Samsung E-250 Msn Bağlantı Sorununa Hepberaber Son Verelim !

Sponsorlu Bağlantılar

maniack61

maniack61

Üye
Karizmen'in dediklerini aynen yaptığınız zaman mig33'e rahatlıkla girebilirsiniz.Ancak cepteki.net,Ceptemsn ve Kankamsn'e giremezsiniz.Buda vodafone'un kazmalığından kaynaklı.Yine de mig33'e girdiğinize dua edin.
Mig33;
-Diğerler programlara nazaran daha hızlı internete bağlanır.
-Sohbet odalarına girerek chat yapma imkanı sağlar.
-İstediğiniz takdirde sadece online kullanıcıları gösterir.
-Fazla kontör gitmez.

Diğer programlarda ise ayrıntı biraz daha fazladır.Ancak benim tercihim mig33 yönünde.

comandostaylan

Üye
yardım edin interneti açamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım
edin

benim telefon e 250
yardım edin

telefon daki internet açılmıyor yardım edin

yardımmmmmmmmmmmmmmm

maniack61

maniack61

Üye
hat vodafone m?

FaNTaSTiKKy

Üye
Olmuyor..! Uygulamaya Bağlanamıyor Lütfen Telefonunuzun Network Ayarlarını kontrol Edin diyor Hattım Avea Şu Yapan Arkadaşlar Ayarlamaları söleyebilirmi..

ahck

ahck

Üye
Ben e250 de msne çok rahat giriyorum.Ama bende önceden böyle bi sorunvardı ceptemsn,ceptekinet,kankamsn vb.. programları denedim hep aynı hatayı verdi.Şimdi eBuddy programıyla çok rahat giriyorum.Herkese öneriririm...

$ekil

Üye
Ya arkadaş benim hatta avea msn indirdim tcp open diyor

tikyy__61

tikyy__61

Üye
mskation kardesim dediqin qibi wap sgh e250 yazdım yolladım ayarlar dediqin qibi deqil düzelmesi qerekiyo ama nasıl olacak o ???

Önce wap sgh e250 yazıp 2222'ye gönderıyoruz.Sonra hattımızın ayarları gelıyor.Ayarları aktif hale getırıyoruz.Vede bı kac oynama yapmamız gerekıyo sımdı yazıyorum ayarları sızde telefonunuzdan kontrol edin.

Profil Adı : CEPTEN İNTERNET
Anasayfa URL'Sİ: olduğu gibi kalsın degıstırmeyın
TAŞIYICI : Yalnızca GPRS
PROXY: DEVRE DIŞI

GPRS AYARLARI :
DNS1 , DNS 2 : 0.0.0.0
APN :internet
Oturum Kimliği : değiştırmeyın
Şifre: değiştırmeyın
BuRaya qadaR YapTm ama jaVa DA cepTeqi.neT diYe bşy cıqMadı :S
TeLeFonuM SamSung E-250

kardesim o ayarları nasıl deqistin profil adı faln ??

m.salih öner

Üye
:bann::off:bende olmuyo

lütfen hemen yardım edin:allalla:

600
dene

ocal123

Üye
Beyler SLm YA bn de tüm ayarları yaptım ama bi türlü javaya gelmiyor nasıl yapcam yardımcı olursanız sewinirim

Bende nEden javaya gelmiyor tüm ayarları yaptım

oporlor

Üye
arkadaşlar bnm telefonum e250 ve hattım vodafone ama msn indiremiyorm veya facebooka giremiyorum denediğimde istek zaman aşımına uğradı dio sizce sorun ne ve nasıl düzeltebilirim

enjo3

Üye
yahu ben hepsını yaptımda su cepte.net programını nasıl yapacam bırısı yardımcı olsun

Orijin@l

Orijin@l

Üye
Kardeş herşey tmm ama bu cepteki.net msn programında başka olmuyomu.Bnde mesela windows live messenger var.cvb verirsen sevinirim..:D

enjo3

Üye
bende e250 kullanıyorum msn ye gırınce hata verıyo :S bilen yok mu?

kaya4905

Üye
Sadece İndir Ve sonra şebeke ayarını indir gerisi kolpa ;):oke:c

aslem

Üye
ya Allah razı olsun artık nete giriyorum aveadan bu telefon ilk kez bir işe yaradı yalnız ben bütün oyunları sildiğim için java açılmıyor ne yapacağım yardım edin lütfen...

Parkol

Üye
Kampanya bitmeden vodafone de 3g yazip 3636 ya gonderin bedawa 100mb gelck snra normal tarayicidan operamini 4,2 yazin gelck birincisne tklayn otomatk yuklyck . Ondan snra javadan gircen istedgn yere . Ama msn olmuyo.

emincan16

Üye
Arkadaşlar ben msn ye 1 haftadır sorunsuz giriyordu ayarları falan hiç ellemedim 3 gündür girmiyor girmeye çalıştığımdada şu hatayı alıyorum "Genel Hata kod:503" yardımcı olursanız çok sevinirim!

Parkol

Üye
Arkadaslar bugun denedım vodafone hattmla msn ye gırdım.

MSN BURADA BUYRUN Iste ayarlar : tarayiciya girin sonra profil ayarlarina girip profil adini : vodafone live ana sayfa url si : tasiyici : gprs proxy devrede olck sonra hemen altnda gprs ayarlari olck ona girin ve proxy ıp : 212.065.136.226 yapn proxy baglant. Noktasni: 9401 yapn ve kaydedip cikin sonra ABONE CEPNET YAZIP 3636 ya gönderin . Bu islemdn sonra 0.50 kurusunuz gdip bir gunluk snirsz internet gelck ondan sonra normal

Tarayicinizdan m.ebuddy.com a girip yükleyn olmazsa eski sürumunu yukleyn .HADI KOLAY GELSN . EMEGE SAYGI ALINTI DEGILDIR. BIR TESEKKUR YETER.

aleko978

aleko978

Üye
Kkk

china

Üye
ark.lar benm telefonum samsung e830.bende msne girebilirmym acaba olur mu bilen varmı.bana hep bu model desteklemio dendi.yardımcı olurmsnz.cok istiyorum cünkü cepten msne girmek :ağlarım: