Samsung d900i garip bir arıza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayal-et

Üye
    Konu Sahibi
Samsung d900i garip bir arıza
Bende samsung d900i telefonum var arızası telefon mp3 müzik çalarken en ufak bir sorun yok ama ses kayıt yaptığımda cızırtılı kısık bir ses geliyor.arama yaparken sesim karşı tarafa gidiyor ama ben karşı tarafın sesini duyamıyorum.sssssssss diye derinden bir ses geliyor.
birde şarj yaparken pilin altındaki devre kısmında daha taktıktan 1-2 dakika içinde ısınmaya başlıyor.
lütfen yardım edin
telefona format attım.tüm ayarlarına baktım ayarları maksimumda.

kol@j

kol@j

Üye
hoparlörün patlak olabileceğini düşünüyorum...
serviste çözülür garanti kapsamında ise ücretsiz ama inandırıcı olmak lazım...
telefonun çok çabuk ısınması veya müziği son seste uzun süre dinlemek bu sıkıntılara neden olabilir
mesela... bu iki durumu da gen pa garanti kapsamında sayıyor...
süresi de 5-7 gün...
yalnız bu format işi garantiyi sıkıntıya sokabilir....

hayal-et

Üye
    Konu Sahibi
telefonun garantisi yok telefonu açtım içindeki kartın altında yer alan ve kayarkapak filmin bağlandığı noktada bi sorun varmış gibi gözüküyor.oradaki soketin altına destek yerleştirdim şimdi sorunsuz çalışıyor destek koymazsam bazan geliyor bazen gidiyor.şu an bi sorun yok ama zannedersem devre kartı ile ilgili bir sorun gibi gözüküyor.

kol@j

kol@j

Üye
:oke:

bjk_1903

Üye
kısa devre vardır board kısmında aynı şey benim başıma geldi müzik dinlerken ses çok güzel konuşma esnasında tık yok ancak hoparlörü açmam gerekiyo karşı tarafın sesini duyabilmem için ısınma vardı aynı söylediğin gibi ekranı kırık bi d900 buldum board değiştim sorun yok

huseyin1230

Üye
benimde de mesajlarla ilgili sorunum var mesajı yolluyorum gönderilmiş öğelere yada giden kutusuna kaydolmuyor bunu yapabilen biri varsa lütfen yardımcı olur mu ?_

frmc32

frmc32

Üye
belki hoparlör patlamış olabilir o zaman kulaklıkla konuş bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt