Samsung Corby'de Sms Sorunu yaşayanlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

TüRKceLLPeRenn

Üye
bn De türkceLL'im 1.5 aydır kuLLanıorm we bNa Da hiç qeLmedi..!

baklavaborekk

baklavaborekk

Üye
sanırım hattan kaynaklanıyor. avea ve vodafone şikayeti gelmiş hep. bende vodafone kullanıyorum ve evet çıldırmak üzereyim :off: sırf bu yüzden turkcell e taşıyorum numaramı. berbat bi durum gerçekten

buseecik

Üye
bendede aynı sorun var benım hattım turkcel aynı mesajı bazen gunde 60 kere alabılıyorum ben sebekeden kaynaklanıyor dıye dusundum ama aveada da aynı sorun varsa telefondan kaynaklanan bır sorun var

duykusum04

Üye
bende de aynı sorun war deli olucam hevesim kalmadı telefona karsı hala sorunlu gidip nokia alıcam samsung cırt ....

lagaluga27

Üye
bu sadce corbyden kaynaklanan bir sorun değil bende nokia n70 var ve mesaj bazen gelmyr 2. b mesaj gldgnde o mesjla brlkte gelıor bzende 2-3 kere aynı mesaj gelio operatörüm turkcell

baklavaborekk

baklavaborekk

Üye
bendede aynı sorun var benım hattım turkcel aynı mesajı bazen gunde 60 kere alabılıyorum ben sebekeden kaynaklanıyor dıye dusundum ama aveada da aynı sorun varsa telefondan kaynaklanan bır sorun var
ya yıktın beni buse turkcell de olmuyo diye düşünüyordum oluyor diyosun. napıcam ben bu telefonla lanet olsun:vur

T-J

Üye
aynı sorun bendede vardır arkadaslar yapılacak tek sey var onu söyleyeyim size ben garantiye geri yolladım yazılım yukluyorlar telefonların bazılarında yazılım sorunu olabiliyor yolladım 1 hafta içinde geri geldi suan hiç böyle bir sorun yasamıyorum ;)

aliveli456

aliveli456

Üye
Saol olsun genede

baklavaborekk

baklavaborekk

Üye
aynı sorun bendede vardır arkadaslar yapılacak tek sey var onu söyleyeyim size ben garantiye geri yolladım yazılım yukluyorlar telefonların bazılarında yazılım sorunu olabiliyor yolladım 1 hafta içinde geri geldi suan hiç böyle bir sorun yasamıyorum ;)
garantiye yollamak işe yarıyor mu gerçekten? çok iyi o zaman hemen yolluyorum. umarım düzelir:ağlarım:

Azi_X_tr1907

Üye
Bende de öyle oluyordu ilk zamanlarda..Ama aradan zaman geçmesini bekleyin :)

baklavaborekk

baklavaborekk

Üye
1 kez garantiye yolladım 1 hafta içinde geldi, hiçbir düzelme olmadı. 2.kez gönderdim şuan hala garantide 7. gün oldu. aynı sorundan 3.kez giderse değişim yapmaları gerektiği yazıyor garanti şartlarında. göreceğiz. almakla hata yaptığım bir cihaz.

konkerim

Üye
Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum, ancak ben de iletim raporu da gitmiyor bana mesaj geliyor rapor gitmiyor, sizde de bu sorun oluyor mu yoksa bu iletim raporu sorunu ayrı bi sorun mu

baklavaborekk

baklavaborekk

Üye
arkadaşlar sorun şu şekilde halloluyo. telefonu aldığınız günkü yazı tipini kullanmak zorundasınız. yani tip 2. sanırım bir çeşit uyum sorunu var. mesajlarla diğer yazı tipleri uyumlu değil. başka kurtuluşunuz yok. hoş yazı tipleri dururken o iğrenç tipi mi kullanıcam diyosanızda size kalmış. deneyin işe yarıyor :oke:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
bak daha bugün yeni aldım korkuttunuz beni :D

konkerim

Üye
arkadaşlar sorun şu şekilde halloluyo. telefonu aldığınız günkü yazı tipini kullanmak zorundasınız. yani tip 2. sanırım bir çeşit uyum sorunu var. mesajlarla diğer yazı tipleri uyumlu değil. başka kurtuluşunuz yok. hoş yazı tipleri dururken o iğrenç tipi mi kullanıcam diyosanızda size kalmış. deneyin işe yarıyor :oke:

yok birader ya bi yerde de 1 numaralı tipi deneyin diyor, ben ikisini de denedim sonra gönderilenleri kaydetme olayını da denedim sonuç yine aynı teli kapayıp açınca bi süre iletim raporları geliyor daha sonra gelmiyor

baklavaborekk

baklavaborekk

Üye
yok birader ya bi yerde de 1 numaralı tipi deneyin diyor, ben ikisini de denedim sonra gönderilenleri kaydetme olayını da denedim sonuç yine aynı teli kapayıp açınca bi süre iletim raporları geliyor daha sonra gelmiyor
haklısın arkadaşım ilk 1 2 gün düzelmişti şimdi yine aynı. bıktım artık vallaha atıp dağıtıcam telefonu. 4. kez göndericem servise. yazılım yükledik diyip geri veriyolar onlarda bi işe yaramıyo salaklar. bırakmicam ama bu işin peşini değiştirecekler bu telefonu:vur

PalmerTech

PalmerTech

Üye
bende hiç sorun olmadı hem de avea???

baklavaborekk

baklavaborekk

Üye
sürüm sorunudur belkide. 5800 ın da ilk sürümü hatalıydı. ama servisin müdahale etmesi lazım o zaman. bişey yaptıkları yok. bu telefonu değişecekler !

queneri

Üye
yhaa bnde yenıı corby aldımm cok qsel bıı tlfonn ama msjlarr sureklıı qlıo tekrar napıcamm yha yardım edın acılll? ltfenn? :(

queneri-_eda

queneri-_eda

Üye
yhaa bııı cozum yokmuu kesınn nett soylermısınızz?

Üst Alt