Samsung E250 Ses Yükseltme Kodlari ve Orginal Kodları

Sponsorlu Bağlantılar

prens9797

Üye
bu kodu yzp napıyoruz

saginn

Üye
samsung s7330 uygulama yada oyun acil ya arıyorum hiç bişi bulamadım lütfen yardım pm pls

çapkın sadık

Üye
tele format at geçer

hakan_ilkay

Üye
m 620 ses yükseltmesi varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

kara ali 58

Üye
ya bu olmuoo:nono:

ssuperstar

Üye
Çokkk Saoll + rep +rep +rep +rep +rep Super Sessssssssssssssssssssssssssssssssssssss

onurakcay

Üye
KArdeş Seninki Uyumlu Deildir Sen*#0206*8378# (*8378# bölümü zaten *----# gibi çıkar)

klankow

klankow

Üye
ßén Samsung Genoa aLdım iLk yaptığımda ßénimde *#8999*----# böyLe oLdu ama Yaptığımda kod yeri geLdi ve sesin Şimdi Daha şiddetli çıkıyor.Birde ßu ses seviyesini kaça kadar ayarlıya biliriz bazı seviyede Hopörlör Partlıyormuş...

mancstrike

Üye
millet cozum yolu veriorum *#8999*----# bendede oluyor onun yerine *#0206*8378# yazın ---- die gozukur ama # isaretini koydunuz anda girer

baba cem

Üye
aerkadaşlarbenyükselttimhopoırlörbattladıbentavsiyeetmiyom

mes41

Üye
BeyLer Kodu Dogru Yazıyorsunuz KodLama OLdugundan DoLayı ( - ) cıkıyor. O sorun DegıL Yanı <<<<
:oke:

xx_nuri

Üye
Kardeş ses ayarlarını eski haline getirmek için bir şifre yok mu???:hmmm

ottomanarmy

ottomanarmy

Üye
emegine saglık

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
*#0206*8378# bunu deneyinn

Silinen Üye 92648

Kapalı Hesap
*#8999*8378# olmuosa *#0206*8378# bunu deneyin

bybozkurt26

Üye
Ya bakın Arkadaşlar *#0206*8378# yapıcağınız bu yaa açıldımı Test Modu yazar 2. ye geliceksiniz Yani donanım testi oraya gir yukarıda dedikleri gibi ayarları yapıp kullanıcaksınız son ses fazla dinlemeyin hop... patlar:oke:

aytasa

Üye
herkes girsin mesaj yerine ben sen sen salih yaz 2260 gonder ses oluyor hergez denesin mukkemmel :ehe:ehe:ehe

ergenekon196

Üye
arkadaşım herkez senden şikayetçi yiter ya adam olun adam gibi şifreler verin isim=:off::nono::bye2::box:d::naughty: abdulcabarçabuk atlar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
teşekkürler