Samsung E250 Ses Yükseltme Kodlari ve Orginal Kodları

Sponsorlu Bağlantılar

szgncl

Üye
E200 le de oluyor *#8999*8378# yi *#8999*----# olarak yazıyor yanıltmasın işlem devam ediyor yine açıyor ayarları

mahsuz

Üye
çok teşekkürler

gamerr

Üye
arkadaşlar samsung yeni versiyonlarda kapattı o ses yükseltme opsiyonu.o yüzden yeni modellerde olmaz o iş
kısık sesle dinlemeye devam

yani modellerde oluyor kardeşim denemeden iyice okumadan yorum yapmayalım ben denedim ve ses harika neredeyse bilgisayarınki kadar ses çıkyor ve hoparlör falan patlamadı bu arada bazı şarkılarda hafif cızırtılar oluyor aynı zaman da şunu da belirteyim yeni kod: *#0206*8378# zaten arkımız belirtmiş. zaten *#0206* yazdıktan sonraki sayılar ---- olarak görünüyor (*#0206*----#) bu normal siz yinede yazmaya devam etmelisiniz kareyi koyduktan sonra test modu adlı bi yer açılıyor ordan donanım testi > ses ayarları na girip arkımızın belirttiği gibi yazalım ses harika oluyor ama beğenmeyenlere haberim olsun arkımızın yazdığı eski kodlar yanlış bence herkes kodları not alsın ben öyle yaptım arkımızada çok teşekkür ediyorum Güzel paylaşım

kakabok1

Üye
ya arkadaş hangisi daha iii yukardakimi aşşağıdakimi=)

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
çok teşekkürler

kabasakalist

kabasakalist

Üye
arkadaşın dediği ibi yıldız tuşundan sonra rakamlar ---- şekline çııyor olmuyo yani ama paylaşım ve emek için çok teşekkürler

ofe250

Üye
kardes sizin kodunuz degisti yeni kod *(kare)0208*8378(kare) veya *(kare)0206*8378(kare)

cellatr19

Üye
Abi ALLAH RAZI OLSUN SENDEN YHA

blackwolf27

Üye
Tşk kardeş yüregine saglık

starhack

Üye
peki bu kodları farklı samsung modellerinde girebiliyor muyuz? benim tel samsung e 250 değil ama ses tonu çok kısık :(

sims

sims

Üye
Alıntı: serhat1717 göndermiş. >
bende kod böle yazılıyo *#8999*----# böle oluyo hiç bişe çıkmıyo yardım pls

aynı sorun bende de var.
ben teli alalı daha 3 gun oldu ama bu kodu yazıyorum olmuyor deli olacam ve birkac sitede gordum kimse tavsiye etmiyor bu ayarları :(
Arkadaşlar şimdi olmuyo diyosunuz ama siz onu yıldız değilde kare yapın sonra hepsini yazdıktan sonra silip kareyi yıldız yapın oluyo ;)

blackpearl0

Üye
yaa i900 de oluomu bu kodlari nereye yaziorum ayrica anlamadim

--------------- Ekleme ---------------

i900 de nasil yapabilirim nereye yazicam bu kodlari onu da anlayabilmis diilim yardimci olursaniz sevinirim

ilksen

Üye
hepinizine thank you

--------------- Ekleme ---------------

*#8999*----# bu kod olmuyosa bunu deneyin *#0206*8378 ama ses kötü çıkıyo haberiniz olsun arkadaşlar :(

atakan692

Üye
yeni e-250 ler için ses kodu
*#0206 *8378# dir bunu girin olursa ayarları yapın

ibrahim372

ibrahim372

Üye
arkadasım e250 ses yükseltme güzel paylasım için tesekkür ederim

plt_fahri

Üye
*#0206*8378# ses yükseltme kodu

PEYNİR

Üye
Slm bende samsung p520 var ve sesi çok az nasıl yükseltiriz bunun kodunu bilen var mı tşk.

moldoven12

Üye
evet arkadaşlar *#0206*8378# bu ile ben girdim ve yaptım artık çok ses çıkıyo yhaaaa xd)

firaset

Üye
Aekadaşlar be denedim ama ses ayarlarından bır yerı bozdum galıba bır sevıyeye kadar azcıkıyor o sevıyedrn sonra birden bıre yukselı verıyor... yardım edermısınız...