
slm kankıler ben bu e250 nın butun sifrelerini istiyon bırısı versın lutfen?????????????????????????

alpibaskan

Üye
:aman2:kankalar ses yukseltme şifresi *#8999*8378#veya*#0206*8378# dir.java oyunlarını yaniden yukleme şifresi=*#52828378#dir.:aman2:,alparslanbasturk

deniz bey

deniz bey

Üye
tsk ler dostlar

urci234

Üye
*#8999*8378# ses yükseltme şifresi orda sayfa açılıyo donanım testine gir ses ayarları yazıyo hepsinde kulak kazancını yükselt en son 15 ama 15 yapma hopörleri patlatır
bnm şuan 15 de patlamadı yda bi sorun olmadı ama en ii si orjialdir derim bu arada yeni tel alanlar için sölüorum*#0206*8378# dir yeni şifre hepsini 15 yapın ama cızırdıyor hadi kolay gele:islik

beykozlu3419

Üye
arkadaşlar acaba e250de oyun çalıştırmayı bilen vermı bide mesaj sesini değiştirmeyi zil sesi falan koyulmuyo temel sslerden başka bişey koyulmuyo yardım edin lütfen (beykoz merkez kafasına göre herkes)ALAYINA GİDER

egecan007

Üye
*#8999*8378# ben bu şifreyi yazıom ama ''izin verilmiyor'' dio ne yapmalıyım

rıtvan

Üye
menüde gezme şifresini bilen varsa söylesin bende hızlı veri gonderme şifresini verim
,

şu adrese gondrsintammı adres [email protected]

batarya uzatma şifresi varmı

:oke::sn:şifreleri biraz çabuk gondreseniz iyi olur

YA ARKADAŞLAR MENÜDE GEZME ŞİFRESİNİ BİLEN VARSA SÖYLESİN ÇOK BÜK SEVABI OLUR

HaSiL

Üye
Ben muzık dınlerken menuye girmeyi bulamadım nasıl yapıcam

asprezon

Üye
paylaşım için teşekkürler

S.L.N

Üye
yaa müzik dinlerken menüde gezmek için şifreyi verseniz? şimdiden teşk...

DI-KEY

DI-KEY

Üye
arkadaşım o olmuyo ben çok aradım ama bulamadım...