Samsung d900i radio

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CarismaCenter

CarismaCenter

Üye
    Konu Sahibi
Samsung d900i radio
Slm arkadaslar 2 hafta önce samsung d900i aldım tüm özellikleri şahane ama radyosundan hiç memnun değilim evde iken radyoda cızıltıdan başka hiç bir şey yok sadece dış ortamlarda kalitesiz bir şekilde radyo dinliyorum önceden nokia cep telefonum ile evde iken resmen mp3 dinler gibi kaliteli radyo dinliyordum acaba samsung cep telefonlarının radyolarımı dandik yoksa kulaklıktamı bir problem var?

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşım radyo da sorun varmı bilemem ama samsung kulaklıklar çok çabuk bozuluyor 2 hafta önce D900i aldım telfonun kulaklığından birisi hafifden cızırtı yapmaya başladı...

Kulaklık sorunu olabilir başka bir kulaklık ile kontrol radyo dinle bakalım sorun devam edecekmi???

gkemiksiz

Üye
ben de kullanıyorum D900i ama arkadaşlar bende böyle bir sorun yok, telefon kulaklığı anten olarak gördüğü için belki bir temessızlıktan dolayı o ortam içerisinde yeterince sinyal yakalayamıyordur, başka bir kulaklıkla dene aynı sorunu verirse bir servise gönder cihazını.
saygılar..

CarismaCenter

CarismaCenter

Üye
    Konu Sahibi
kutusuyla aksessuarlarıyla yolladım bakalım servise nolucak yardımlarınız için teşekkürler

CarismaCenter

CarismaCenter

Üye
    Konu Sahibi
samsung d 900i telefonun radyosu çok dandik arkadaşın dediği gibi cızırtıdan başka bişey yok nokialarda çok daha net radyo dinleniyordu ben telefonun en büyük eksilerinden biri olarak görüyorum

loordd

Üye
sende 40 ytl ver bıtane mp3 al kurtul radyo içinde bırtane sony kulaklık al bıtsin kesin çözüm :)

COURİS

COURİS

Üye
cızırtıdan başka bişi yok wallaa

meftunee

Üye
ya ne bu radyo dinlemek içinmi alıyon telefonu al bitane çin malı radio dinle........................... :d:D:D

dangerman58

dangerman58

Üye
arkadaşım samsung telefonların çekimi nokia'lara göre daha düşük,radyoda bu yüzden tam çekmeyebilir

hopdedix58

Üye
ya ßenim radyomda hiç bi sorun yok çok şükr ; ) Çünkü radyom yok :D nası iş bu ya hiçbyerinde yok

djsalih91

djsalih91

Üye
arkadaşlar yanılıyorsunuz radyo net çekiyo ve kulaklıklar da şahane ayrıca d900i radyodan kayıtta yapıyor bilginize

COURİS

COURİS

Üye
arkadaşlar kulaklığınızı ne kadar yukarıya kaldırırsanız o kadar iyi çeker çak çiviyi duvara üstünede at kulaklığı dinle;):oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt