samsung e250 oyun yükleme program yükleme *resimli

Sponsorlu Bağlantılar

apocan634

Üye
yapamadım :S

mutumu

Üye
yeni e250 lerde olmuyor sanırım..
yükleme hatası veriyor her seferinde ya da telefonu resetliyor..
sürümden kaynaklı olabilir..
çözümü bulabilmiş değilim henüz..

erselbabacan

Üye
kardeş benim port com 7 ama softickde com 1 var sadece

--------------- Ekleme ---------------

nası yapıcm bi yardım ederseniz sevinirim :sukur: bu arada emege saygi :alkis

yama53

yama53

Üye
Ellerinizden öpeyim valahaaaa

ercanaktayyyy

Üye
rezalet ya bir oyun yüklemek için bu kadar uğraşmaya değer mi? şimdi samsung üreticilerine sormak lazım siz bu beş para etmez telefonlarla nokiayı nasıl geçeceksiniz,samsungun symbian destekleyen modelleri hariç inanın samsung telefonlarına verilecek paraya çok yazık çünkü hiç bir modelini kendinize göre özelleştiremiyorsunuz yükleme yapamıyorsunuz.iyiki de nokia var nokiadan şaşmayın,samsungların kızağına kibarlığına özenmeyin içi boş işe yaramaz telefonlar,örneğin hoparlör sorunu ses;samsungun her modelinde stereo müzik dinlemek ya da çarşıda yürürken telin sesini duymak imkansız almayın bu telleri ki adam gibi n95 yada n73 gibi telefonlar çıkarsınlar

submarcos43

Üye
e200 de de olur mu

ardadelan

Üye
olmuyorkı arkadasım

kankaugur

kankaugur

Üye
teşekürler emeğe saygı sonsuz

ardaqwe

Üye
saol kardeş :oke:

ayuce

ayuce

Üye
eline sağlık

RAPMANYAGI

Üye
ya biri yardım etsin bana ya kardeşler ben yapmaya çalışıyorum ikidebir telefon kapanıyo kendiliğinden. napcam biri yardım etsin lütfen:agla:agla:agla:agla:agla

arkadaşlar olmuyo e250 ye

vedodido

Üye
saol dostum süper anlatıssın:oke:

dandiksavasci

Üye
dediğin bi işe yaramıo doğru düzgün şeyler bul getir biraz adam ol len:@sen benden daha dandikmişsin:ehe

kankalığına tüküreyim len

aa70

Üye
ya aga su portlamayaı nasıl yapcaz

dandiksavasci

Üye
ben yapamadim adam gibi anlat

isa_1904_1903

Üye
lan alt tarfta indir yaıyor indir ordan

djsalih91

djsalih91

Üye
ya kardeşim bu işlemi başaran hemen hemen yok denecek kadar az boşuna uğraşmayın 20-25 kontör karşılığında vodafone hatlı e250 den wap bağlantısı yaparak telefonu full oyun ve program doldurabilirsiniz oyun yükleyebileceğiniz adres wap.hitwap.com oyunlar ücretsiz sadece bağlantı ücreti var ve indirdiğiz kb başına ücret alınır.

bokye51

Üye
BEYLER BENDEDE E250 VAR AMA BEN HİİÇÇ Bİ ŞEKİLDE OYUN YÜKLEYEMEDİM ..... GERÇEKTEN YARDIM EDECEKLER :[email protected] dan bana yardım etsin lütfen

panikatak.14

Üye
berbatttttttttt

deatmach95

deatmach95

Üye
güzelmis

Üst Alt