Samsung d900i tema

Sponsorlu Bağlantılar

loordd

Üye
tel aldıgıma bın pişman oldum bukadar tekelci zihnıyet olurmu yaa telf benım kardesım istedıgımı yapar bozar koyarım

***EDİT***
Mesajlarınızda şirket yöneticilerine üzeri kapalı da olsa hakaret etmeyiniz

exeLancéé

Üye
D900İ İçin sonradan bir tema eklemek mümkün değildir . Eğer çok "tema" yüklemek istiyorsanız gidip kendinize bir başka telefon alırsınız .

yasar_begen

yasar_begen

Üye
hanı arkadas temanın lınkı nerde nasıl ındırecez bunu tesekkur

taner88i

Üye
bu muhabbetı acan arkadas su ıse bı el atsa...okadar usteledın tema dıe bunlar madem tema sunların nası yuklencegını flnda anlatsan...werdıın sıtede galba onlarda tema cunku markaya gore tema arattırıosun we sana seceneklerı sunuo hngısını ıstersen ındırıosun ama ındırdıkten sonra bu temaları nası acıcas o sorun iste mail adresım [email protected] ıstersen mail at sıdden saolasn...

madalyon07

madalyon07

Üye
kardes verdigin siteden bişi anlamadım haklı olabilirsin ama ben bişi bulamadım yinede tesekkürler

furuki

Üye
lan pis

ardacan_40

Üye
kardes madem oyle tema var ucan kacan temaler duvar kagıdı olmayanlar o zaman sıteyı verene kadar bı kac tane paylasta herkes anlasın ne nedır var mıdır yokmudur bosyere ınsan kalabalıgıda olmasın dımı ...!

cem7171

Üye
240x320 hareketli resimler felan atcaksınız başkada zaten başka tema yoktur s60 deil bu tel. siyah beyaz ekranda var ama tam olarak tema deil

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
samsunglar için tema var ama malesef şu ana kadar hiç kimse beceremedi bu tema işini yapanlar var ama yapmak için telefon uzmanı olmak lazım 2 de 1 tema yok diye yazmayın
örnek olarak l760 tema yüklenmiş halini göstereyim adamlar ne güzel iphone teması eklemiş l760

yasar6611

Üye
Süperrrr

selçuk_354

selçuk_354

Üye
valla ben girdim o siteye bende d900i kullanıyorum o temalar nokia için ben biliyorum kabul etmio samsunglar

jnkn

Üye
bnları d900i çlıştırmıor pfsss :S

osdyq19

Üye
ya bu d900i oyun yüklemeyi görüntülü biçimde anlatabilirmisiniz yapamıorum 5 aydır ugraşıyorum bunun için :S

xlarc

Üye
ya kardesim su tlf için bir sey yapın yaaaaaaaaaaaa:megafon:

mfg46

Üye
d900i için temaları bulamadım yardımcı olabilirmisinz

AKATLI

AKATLI

Üye
bakın d900i de tema nasıl olurmuş

mcleny

Üye
tyf

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
tskkkkkkk

omi96

Üye
:(arkadaşlar sghi900 tlfnuma uygun hareketli animasyon gifler arıyorum lütfen birileri yardım etsinnnnn.....

mertarda255

Üye
yoq abi yalan yaw

Üst Alt