Samsung Corby'de Sms Sorunu yaşayanlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

buseecik

Üye
merabe benım telefonumdada aynı sorun var hattım turkcel farklı sebekeden gelen smslerı abarstısız 50 kere alıyorum sarj dayanmıyo ben samsun gun sıtesınden musterı hızmetlerıne maıl attım ılgılendıler sagolsunlar ama sızden baska kımseden bu sıkayetı duymadık dıyorlar sızde maıl atınız samsung sıtesınden tek benım telefonumdan kaynaklanan sorun olmadıgını anlasınlar telefon numaranızı fılan yazın gerı arıyor musterıhızmetlerı ayrıca bana yasadıgım sehırdekı samsung yetkılı servısıne gıtmem solendı tekrar format atılacakmıs telefonma daha gıtmeye fırsatım olmadı bakalım formatdan sonra aynı sorunu yasayacakmıyım ama sızde maıl atın samsung fun culup yada samsung sıtesınden mesaj ları tekrarlıyor dıye

--------------- Ekleme ---------------

arkadslar samsung musterı hızmetlerı ıle ıletısıme gecın onlar daha once benden baska kımsenın onlara bu konu hakıında basvurmadıgını soledıler oyuzden telefonda sorun oldugunu kabul etmıyorlar herkez maıl atarsa samsunga onlarda telefondaan kaynaklanan bır sorun oldugunu anlarlar en azından adam gıbı bır sonuc verırler ben degısıcem bole gıderse telı aynı sms defalarca gelmesınden sıkıldım ya sarj tutmuyo artık

gryclnk

gryclnk

Üye
arkadaşlar telefonunuz samsung corby mi yoksa corby promu ?

ceyhunyekta

Üye
yurtdisinda yasiyorum corby kullandim hic bir sorunum yok operatorle ilgili bir sorununuz war sanirsam

baykap

Üye
serwise götürün arkadaşlar aynısı arkadaşımda oldu tel hatalı üretilmiş:D

gknsrky

Üye
Arkadaşlar ben de Corby kullanıyorum hattımda avea. Bende de aynı sorun vardı hatta abartılı derecede. Servislik bir olay yok çözümü basit..

Öncelikle Avea müşteri hizmetlerini arıyorsunuz.. 500 Numaralı telefon yani
Hiç menüde uğraşmadan direk müşteri temsilcisine bağlanın
Durumu anlatın hattınıza reset attığını söyleyecek
Ve size şu kodu vericek
##002# yes #330*0000# yes

Ben sorunu böyle çözdüm. Ama işin sırrı kodda sanırım deneyecek olan arkadaşlar isterlerde önce kodu denesinler olmazsa arasınlar yada dediğim yolu aynen izlesinler.

kepez096

Üye
kardeşşlerrrr bendede oluyooo ama şöyle çözülüyomuşşş 50 tane mesajı hiç okumuccakmışsın o geçiyomuşşşş
hiç mesajlarrıı bilee açmaa 50 kopya mesaj gelsin geçiyooooo

buseecik

Üye
50 sms yı okumadık dıyelım sureklı sms gelınce sarj bıtmıyormu sence

mlek

Üye
benimde samsung 5233star tlf war yaklaşık 2ay oldu kullanalı we ilk gundn berı msjlarım çoklu gelmeye başladı aynı msjdan gunde 40-50 defa geliyor we çok can sıkıcı bidurum ark.ların dedıklerını yaptım yazı tipini değiştirdim 1hfta durdu snra tkrar başladı :s yokmu bunuun bıçözümüü yaa=(??

Conrad00

Üye
Arkadaşlar kesin bi çözüm bulan yok mu ya..?
Benimde telefonum corby hattım vodafone telefonu aldığım ilk günler gelmiyordu sonra ki günlerde gelmeye başladı..
Sıkıldım artık ne yapsam olmuyor lütfen yardım edin.. :/

Arkadaşlar Flood Yapmış Olucam Özür Dilerim Fakat Çözüm Yolunu Buldum Galiba ;

Telefonun temasını ilk teması yani " cartoon " yapıyoruz yazı şeklinide tür 1 yapıyoruz.
Ben denedim günde 30-40 mesaj gelirken 5-6 saattir hiç mesaj gelmedi.
Umarım işe yarar..

