samsung d880 oyun ve program nasıl yüklenir anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

bybursa

Üye
    Konu Sahibi
samsung d880 oyun ve program nasıl yüklenir anlatım
:oke::oke: öncelikle yükleyeceğimiz programın hem jar hemde jad dosyası olması lazım jad için jadmaker yüklememiz gerekli http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...yalardan-jad-dosyalarini-olusturur-45590.html buradan indirebilirsiniz jadmaker i pc ye kurun çift tıklayıp çalıştırın istediğiniz oyun yada programın jar dosyasını sürükleyip içine bırakın yan tarafta jad dosyası çıkacak şimdi bu jar ve jad dosyalarını tele atıcaz önce tel imizin ayarlarını yapalım telden ayarlar tel ayarları pc bağlantıları yığın depolama modunu seçip kaydet diyoruz telde nereye atacağımızı ayarlamak için ayarlar hafıza ayarları varsayılan hafıza deyip tele yoksa hafıza kartına mı atacagımızı seçip kaydet diyoruz şimdi telimiz hazır usb kabloyu takıp tel hafızasındaki dosyalarım diğer klasörünü açıyoruz tabi bunları şimdi artık pc de yapıyoruz jar ve jad dosyalarını bu diğer klasörüne sürükleyip ikisini birlikte taşıyoruz usb kabloyu çıkarıp telden diğer klasörünü açıyoruz yüklediğimiz oyun yada programın jad dosyasının üzerine gelip seçenekler ve kur diyoruz kurulum bitince oyun veya pronuz hazır uygulamalar java dünyası açın oradan istediğiz zaman açıp oynayın bana da bi teşekkür edersiniz herhalde kolay gelsin karmaşık geliyo ama çok kolay:oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: ugur5546, furkan_09, ye7i28 ve 13 diğerleri

storm_as

Üye
eyvallah
ellerine saglık

corlulu

corlulu

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık

MENDERESGOKCE

Üye
Allah razı olsun
kaç zamandır D880 ime sözlük eklemek istiyorum. ama nafile heryerde birşeyler yazıyor.
Tabii ben bunu çözemiyordum.
Sayende bir sözlüğüm oldu.

serefsevim

Üye
eline sağlık kardeş

cetinayhan17

Üye
--

Son düzenleme:
halomalo

halomalo

Üye
:oke::oke: öncelikle yükleyeceğimiz programın hem jar hemde jad dosyası olması lazım jad için jadmaker yüklememiz gerekli http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...yalardan-jad-dosyalarini-olusturur-45590.html buradan indirebilirsiniz jadmaker i pc ye kurun çift tıklayıp çalıştırın istediğiniz oyun yada programın jar dosyasını sürükleyip içine bırakın yan tarafta jad dosyası çıkacak şimdi bu jar ve jad dosyalarını tele atıcaz önce tel imizin ayarlarını yapalım telden ayarlar tel ayarları pc bağlantıları yığın depolama modunu seçip kaydet diyoruz telde nereye atacağımızı ayarlamak için ayarlar hafıza ayarları varsayılan hafıza deyip tele yoksa hafıza kartına mı atacagımızı seçip kaydet diyoruz şimdi telimiz hazır usb kabloyu takıp tel hafızasındaki dosyalarım diğer klasörünü açıyoruz tabi bunları şimdi artık pc de yapıyoruz jar ve jad dosyalarını bu diğer klasörüne sürükleyip ikisini birlikte taşıyoruz usb kabloyu çıkarıp telden diğer klasörünü açıyoruz yüklediğimiz oyun yada programın jad dosyasının üzerine gelip seçenekler ve kur diyoruz kurulum bitince oyun veya pronuz hazır uygulamalar java dünyası açın oradan istediğiz zaman açıp oynayın bana da bi teşekkür edersiniz herhalde kolay gelsin karmaşık geliyo ama çok kolay:oke::oke::oke:
emeğine sağlık ....

RAAHEAD

Üye
sana teşekkür yetmez minnettarım çok tşk
nezamnadır programa ihtiyacım vardı fakat fırsat bulup bilginin başına oturup arayamamıştım sayende çok kolay oldu... byy bursa

burakturk1994

Üye
ya ii güzelde allah aşkına burdaki bu kadar adam insan bişiyi düşünmüyomu ya telefonun hafızası yetmezse biri bunuda yazsa ne güzel olur dimi hadi bunu geçtim jadmakaer adresi veriyon o zaman anlat nasıl çalışıyo nerden bilsinler jadmaker'ın setup.exe dosyasını açıytoruz salakça bi pencere gelecek o pencerenin altında ki kutucuğu işaretleyin o açık dursun sonra jar dosyasına mousenin sağ tuşuyla tıklıyoruz ve orda make jad yazcak ona basın 1-2 saniye içinde dosyanın bulunduğu ortamda dosyayla aynı adla bi dosya olacak bu jad dosyasıdır sakın az mb die onu silmeyin o jad dosyasıdır bukadar işte

ahmet_10s

Üye
bn d880 kullanıorum.Jarıda jadıda telefona attım ama yüklenen jar geçersiz diye bir yazı çıkıo nolur yardım edin..

karamürsel41

Üye
eyvallah

barsa1996

Üye
bybursa sağol adam

pro_

pro_

Üye
eyvallah

slcny

Üye
ya ben jar jad olayını tam anlamadm

--------------- Ekleme ---------------

make jad a kadar geldim ama başka bi dosya çıkmadı

gunesr

Üye
çok saol kardeş

salamath

Üye
ben butun ashamaları yaptım ama proramı telefonda instal etmeye kalktığımda jad is not aviable diye yazıyor bilen biri varsa acil yardımcı olabilirmi. çok saolun...

TheDAG

Üye
Teşekkürler :)

DUDO

Üye
gardaş teşekkür ne kelime maxi cepin elamanları süper ya siz ne kadar teşekkür etsek az

desert_18

Üye
sozluk programini nerden bulabilirim?kullandiginiz program varsa paylasabilirmisiniz acaba

buraqplli

Üye
jarı bulamıyorummm lutfen yardfım edin

Üst Alt