Samsung E-250 Oyun Paketi (Tam Ekran 128*160)

Sponsorlu Bağlantılar

EGSBFB

Üye
Oyunlar nasıl yükleniyor kardeşimm

ibrahimislyn

Üye
kardeş bunalr c3053 de çalışır mı ?

osccCC

Üye
Arkadaşlar Öncelikle Tamamen Herşeyi Kendim Anlattım Bu Şekilde Yüklemek Çok Kolay SadeceYazılanları Yapın Yanlız Sadece Bluetooth İle Yükleme Yapmayı Analttım.. Kablo İle Olurmu Bilmem...

Başlıyoruz..

Şimdi Arkadaşlar Bize Gerekli Olan 2 Adet Program Var Bunlar

•
•

Programları İndirmek İçin İsimlerine Tıklayın

Şimdi İlk Önce Softick PPP yi Kurun.Kurarken Hata Vercektir Önemsemeyin Ve Devam Edin...Önünüze Bir Soru Gelecek "USB Sharing Mode" diye orda 2. seçeneği seçin ve İleri Deyin. Şimdi Programınız Yüklendi..

Daha Sonra Telefonunuzun Ekranına *#52828378# tuşlayın ve önünüze çıkan menüden "OTA type setting" seçin daha sonra "****** bearer OTA" seçeneğini işaretleyip çıkın.(Burda Oyun Yüklemeye Telefonumuzu Açıyoruz)

Daha Sonra Bluetooth unuzun programına girin ve orda kendi telefonunuzu gösterin.Kendi Telefonunuzla Seri Bağlantı Kurun (Her Bluetooth ta farklı olduğu için tam isim belli değil ama ****** Conect falan yazıyo)

Sonra Softick PPP yi aktif edin (Saatin Orda Simgesinden)

Şimdi Uploader.exe Yi Açın "ADD" ye tıklayın ve oyunun jad dosyasını seçin !!! arkadaşlar eğer oyunumuz jad ve jar dosyasından oluşuyorsa yüklenir sadece jad dosyasıyla olmaz bu yüzden oyunun jad ve jar dosyalarını aynı klasöede tutun!!

Şimdi Tekrar telefonumuzu elimize alıyoruz ve #*5737425# yazıyoruz önümüze çıkan menüde "PPP Up" ardındanda "Bluetooth" diyoruz ve oyunumuz yükleniyor..

eğer telefon kapanıp açılırsa bluetooth programınızdan tekrar seri bağlantı yapıp aynı adımları tekrar uygulayın %100 olucaktır ben baya bi oyun yükkledim hatta zoo tycoon 2 bile yükledim park yapıom hehe
Kolay Gelsın...

ster13

Üye
go go go gotünü

okanca14

Üye
sgh-m620 yede oluyormu bu oyunlar

piizz4

Üye
SAOL kardeş

yildirim26

Üye