Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung E250 Ses Yükseltme Kodlari ve Orginal Kodları
Sponsorlu Bağlantılar
dj_huso_dj
Üye
*#0206*8378# yeni e 250 cepler bu kodu girip çıkan menüden donanım testi ve sonra ses ayarlarına girip ordakilerden birini seçip kulaklık:15 ahizesiz:15 mikrofon:1 olacak sekilde ayarları girip kaydet diyoruz sonra ses yükselmiş oluyor...
aynı sorun bende de var.
ben teli alalı daha 3 gun oldu ama bu kodu yazıyorum olmuyor deli olacam ve birkac sitede gordum kimse tavsiye etmiyor bu ayarları
nereye yazıcaz bu kodları bi yere arar gibi mi yazıcaz direk
scaiter8125
Üye
eyw
bay_x20
Üye
arkadaslar kodlar telde boyle cıkıyor *#8999*----# yanlıs degıl dogru sonu sıfre oldugundan tel onu gızlıyor. ben yaptım cok mukemmelde ses aldımm. dıkatlı olun kulaklara zarar vermesınn herkese ıyı dınlemeler
2sese
Üye
0206 yı yazın 8999 işlemeynler
streetKING
Üye
kardeş oraya orjinal ayarlarınıda yazmışsın iyi hoş güzel fakat orjinal ayarlarının arasına diğerleri 15 yazmışsın göremedim tele yazdım kapandı tel bidaha açılmadı nolcak şimdi ..... ?????
LEVENT.23
Üye
saolasın kardeş...
omer0012
Üye
Ben Yaptım tesekkür ederim
ahmetömer
Üye
aman aman sakın 15 yapmayın hopörler patlıyo yada bir süre sonra cızırdıyo
dede147
Üye
beyler ben deneyinli biri olarak zamanla hoperlörden cızıltılar gelecek ve patlak olarak servise götürüp değiştireceksiniz
mobileteknik
Üye
Ya varya nekadar bos beleş ınsan varsa bu konu ustunde toplanmıs altı ustu bi ses acma şifresı ne olacakkı davinci'nin şifresınımı cözüyonuz bırı ordan yaaa olmuyo demiş birı yapamadım delircem yazmış bırakın allah aşkına ışınız gucunuz yokmu sızın