buseecik
Üye
merabe benım telefonumdada aynı sorun var hattım turkcel farklı sebekeden gelen smslerı abarstısız 50 kere alıyorum sarj dayanmıyo ben samsun gun sıtesınden musterı hızmetlerıne maıl attım ılgılendıler sagolsunlar ama sızden baska kımseden bu sıkayetı duymadık dıyorlar sızde maıl atınız samsung sıtesınden tek benım telefonumdan kaynaklanan sorun olmadıgını anlasınlar telefon numaranızı fılan yazın gerı arıyor musterıhızmetlerı ayrıca bana yasadıgım sehırdekı samsung yetkılı servısıne gıtmem solendı tekrar format atılacakmıs telefonma daha gıtmeye fırsatım olmadı bakalım formatdan sonra aynı sorunu yasayacakmıyım ama sızde maıl atın samsung fun culup yada samsung sıtesınden mesaj ları tekrarlıyor dıye
--------------- Ekleme ---------------
arkadslar samsung musterı hızmetlerı ıle ıletısıme gecın onlar daha once benden baska kımsenın onlara bu konu hakıında basvurmadıgını soledıler oyuzden telefonda sorun oldugunu kabul etmıyorlar herkez maıl atarsa samsunga onlarda telefondaan kaynaklanan bır sorun oldugunu anlarlar en azından adam gıbı bır sonuc verırler ben degısıcem bole gıderse telı aynı sms defalarca gelmesınden sıkıldım ya sarj tutmuyo artık
--------------- Ekleme ---------------
arkadslar samsung musterı hızmetlerı ıle ıletısıme gecın onlar daha once benden baska kımsenın onlara bu konu hakıında basvurmadıgını soledıler oyuzden telefonda sorun oldugunu kabul etmıyorlar herkez maıl atarsa samsunga onlarda telefondaan kaynaklanan bır sorun oldugunu anlarlar en azından adam gıbı bır sonuc verırler ben degısıcem bole gıderse telı aynı sms defalarca gelmesınden sıkıldım ya sarj tutmuyo artık

yokmu bunuun bıçözümüü yaa=(??
OPERATÖRLE İLGİLİ DEİL BÜTÜN HPSİYLE DENEDIM HERHANGİ YAZI TİPİBİ SEÇMEKTE ÇÖZÜM DEİL BİRİSİ KOD VERMİSTİ ONU DA YAPTIM YİNE OLMADI ßUNUN ßİ ÇÖZÜMÜ OLMALI YAW POOFFF..... bilen biri warsa yardım ederse cok sevinirim Ha ßu arada bazıları yaptım söyle yarım saattir qelmıo dio o önemli deil 24 saat içinde qelio zaten KESİN ÇÖZÜM LÜTFEN TEKRAR TSKLER YARDIM EDEßİLéné