Arkadaşım. Telefonun port numarasını bilmene gerek yok. Bluetoohu bilgisayara taktığında bilgisayarında bir port numarası oluşur. Saatin yanındaki Softick PPP programının simgesine sağ tıklayın. Settingsi seçin oradan da Bluethooth/- sekmesine tıklayın. Örneğin Com4 gibi bir port numarası çıkacak. Sizde farklı çıkabilir. Önemli olan bluethooth modemi yani sonunda ss_mdm0 yazan portu işaretlemektir.
Umarım doğru anlamışımdır, sorununa çözüm olabilmişimdir. Eğer soruna cevap alamazsan tekrar daha ayrıntılı yazarsan iyi olur.
ay bu ne ya yarısından çogunu anlamadım ve berecemedim offf..
msn ebuudy yükliycektim jar dosyasını kabul etmiyo daha kolay yolu yokmudur ben beceremiycem bunu:S
arkadaşım sofftick programını kurdum ama bletuth/******den sonra bende com7 seceneği çıkmıyor.orda pc studio 3 den bahsetmişsin bend oyle birsey yok o nedir
kardeş bendede aynı problem vardı çalıştırılacak oyun yok diyor du ne zamanki bi tane oyun yükledim o seçeneklere girdim fakat uygulamalar/java dünyası /seçenekler dememe bile gerek kalmadıo dediği şeyleri yapmadım daha doğrusu yapamadım