Yardım samsung core prime açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Nihatyuksel

Nihatyuksel

Üye
    Konu Sahibi
samsung core prime açılmıyor
Arkadaşlar telefon samsung core prime g360h modelidir odin ile orjinal sürüm 5.1.1 i yüklemek isterken telefonu açılmaz hale getrdim. Usb hata ayıklamayı açmayı unuttum o şekilde download moda girip yüklemeye çalıştım. Hata verdii, şimdi telefon açılmıyor sadece download moda giriyor aynı zamanda telefonda bilgisayar ve telefon bağlantı resmi çıkıyor kies yazoyor ama kiese bağlanamıyorum telefonu görmiyor kies. Yardımcı olursanız sevinirim.

kralberk13

kralberk13

Üye
@ghstr
@Buğra hocam

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar telefon samsung core prime g360h modelidir odin ile orjinal sürüm 5.1.1 i yüklemek isterken telefonu açılmaz hale getrdim. Usb hata ayıklamayı açmayı unuttum o şekilde download moda girip yüklemeye çalıştım. Hata verdii, şimdi telefon açılmıyor sadece download moda giriyor aynı zamanda telefonda bilgisayar ve telefon bağlantı resmi çıkıyor kies yazoyor ama kiese bağlanamıyorum telefonu görmiyor kies. Yardımcı olursanız sevinirim.

Odin cihazı görüyorsa sıkıntı yok su an okuldayim en kısa surede bakarım %90 yanlış ROM vs dendir

Nihatyuksel

Nihatyuksel

Üye
    Konu Sahibi
Odin cihazı görüyorsa sıkıntı yok su an okuldayim en kısa surede bakarım %90 yanlış ROM vs dendir
tamam ustam sizi beklyorum odin görüyor ama 5.1.1 yüklemeye başlaynca fail diyor

kralberk13

kralberk13

Üye
adam okuldayken bile yazıyor helal olsun :))

Koradam

Üye
usb debug yani ayıklama modu ile alakası olduğunu düşünmüyorum download moda girdiği sürece sorun yok

Nihatyuksel

Nihatyuksel

Üye
    Konu Sahibi
usb debug yani ayıklama modu ile alakası olduğunu düşünmüyorum download moda girdiği sürece sorun yok
evet download moda giriyor ve odin telefonu görüyor
arkadaşlar çok teşekkür ederim sorun yanlış rom yüklememmiş orjinal 4.4.4 sürümünü yükledim açıldı telefon ben hata ayıklama modunda olmadığı için hata verdiğini düşünüp uğraşıyordum aydınlattığınız için teşekkür ederim :)

kralberk13

kralberk13

Üye
hadi geçmiş olsun arkadaşım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt