samsung dan 3 wp li model

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
samsung dan 3 wp li model
Samsung, bu yıl üç yeni Windows Phone işletim sistemli model tanıtmayı planlıyor

Samsung, bilindiği üzere akıllı telefonlarında Android, Windows Phone veya Bada mobil platformundan yana tercih yapıyor. Ancak Güney Koreli üreticinin, eylül ayından bu yana lanse ettiği akıllı telefonların tamamının Android işletim sistemli olması üzerine Windows Phone'un unutulduğunu düşünmeye başlamıştık ta ki bugüne dek.

WPDang cephesinden gelen haberlere göre Samsung, 2012 yılı içinde 3 yeni Windows Phone işletim sistemli modeli teknoloji meraklılarıyla buluşturmayı planlıyor. Tanıtılacak modellerden birisinin SGH-i667 Mandel olması beklenmekte. Şu an için Mandel ile ilgili bilinen yalnızca iki farklı detay bulunuyor. O da akıllı telefonun 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacağı ve LTE (4G) desteği sunacağı. Bu yıl tanıtılacak diğer iki model üzerindeki sis perdesi ise kaldırılmış değil.

samsung un çıkarmayı planladıgı bu modeller muhtemelen yıl sonuna dogru windows phone8 apollo sürümü ile gelecektir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
iyi cikarsin bakalim :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung da resmen WP işletim sistemli telefon çıkarmış olmak için telefon çıkarıyor bence sadece başarılı olduğu Galaxy serisine ve geliştirmek üzere Wave serisine yoğunlaşmalı, umarım WP da ilerde Nokia'nın tekeline geçer. Çünkü WP Lumia serisiyle çok daha şaha kalkacağı görünen bir gerçek.

klongs

klongs

Üye
samsungda hiç bir şeyden geri kalmıyor tizen android wp bada

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MrExpert

MrExpert

Üye
samsung sadece telefonu sattım bitti havasında ne destek veriyor düzgün nede bişe arada bir wp çıkarıyor belki satar diye geçmişte olduğu gibi...

Türe

Türe

Üye
bence gereksiz olmuş |-) tıpkı galaxy s ve galaxy s2 nin bir sürü modelini çıkarması gibi.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence gereksiz olmuş |-) tıpkı galaxy s ve galaxy s2 nin bir sürü modelini çıkarması gibi.
hangisi tutarsa misali her tarafa saldırıyor beyaz eşyada da aynı stratejiyi izliyor samsung

Türe

Türe

Üye

hangisi tutarsa misali her tarafa saldırıyor beyaz eşyada da aynı stratejiyi izliyor samsung

Bu konuda Samsung'un Nokia veya Apple ' ın izlediği politikayı izlemesi gerektiğini düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu konuda Samsung'un Nokia veya Apple ' ın izlediği politikayı izlemesi gerektiğini düşünüyorum.

aynen kardeşim şu anda piyasadan silinmemek için her telden çalıyor tizen için zaman kazanmaya çalışıyor gibime geliyor

klongs

klongs

Üye
samsungun da taktigi bir kac isletim sistemine yatiriyor biri batarsa digerleriyle devam ederim diye

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
böyle olmasıda doğal tek sistemle biryere kadar

eRDiiL

eRDiiL

Üye
kullanıcı yelpazisini geniş tutmak için normal bir düşünce bence ve böylece kendisini seven kullanıcıya da kendisinden ayrılmaması için alternatif sunmuş oluyor

mesela bir çok nokia sever anroid için başka markalara geçti, samsung sever biri wpli bir sistem isterse böylece sevdiği markasından devam edebilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt