Karşılaştırma OnePlus ve Samsung'un amiral gemisi modelleri hız testinde karşılaştılar

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus ve Samsung'un amiral gemisi modelleri hız testinde karşılaştılar
Samsung'un Galaxy S7 modeli, OnePlus'un yeni duyurduğu amiral gemisine karşı...

Akıllı telefon pazarında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor ve özellikle de amiral gemisi seviyesinde büyük bir mücadele söz konusu. Akıllı telefon pazarının lideri Samsung, kısa süre önce Galaxy S7 adındaki amiral gemisi pazara sunmuştu ve bu akıllı telefon bu senenin en çok satan modellerinden birisi olarak üst sıralarda yerini alacak.

Firmalar 2016'da da akıllı telefon modelleri sunuyorlar ve geçtiğimiz günlerde de OnePlus adındaki Çinli akıllı telefon üreticisi olan firma OnePlus 3 adındaki amiral gemisini gün yüzüne çıkardı.

Yeni OnePlus 3'ün en büyük özelliklerinden birisi de 6GB sistem belleğine sahip olması ve bu özelliği ile de özellikle de çoklu görevlerde rakipsiz olması bekleniyor. Bu yeni cihaz için videolar gelmeye devam ederken, şimdi de OnePlus 3 ve Samsung Galaxy S7'nin karşı karşıya geldikleri ve hız açısından değerlendirildikleri bir video ortaya çıktı.

OnePlus 3'ün 6GB RAM ile birinci olması beklenirken, sonucu merak ediyorsanız, aşağıda haberin sonunda videoyu izleyebilirsiniz.

Cihaza bakarsak eğer, akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihazın yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 820 olarak belirlenmiş.

6GB sistem belleği içeren OnePlus 3 akıllı telefonda dahili veri kapasitesi ise 64GB olarak yer alıyor.Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan OnePlus 3'ün arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

OnePlus ve Samsung'un amiral gemisi modelleri hız testinde karşılaştılar

byAndroid

byAndroid

Üye
S7 tokatlamis öyle diyorlar

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Böyle test olmaz , s7 edge nerde OnePlus3 nerde
En basiti fiyat farkı biri 3.400 digeri 1680 yarı yarıya fark var
Hem samsung cihazların tamamı testlerde birinci oluyor. ilginç
ben hertürlü OnePlus derim üst üste 10 seri gelse alırım, adamlar bu işi biliyor.

Emre

Üye
S7 dövmüş

furyzer0

furyzer0

Üye
Fiyatına göre bence gayet iyi hem oneplus yeni çıktı bir optimize eyitsinler fark küçülür diye bekliyorum

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Fiyatına göre bence gayet iyi hem oneplus yeni çıktı bir optimize eyitsinler fark küçülür diye bekliyorum
kesinlikle :oke:
cihaz gelsin bizde editleyip kullanalım test nasıl oluyor merak ediyorum :sirit:

xmustx

xmustx

Üye
Kimse kusura bakmasın bu saatten sonra samsungdan Başka bişey alınmaz

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
kadikoy

kadikoy

Üye
bmw ile renault karşılaştırmasına benzemiş

furyzer0

furyzer0

Üye
bmw ile renault karşılaştırmasına benzemiş
S7 bir kusur aydır piyasada optimizasyonlar tam oneplus da 1-2 aya adam tabi ki bir s7 olamaz ama yaklaşır diye bekliyorum hem aradaki fiyat farkı da dağlar kadar tr ye gelse en az 1000 tl fark olur aralarında

Sent from mTalk using lumia950

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
S7 Dökülmüş >Başta Ama Ashalttan Sonra Çoştu

Luck Star

Luck Star

Üye
1080p ekran ve 6gb ram yetmemiş demek ki :D Samsung'un arayüze laf edenler dönüp baksınlar bir kendine. Ben OnePlus'a laf atmıyorum gayet güzel cihaz ama S7'lerin ne konumda olduğu da belli olmalı. Fiyat farkı sadece donanım değil hizmetler, servisler, kalite farkı da oluyor bizi etkilemeyen etkenler olsa da pazarlamada olumsuz bir şey.
Cihazı alınca mutlaka birkac test yapacagım :)
OnePlus 3 antutu testi

Antutu 1080p farkı var bu çok büyük bir etken üstüne 3D testleri sürekli Snapdragon'da yüksek alıyor... Cihaz çok iyi ama bu testlere inanmaması gereken ilk kişisin. :D

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Antutu 1080p farkı var bu çok büyük bir etken üstüne 3D testleri sürekli Snapdragon'da yüksek alıyor... Cihaz çok iyi ama bu testlere inanmaması gereken ilk kişisin. :D
inanmak veya o yolda ilerlemek farklıdır
inanıyorum ki bu akşam gelecek olan oxygen 3.1.3 güncellemeden sonra bir cok üst düzey cihaza kafa tutabilir

S7 edge gercekten muazzam bir cihaz fakat OnePlus 3 te basit bir cihaz olarak görmeyelim
yorum yapan arkadaşlar bazen cihazı horgörüyor
Kullanmadan kimse o veya bu kötü diyemez :oke:
ilk seriyide kullandım testlerde geride kalabilir fakat halen bir cok cihazdan cok cok iyi
Özellikle OnePlus 2
Satmaya kıyamadıgım tek cihaz olarak benim tarihime gecti :D
Mutlaka kullanmanızı tavsiye ettigim cihazlardır.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben 1. Yi kullandım diğerlerini göremiyorum ne mi5 ne one2 yok ortalarda :D geçerse tabi ki incelerim kötü demiyorum sadece s7 lere veya s6 dan sonra çıkan samsunglara arayüzü yüzünden laf edilmesine karşıyım. Bilip bilmeden kullanmadan konuşmamalı için yazmıştım yoksa test sonucu esitlenebilir one Plus güncellemeleri ile.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Ben 1. Yi kullandım diğerlerini göremiyorum ne mi5 ne one2 yok ortalarda :D geçerse tabi ki incelerim kötü demiyorum sadece s7 lere veya s6 dan sonra çıkan samsunglara arayüzü yüzünden laf edilmesine karşıyım. Bilip bilmeden kullanmadan konuşmamalı için yazmıştım yoksa test sonucu esitlenebilir one Plus güncellemeleri ile.

Tabi haliyle bir noktadan sonra arayüz insanı germeye başlıyor, konuşan kişiler mutlaka kullanıpta sıkılan kişilerdir.
Bende samsung mutlaka arayüzü degişir demiştim LG G5 te degişti
Kademeyi yükseltmek lazım degişiklikler mutlaka olmalı
Bu tür eleştiriler cok normal degilmi :oke:
Video da bir tuhaflık oldugu belliydi :D :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Luck Star

Luck Star

Üye
Germesinden değil uluslararası olmayan sürümü aldılar 2 sene önce note 3 ve s4 bunu kullanıp memnun olmayanlar yüzünden ben senelerdir samsunga çöp gözüyle baktım. Tamam Samsungun yaptığı doğru değildi ama yanlış yorumlar yapıldı. Şuan Samsung düzeldi mesela bu sefer diğerleri batırmaya başladı.

Üst Alt