Samsung E-250 Msn Bağlantı Sorununa Hepberaber Son Verelim !

Sponsorlu Bağlantılar

DevilSari

Üye
avea içinn

1. Menü/Tarayıcı/Sunucu ayarları/Profil 1
  2. Profil adı : AVEA GPRS WAP
  3. Anasayfa URL’si :
  4. Taşıyıcı : Yalnızca GPRS
  5. Proxy : Etkinleştir
  6. GPRS ayarları :
  7. Proxy IP : 213.161.151.201
  8. Proxy Bağlantı noktası : 8080
  9. APN : wap
  10. Oturum kimliği : wap
  11. Şifre : wap ? Kaydet ? Kaydet
  12. Menü/Tarayıcı/Geçerli sunucu/ AVEA GPRS WAP ? Seçili olmalı

• Beğen
Tepkiler: 131L4L

cross77

cross77

Üye
avea içinn

1. Menü/Tarayıcı/Sunucu ayarları/Profil 1
  2. Profil adı : AVEA GPRS WAP
  3. Anasayfa URL’si :
  4. Taşıyıcı : Yalnızca GPRS
  5. Proxy : Etkinleştir
  6. GPRS ayarları :
  7. Proxy IP : 213.161.151.201
  8. Proxy Bağlantı noktası : 8080
  9. APN : wap
  10. Oturum kimliği : wap
  11. Şifre : wap ? Kaydet ? Kaydet
  12. Menü/Tarayıcı/Geçerli sunucu/ AVEA GPRS WAP ? Seçili olmalı
ya kardeş bende avea hat aldımda senin dediğin u yönemle ben ne kadar ücretle msnye bağlanabilirim bilgi verebilirmisin

mhaniack

mhaniack

Üye
yha benım hattım vodafone ınternet ayarları yapılı ama baglanmaya calıstıgımda servıs kullanılmıyor dıo bırısı yardım etsın :(

ayse_34

Üye
benim avea hattım var internet ayarlarını yaptığım halde internete bağlanamıyorum 'şebeke yok ' diyo ltf bir çözüm bulun :(:(

CASHPISKO

CASHPISKO

Üye
peKi ßunLarı ayarLerKen Kaç KNTR qiDiyor . veya şöyLe Diyim KonTör qiDior mu ?

myth_hero

Üye
bu ayarlar için hangi programı kullanıyorsunuz link verir misiniz ve telefona nasıl atıp kuruyorsunuz
ben biraz acemiyim

erhanokur

erhanokur

Üye
Merhaba

CepteMSN uygulamasına bağlanmak için aşağıdaki ayarları telefonunuza yapmanız gerekiyor:

1. Ana Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve "Sçnklr" menüsünden "Şebeke ayarları"nı seçin.

2. APN (Erişim noktası) seçeneğine internet (Turkcell ve Avea için) / telsim (Telsim için) yazın.

3. Oturum kimliği ve Şifre kısımlarını boş bırakın

4. Proxy seçeneğini Devre dışı olarak ayarlayın.

5. Yaptığınız ayarları kaydedin. :deal:İşe yarayacak emin olun başka sorunlarınız olursa özelden de ulaşabilirsiniz.:oke:

myth_hero

Üye
denedim gerçektende işe yarıyor hemde turkcell de fazla kontör de yemiyor tşk ederim

catlaqkıss

Üye
ya ben denedm hepsni ama baqlantı hatası werio kontr az olduqu için yapar mı öle acaba deli olcam kaç qndr indrdm cepte msn i ama açmadı bi trlü

CİmCİme ceMile

Üye
yha canım kardeşlerim nolur allah rızası için bana biri telefonu elime aldığımdan itibaren napıcağımı söylesin lütfen haftalardır orayı burayı geziyorum tam net bi bilgi kimse yazmamış ewet yukarda avea hat için nasıl olduğu yazıyo ama sorun bende galiba pek anlamadım:)daha kolay bi dille baştan sona anlatırmısınızz??

--------------- Ekleme ---------------

cnm arkadaşlarım bide telefonu elime aldığımdan itibaren napçamı. avea için baştan sona kolay bi şekilde anlatırmısınız lütfennnnnnnn acill!

--------------- Ekleme ---------------

eses_nuri allah senden milyar kere razı olsun yhaa işte buuuuuuuuuuuuuuuu çokk teşkkr ederimm yaptım işte yaptımm oleyyy:d:d:d:d:d

usta_eren

Üye
kardeşler kolay gelsin ben cepten internete girip msn indirmek isitiyorum bi türlü giremiyorum hata: şebeke yok diyo ayarları yaptım yine olmadı yardır edemisiniz lütfen ?

oguzh3n

oguzh3n

Üye
saağ ol...

umt1905

umt1905

Üye
teşekkürler

guray_fb

Üye
saol kardeş paylaşımın için

murat_sago

murat_sago

Üye
yha vodafoneden gitmiyo hata diooo mesaja biriniz cevap yassın

atakan11

Üye
Kardeş ben o Wap ayarlarını yaptımda GPRS ayarları ve o hani soru ekranina 1234 yazarak kaydedin felan diye mesaj geliyor ya onu yapamadım....:(:( [email protected]

esmerlady

Üye
tesekkurler yaptım olduda rahatlıkla msnne qirebiliorum hattım turkcell...

haruncaglar

Üye
e250 msn seniyorum

Serhat_44

Serhat_44

Üye
yaw çok saol haftalardır uğraşıyorum bir türlü bulamadım
tek telefon sitemiz MAXİ CEP MAXİ CEP MAXİ CEP ÇOK SAOL KARDEŞ