Samsung E250 Ses Yükseltme Kodlari ve Orginal Kodları

Sponsorlu Bağlantılar

dj_huso_dj

dj_huso_dj

Üye
*#0206*8378# yeni e 250 cepler bu kodu girip çıkan menüden donanım testi ve sonra ses ayarlarına girip ordakilerden birini seçip kulaklık:15 ahizesiz:15 mikrofon:1 olacak sekilde ayarları girip kaydet diyoruz sonra ses yükselmiş oluyor...

avukat13

avukat13

Üye
çok saloun dilinize sağlık ....:)

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
aynı sorun bende de var.
ben teli alalı daha 3 gun oldu ama bu kodu yazıyorum olmuyor deli olacam ve birkac sitede gordum kimse tavsiye etmiyor bu ayarları :(

diğerini dene ;)

bulutbey_

Üye
e 830 ses yukseltme ayarlarının verimisin şimdiden tşkk

cemilew

Üye
gfwq

realove0

Üye
mzk dinlerken çok çıksada mesaj sesi kısık olsa olmazmı nasl yapablrm bunu hngsi msj hngsi mzk fln?? ---->> :sos

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
mzk dinlerken çok çıksada mesaj sesi kısık olsa olmazmı nasl yapablrm bunu hngsi msj hngsi mzk fln?? ---->> :sos

onu ben de bilmiyorum belki ahizesiz kazancı falan olabilir, deneme yanılmayla yapılacak bir iş de değil bence sen naturel takıl ;););)

realove0

Üye
tskkrLrr!! :oke:

arsenic8001

Üye
olmuuo

c4mb4zz

Üye
nereye yazıcaz bu kodları bi yere arar gibi mi yazıcaz direk

scaiter8125

Üye
eyw

bay_x20

Üye
arkadaslar kodlar telde boyle cıkıyor *#8999*----# yanlıs degıl dogru sonu sıfre oldugundan tel onu gızlıyor. ben yaptım cok mukemmelde ses aldımm. dıkatlı olun kulaklara zarar vermesınn herkese ıyı dınlemeler

2sese

Üye
0206 yı yazın 8999 işlemeynler

streetKING

streetKING

Üye
kardeş oraya orjinal ayarlarınıda yazmışsın iyi hoş güzel fakat orjinal ayarlarının arasına diğerleri 15 yazmışsın göremedim tele yazdım kapandı tel bidaha açılmadı nolcak şimdi ..... ?????:nono:

LEVENT.23

Üye
saolasın kardeş...

omer0012

Üye
Ben Yaptım tesekkür ederim

ahmetömer

ahmetömer

Üye
aman aman sakın 15 yapmayın hopörler patlıyo yada bir süre sonra cızırdıyo

dede147

dede147

Üye
beyler ben deneyinli biri olarak zamanla hoperlörden cızıltılar gelecek ve patlak olarak servise götürüp değiştireceksiniz

mobileteknik

Üye
Ya varya nekadar bos beleş ınsan varsa bu konu ustunde toplanmıs altı ustu bi ses acma şifresı ne olacakkı davinci'nin şifresınımı cözüyonuz bırı ordan yaaa olmuyo demiş birı yapamadım delircem yazmış bırakın allah aşkına ışınız gucunuz yokmu sızın :vur:vur:vur