Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung E250 Ses Yükseltme Kodlari ve Orginal Kodları
Sponsorlu Bağlantılar
prens9797
Üye
bu kodu yzp napıyoruz
saginn
Üye
samsung s7330 uygulama yada oyun acil ya arıyorum hiç bişi bulamadım lütfen yardım pm pls
çapkın sadık
Üye
tele format at geçer
hakan_ilkay
Üye
m 620 ses yükseltmesi varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
kara ali 58
Üye
ya bu olmuoo
ssuperstar
Üye
Çokkk Saoll + rep +rep +rep +rep +rep Super Sessssssssssssssssssssssssssssssssssssss
onurakcay
Üye
KArdeş Seninki Uyumlu Deildir Sen*#0206*8378# (*8378# bölümü zaten *----# gibi çıkar)
klankow
Üye
ßén Samsung Genoa aLdım iLk yaptığımda ßénimde *#8999*----# böyLe oLdu ama Yaptığımda kod yeri geLdi ve sesin Şimdi Daha şiddetli çıkıyor.Birde ßu ses seviyesini kaça kadar ayarlıya biliriz bazı seviyede Hopörlör Partlıyormuş...
mancstrike
Üye
millet cozum yolu veriorum *#8999*----# bendede oluyor onun yerine *#0206*8378# yazın ---- die gozukur ama # isaretini koydunuz anda girer
arkadaşım eğer o kodda olmuyorsa *#0206*8378# yi dene mutlaka olacaktır
Silinen Üye 92648
Kapalı Hesap
*#8999*8378# olmuosa *#0206*8378# bunu deneyin
bybozkurt26
Üye
Ya bakın Arkadaşlar *#0206*8378# yapıcağınız bu yaa açıldımı Test Modu yazar 2. ye geliceksiniz Yani donanım testi oraya gir yukarıda dedikleri gibi ayarları yapıp kullanıcaksınız son ses fazla dinlemeyin hop... patlar
aytasa
Üye
herkes girsin mesaj yerine ben sen sen salih yaz 2260 gonder ses oluyor hergez denesin mukkemmel
ergenekon196
Üye
arkadaşım herkez senden şikayetçi yiter ya adam olun adam gibi şifreler verin isim= abdulcabarçabuk atlar