Haber Samsung Galaxy S8, 8GB RAM'le Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8, 8GB RAM'le Gelebilir
Samsung'un yeni amiral gemisi hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.




Bu haberi okumaya başlamadan önce belirtmeliyiz ki muhtemelen bugüne kadar Galaxy S8 hakkında sayısız iddia okudunuz. Bu haberdeki iddialar da daha öncekiler gibi resmi olarak doğrulanmamış bilgiler içeriyor. Güney Kore merkezli teknoloji Samsung'un önümüzdeki yıl tanıtmaya hazırlandığı yeni amiral gemi akıllı telefonu Galaxy S8 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Samsung cihazlarıyla ilgili önce verdiği doğru bilgilerle güven kazanan weibo'daki bir kullanıcıya göre, Samsung Galaxy S8'de 8GB RAM yer alıyor. Samsung kendi tesislerinde ürettiği bip çip 10 nm süreç kullanılarak üretilecek.

http://www.maxicep.com/samsung-galaxy-s8-plus-6-inc-ekranla-gelebilir
Samsung Galaxy S8 Plus, 6 inç Ekranla Gelebilir
Buna ek olarak, Samsung'un bir sonraki amiral gemisi modelinde UFS 2.1 flaş depolama çipin de mevcut olacağı iddia ediliyor. Daha önceki söylentilerde ise Galaxy S8'in 6GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile donatılacağı belirtiliyordu. Samsung Galaxy Note 7 fiyaskosunu takiben, Samsung'un, iki kez geri çağrılma fiyaskosunu herkese unutturabilecek son derece güçlü özelliklerle donatılmış bir Galaxy S8 üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Buna ek olarak, Samsung Galaxy Note 8'in yerine 6 inçlik bir ekrana sahip olan Samsung Galaxy S8 Plus'ın da piyasaya sürülebileği belirtiliyor. Galaxy S8 Plus, telefonun standart versiyonunda yer alan tek kamera yerine arka yüzünde dual kamera ile gelebilir.

Samsung Galaxy S8, 5.1 inç ekrana sahip olabilir ve Exynos 8895 yonga seti, dünyanın her yerindeki Galaxy S8 akıllı telefonların büyük çoğunluğuna güç verebilir. ABD ve Çin pazarında satışa sunulacak Galaxy S8 modelleri ise Qualcomm'un bu yılki en güçlü işlemcisi Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak. Galaxy S8 serisi, Android 7.0 Nougat işletim sistemi altında çalışacak Samsung Experience UI ön yüklü olarak sunulacak.

Öte yandan Bixby ve Kestra adı verilen dijital sesli asistanın Galaxy S8 modellerinde ön yüklü olarak sunulacağı belirtiliyor. Fakat bu konuda Google'ın Samsung'la Google Sesli Asistanın Android telefonlarda sunulan tek sesli asistan olması için görüşmelere devam ettiği iddia ediliyor.
Samsung Galaxy S8, 8GB RAM'le Gelebilir
 
  • Beğen
Tepkiler: _ardaa


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kur Bi 8.1 Oh Mis :D
 

MaxipmaN

Üye
plus mı oo kavga büyür :ehe
 
turancen

turancen

Üye
Batarya 2870 mah :)
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Arkadaş 8gb ram nedir yaa, tamamen göz boyama başka birşey değil. Şu andaki teknoloji durumunda 3 yada 4 gb yeterli ki zaten cihazı zorlayacak bir uygulama playstore da yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Msenates

Üye
8 gb tam muhteşem olur bilgisayar gibi
 
  • Beğen
Tepkiler: MzKARTAL
turancen

turancen

Üye
İroni yaptım kardeşim :D ne çıkacağı belli zaten, toplasan 3000 mah yada 3500 mah olur. Yine bir gün gitmeyecek bir telefon daha geliyor. Yazık bu gibi telefonlara verilen paralara. 3000 ve 4000 tl para veriyonuz, şarjı yarım gün gidiyo. tüküreyim böyle işe.

Lg g3 ten j7 prime telefona geçtim, inanırmısınız acayip rahatladım, 2 gün gidiyo şarjı, oyun oynamazsam, daha fazla gidiyo :D
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
_ardaa

_ardaa

Üye
Galaxy 20 nasıl olacak acaba :hmmm
dalga geçtiğimiz apple gibi olmuş bunlarda, 8gb ram kime neye yarayacak Android için fazla bence, önce çekirdeği geliştirsinler işletim sistemini geliştirsinler sonra gerekirse 16gb ram taksınlar, resmen sazan.avi olmuş.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
2017 şubat mart gibi fuarda bakalım :eller:
 
Afşın

Afşın

Üye
Bu telefonu alsam nolcak yine aynı adamlarla konuşcam [emoji3]

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kingmortall

Kingmortall

Üye
plus mu gelecek edgemi gelecek yoksa s6 gibi 3 model birdenmi cıkaracaklar s6 s6 edge s6 edge+ gibi kafamda deli sorular 8 gb ramın 5 gbsini android alır zaten
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yine saçma bir haber tipi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt