Samsung E250 Ses Yükseltme Kodlari ve Orginal Kodları

Sponsorlu Bağlantılar

yrdım

Üye
yha patlamas dimi hapörlörlerii sesi açık olması güzel amaa çok açıldı biras daha kısık olamaz mıı kii?

nedrey

Üye
*#8999*8378# çalışmayanlar

barzos

Üye
arkadaşlar cızırtıdan hoşlanmadıysanız IIS'ları kulak kazancı=11
ahizesiz kancı=12 yapmanızı tavsiye ederim ama tüm ııs ları

atakan-72

atakan-72

Üye
çok saol kardeş işime yaradı:oke:

ALaTashH

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak..ben ayarlara girmesine giriyorum hatta ayarları da yapıorum da zil sesinde bi artma olmuyor:(biriyle konuşurken karşıdan gelen ses yükselmiş oluyor..zil sesini arttırabilme yöntem yokmu acaba?? yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler...

sheytain01

Üye
aynı sorun bende de var.
ben teli alalı daha 3 gun oldu ama bu kodu yazıyorum olmuyor deli olacam ve birkac sitede gordum kimse tavsiye etmiyor bu ayarları :(
bendede aynı sorunu veriyor yardım edin :(

ekrbld1

Üye
Arkadaşlar Dikkat Edin Sesi Fazla Açıp Hoparlörleri Patlatmayalım Dikkatli Olun...

safamart

safamart

Üye
Kardeş bu konu için sana yüzlerce teşekkür ediyorum.Telefona orjinal kulaklık aldım ama tam randıman alamıyodum şimdi çok güzel oldu.Kardeş Allah razı olsun.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
güzel paylaşım eline sağlık.

fatihokk

Üye
ya bn sesini az cıkıo die deiştiriim dedim de en baştan en sona kadar hepsini deiştirdim bluetoott vs hepsini deiştirdimmm de bana e 250 nin bütün numaralarını yazarmısın???

tlefonu ablamın tlefonuna göre aayarladım ablamın tlefonu nda çok güsel ses çıkıo ileri marka ona göre ayarladım ve ayarını bozdum sesi çok az cıkıo

bRy@nT

bRy@nT

Üye
pek iyi bişi değil bunu arkadaş yaptı hoperlörü patladı

kesnek

Üye
çok teşekkür ederim

buqrapper

buqrapper

Üye
arkadaşlar size bi yardım benden :oke: *#0206*8378# bendede olmuyordu sizin şifreler ama bu oldu senn oynacağın 3 4 yer war bende az önce format attım.. kurcaladım msj tonları falan çok az çıkıo.. format sonrası gene aynı bende o konu hkknda çaresizm...

--------------- Ekleme ---------------

tel sesi bozuksa format at bi bilen kişye yaptr bn arkdaşa yaptırıorm hep al sana format kodu açılıncada bekle 1 dk fln :oke: *2767*3855#vericeğim kodu yazdığınızda telefona format çekecektir. telefondaki bilgileri hafıza kartına atın yoksa silinecektir.

*#0206*8378# son yorum benden bunu dene bende 1 sene oldu alalı diğer şiflerer olmyor ama yazdıgım oluyor :oke:

e250 ve e200 jar ve jad kaldırmıor malesef :S bu arada + rep leri beklerm :)

duygosS

Üye
ulennn bunuu wereninnn benn ... :kop: :kop:düseltemiommm gerii ne bicimm buu beeeeee .. :agla Atıyonusss heppp ulennn .. :p

erenalp09

Üye
ben de e250i var *#0206*8378# girdi ingilzce yazıo nolur yardım

s0nay

Üye
aynı sorun bende de var.
ben teli alalı daha 3 gun oldu ama bu kodu yazıyorum olmuyor deli olacam ve birkac sitede gordum kimse tavsiye etmiyor bu ayarları :(

bende denedım ole oldu ama sen yazmaya devam ed oluoyo # karekterden sonra yzmaya devam et ben denedım bıraz bası yuksek oldu :)

gfbleed

Üye
kod dogru tskkur ama
adamın dedıgı dogru---- cıkıyo dogru ama bendede cıkıyo tıklıyom ayarlar gelıyo gene tıkla kardes dogru

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Teşekkürler.

tatak39

tatak39

Üye
Saolsn Kardes Cok işime yaradı (: