Samsung d900i tema

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet.pc

mehmet.pc

Üye
güzel paylaşım saol

Marxman

Üye

...

aslan4699

Üye
arkadaşım vermişsin linki wallpaper diye yapmışsın oluyo demişsin ama nasıl oldugunu yazmamışın lütfen yazda bizde yapalım ?

aslan4699

Üye
akatlı vermısın vıdeoyu guzel nasıl yaptı bılmıyorum ama sende başka yerden aldın gallıba kendınınse soylede bizde yapalım

ewigen

Üye
elinizdeklerle yetinmesini bilin bence daha fazlası zarar herşeye:aha:
sonna :vur böyle olmayın.

egemaster

egemaster

Üye
aynısı c3053 icinde gecerlidir tema kaldırmaz

RedColt

RedColt

Üye
firmware yardımıyla yüklenebilir bildğin kadarıyla bu da garanti kapsamına girmez sanırım. Örneğin psp ye tema yüklemeye çalışırsan psp brick dediğimiz açılmama durumuna girer ve güle güle dersin. Denemeyin bence benim telefondada yok tema arkaplan kullanın riske girmeyin.

byriddle

byriddle

Üye
yaw bakın her ülke için d900i nin teması farklıdır Türkiye ye gönderildiğinde istanbul köprüsünü yapmışlar tema ve her ülke için d900i teması tektir arkadaşlar ama wallpaper war tema gibi aynı çok güzeller deneyebilirsiniz onları

ANGL_M

Üye
bulamıorum..... yok samsung için tema yookkk....

23can

Üye
ya benim telefonum samsung d900i ama hiç bir temayı açmıyor oyunları neyapmam gerekiyo.

falconss

Üye
Information: No themes for Samsung SGH-D900i found. Not all devices support themes so check out the .
No Themes found

Tema Falan Yoktur D900 için ßoşuna ARama Yapmaya dEğmez Konuda Çöpe Taşınsın

duduj

Üye
arkdaşlar benim d900i var ve ben onda tema yükleme istiyorum nasıl yapcam bilen armı ???

Aakrep

Aakrep

Üye

bakın bakalım tema varmıymıs..aslında tema değil mod dieye yazılım yüklenmesiyle oluyormus ama gene de tema gibi

Üst Alt