Samsung E-250 Msn Bağlantı Sorununa Hepberaber Son Verelim !

Sponsorlu Bağlantılar

ilkertore

Üye
ben baaktım olur geldi herkese teşekkürler :) saĞolasınız

a3322503@ttnet

Üye
:aglaoturum açılıyo diyo ama bir türlü açılmıyo :D
:(

d3LLi

d3LLi

Üye
ARkadaslar Deniyorum Bakalım Gircekmi :D

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar nasıl uzerinde ayarlama yapıyoruz ve ne kadar sure sonra acılıyo ? cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkürler

Olmuyo dedıklerınınzı bızzat yaptımm.. ama olmadı

pepe2

Üye
beyler BEn Msn İNdiremıyom avea Yım nasıl yapcam [email protected] ekelrsenız ayda burda söylersenız sevinirim

Perfavore

Üye
yaa bana yardım lütfen cepte msn ve vodafone msn ikisinide indirdim

ikisinden birinin ayarlarını söyleyin lütfenn ikisindede oturum acamıyorum ayarları nerye kaydetceğimide söyleyin lütfennn :(

Yaaa nolur yardıııııııııııııııııııııııım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dr.12

Üye
kardeş dediğin herşeyi yaptım ama girilmiyor bana msnde yardım eder mısın msn adresim [email protected] eklemeni bekliyorum

fırtına15

Üye
benım gırıo ama cok kontor alıo acaba ınternet ayarlarını yanlıs yapmıs olsam onla bı alakası olabılırmı_?tesekurler

logar16

Üye
sevgili arkadaşım bende denedim ama olmadı senin gibi bende uğraşıyorum ama nafile parola dogrulanıyor yazıp bejkletiyor bana ulaşırsan sevinirim saygılarımla BÜLENT

combatant64

Üye
kardes eğer yük olmazsam sana bişi sorucam senin sölediğin ayarları yaptım. ve turkcell-im den indirdiğim proğramla girmeye çalışıyorum telefonda kullanıcı adı ve parola doğrulanıyor yazıyo ve girmiyo, nerdeyse bıraktım 1 saat bu yazı çıktı napmalıyım bi yardım edebilirmisn...

etiler33

Üye
abi tamamda kaç kontör ya cevaplarınızı acilen bekliyorum turkcell de kaç kontör msn

cellash

Üye
çok tşk edrm şuan kullanabiliorum eer yazmasaydın 1 haftalık üyelik yancaktı emeğine sağlık:)

mm092s

Üye
ya arkdaslar ben e250 kullanıom ama cepte msn yuklendi ama karsıma yazılar gelıo sms gondermek istermisiniz felan
sonrada sms iptal oldu felan filan yazıo nasıl msn e giricem plssss:@:@:@

yaa e250 icin yardımmm

locus

Üye
vodafone de'de ayni şekilde wap sgh e250 yazip 7070 e gönderiyorsun 7048 den gelen mesajda bilgilerin geliyor..1 dk 36 snyede 3 kntr gidiyor .. bilginize ;)

tozo

Üye
bu samsung e250 de bu avea ayarlarını yapacam ve indircem ama oluyormu olan var sa yazsın avea e250 yle msn ye giren war mı kaç kontör gidio nasıl oluyo hızlımı onu söylesin arkadaşlar

cenk_pars

cenk_pars

Üye
merhaba e250 problemli bir tekefon birkere bunu kabulleceksiniz alan pişman oluyor ben müşteri hizmetlerini aradık e250 msn için %90 ında problem yaşanıyormuş o yüzden şuan giriş yok vodafon da haberiniz olsun siterseniz arayın sorun

haplooz

Üye
Arkadaşlar Hiçbirini Denemeyin Olmuyor Kesin Ve Direkt Çözüm Telefonunuzun Java Bölümüne Girin İndirdiğiniz Messenger Uygulamasının Seçenekler Bölümüne Girin En Altta Şebeke Ayarlarına Girin
Daha Sonra APN Bölümüne aynen "turkcell-tim" yazın Diğer Bolumler Boş Proxy Devre Dışı Olacak
Teşekküre Gerek Yok...(Not:Alıntı Değildir!!!)

nakata61

Üye
beyler bütün samsung-e250 lerde oluyor ben indirdim ama sürekli bağlantı hatası dio walla kırıcam sonunda yada müşteri hizmetlerine sövücem ha ! ... =):@

furkan_55

Üye
ya bende de e250 var avea gönderdim fakat bağlantı hatası diyo Lütfen yardımcı olunuz!

haplooz

Üye
Arkadaşlar bnim werdiim turkcell içindir!!!