arsi37

Üye
arkadaşlar telpa servis çok kalitesiz samsung b3410 vardı bende farklı bir sorundan kaynaklı servisteydi sizin gibi benide yazılım yükleyerek oyaladılar hemde 5 ay Allahtan 5 ayın sonunda telpada tek konuşmayı bilen insan çağrı merkezi süpervizörü umut varolla görüşme sağladım ve 5 ayın sonunda para iademi alabildim umut beye tekrar tekrar teşekkürler.bu sorunu yaşayan çok arkadaşım var eğer sorununuzu çözemiyorlarsa peşini bırakmayın ve para iadenizi alın derim sonuç itibariyle parayı sokakta bulmuyoruz hiçbirimiz sorun gerçekten iç sıkıcı Allah sabır versin derim .

öséR

Üye
ßende 5 aydır kullanıyorum eskı mesajlar hep gelıyo anlamadım bulamadım bi türlü çözümünü :( OPERATÖRLE İLGİLİ DEİL BÜTÜN HPSİYLE DENEDIM HERHANGİ YAZI TİPİBİ SEÇMEKTE ÇÖZÜM DEİL BİRİSİ KOD VERMİSTİ ONU DA YAPTIM YİNE OLMADI ßUNUN ßİ ÇÖZÜMÜ OLMALI YAW POOFFF..... bilen biri warsa yardım ederse cok sevinirim Ha ßu arada bazıları yaptım söyle yarım saattir qelmıo dio o önemli deil 24 saat içinde qelio zaten KESİN ÇÖZÜM LÜTFEN TEKRAR TSKLER YARDIM EDEßİLéné

sweetkiller-ışı

sweetkiller-ışı

Üye
Ben telefonu çok yakında alcam tavsiye eder misiniz

sezerbilgin12

Üye
garanti olsun diye birde mesaj stilini ilk aldıgınız ayara getirin comic sans flan yapmayın

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
s3653w kullanıyorum henüz öyle bi sorun yaşamadım yazı tipide değişik hattımda turkcell

ozsin56

Üye
Arkadaşlar ben de Corby kullanıyorum hattımda avea. Bende de aynı sorun vardı hatta abartılı derecede. Servislik bir olay yok çözümü basit..

Öncelikle Avea müşteri hizmetlerini arıyorsunuz.. 500 Numaralı telefon yani
Hiç menüde uğraşmadan direk müşteri temsilcisine bağlanın
Durumu anlatın hattınıza reset attığını söyleyecek
Ve size şu kodu vericek
##002# yes #330*0000# yes

Ben sorunu böyle çözdüm. Ama işin sırrı kodda sanırım deneyecek olan arkadaşlar isterlerde önce kodu denesinler olmazsa arasınlar yada dediğim yolu aynen izlesinler.

bu kodu kullanıcakmıyız nasıl yapıcaz bn anlamadım :S|-)

efe_ogu

Üye
ben de denedim şu an bakacaz olacak mı.inş olur.bıktım geberecem artık.kodu yazdım sadece aramadım.çözülürse ağlarım mutluluktan :sarıl:

copyright05

Üye
sırf bu yüzden teli garantiye yolladım bir şey yok deyip sim karta hata buldular... öncelikle belirteyim günde en az 50sms atıyorum.. yaklaşık 3günlük periyotlarla telefonu açıp kapatıyorum sorun halloluyo. bu yöntemi yaklaşık 6-7 aydır deniyorum hiç bir sorun kalmadı. hattım da vodafone, sim kartı da yeniledim gene olmadı bu arada.

jewel333

Üye
Eft çoook sinir bozucu !! bn telefonu kapıyorum öyLe çözülüyo sorun ama açtığında geLio yine !!! Telefon değiştirmek istiorum ama izin yok ! Şimdi bide tuş kiLidi bozuLdu

pohpoh

Üye
ya arkadaslar aynı sorunu malesef bende yasıyorum çok çok çok sinir bozucu bişe 1 hafta önce falan telefonuma format attırdım sorun cözüldü gibi ama yine aradag elmiyo değiil ama en azından sabah uyandığımda telefonumda 250 300 tane mesaj olmuyo kökten çözüm olmasa da bi seçenek..

peki bu kodu grdikten sonra bi onaylama mesajı falan gelicek mi?

Üst Alt