Samsung Corby'de Sms Sorunu yaşayanlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Lanet corby

Üye
Evet mesaj sorunu :off:Telefondan mı hattan mı çözemedik.Avea kullanıyorum ve hattımı başka nokia telefona takıncada mesajlar tekrardan geliyo. Daha garantiye falan göndermedik elimde olan imkanlarla çözmeye çalışıyoruz ,burda yazılanları uyguluyorum ama kar etmiyo.Gidip bozuk telleri dağıtmışlar Türkiye'ye bizde koşa koşa aldık.Neyse...Tek çare değiştirmek görünüyor ama bi çözüm bulan varsa yemeği temizliği benden :hmmm
Yardım edin lennn

sedatcezam

Üye
valla bende de bu sorun var denedik inş olur şimdiden teşekkürler arkadaşlar

fatoşs

Üye
aynıı dert sorun bendede var delirtti bu tel beni hat değiştrdm onun yüzünden msjlarım gtmıo gelenlerde geç gelıo yada hç gelmıo arkadşlar yardım edin ne yapmalıyım???:ağlarım:

red-angel

Üye
merhaba arkadaşları bende de aynı sorun var öncelikle şunu belirtmek istiyorum sayfada yazılan sunulan çözümlerin hiçbiri işe yaramıyor, bende başlarda hatta olduğunu düşündüm 2 ay avea ile sürekli iletişim halindeydim :) adamlar benden bıktılar. en son baldızım benden teli istedi ona verdim kullansın diye onunkini de ben aldım. benim mesaj olayı normale dödüm bu kezde baldızımda aynı sorunlar olmaya başladı tamam dedim sorun telefonda :) neyse teli geri aldım bi temiz format attım birkaç gün düzeldi gibi oldu sonra yine başladı en son servise verdim versiyon güncellemesi yapıldıu ve sorunum ortadan kalktı arkadaşlar. servise gitmenizi tavsiye ederim sorun hatlardan falan değil bilginize sunarım. denemek isteyen tele başka hat taksın onda da aynı sorunlar başlayacaktr hayırlıu geceler...

kikikoko

Üye
ya umarım düzelir demin denedim şu parola işini artık çıldırmak üzereyim. ne kadar da mutlu olmştum alınc bunu. hayır yani. tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler. samsung fimasınada yuh yani bal gibi sorunu blyolar ama çözüm bulmuyolar . insanları yıpratmaya hakları yok.

monstano

Üye
aynı sorun bende de war delirtyor msj yazarken de kasyor telefon seri seri msj gelyor cıldırcam :S:S 2 dk içinde 50 tane qelyor :S:S

yctopal

Üye
Bende S5233T war avea 'lıyım tlf nun hic bir ayarıyla oynamadım boyle bisey olmadı

ea..

ea..

Üye
ya arkadaşlar bndede msj sorunu var ama bıktım artık ugraşmıorum..
bn başka bişey sorcaktım telefonun sms kayıt yerini nerden degiştirecegz :S en fazla 30 msj gelio ve sms belleği dolu diyo :S

furkan_fener

Üye
ya arkaslar benım bı sorunum var bende sammsun corby gt-s3650 var bana bırı msj atınca bazı harfler cıkmıyor mesela kardesım yazacan kard s m gıbı cıkıo :S bunu nasıl duzeltıcem bılen varsa yardımcı olsun

STAR777

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun vardı.samsung s 5233t modelini alalı 3 hafta oldu.avea hattımı taktıktan sonra gün içerisinde gelen mesajların aynısı defalarca tekrar tekrar geldi.bir mesajın 20-30 defa tekrarlandığı oldu.s5233t yi almadan önce nokia telefonumda böyle bir sorun yaşamıyordum.avea müşteri hizmetlerini aradım hattıma reset atıp kod verdiler buda çözüm olmadı.aynı gün gelen mesajlar ertesi gün tekrar tekrar geliyor insanı çıldırtıyordu.kullandığım avea hattı 554 ile başlayan faturasız hattı.avea müşteri hizmetlerindeki bayan hattımı değiştirmemi tavsiye etti. bende gittim faturasız 507 ile başlayan yeni bir hat aldım.yeni hattımla bir buçuk haftadır sorun yaşamıyorum.mesajlar tekrarlanmıyor.forumlardan okuduğum kadarıyla servis de çözüm bulamıyormuş.boşuna sıfır cihazı servise oynattırmayın. samsung telefonlarla aveanın uyumsuzluk sorunu var gibi.
Sorunu yeni hat alarak çözdüm.inşallah sizede çözüm olur.

spider_devil

Üye
ben samsung corby wifi kullanıyorum müzik çaları başlatıyorum msj geldiği zman kapanıyo şarkı neden acil lazım !!!

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Ben star kullanıyrum bendede aynısı oluyordu tele format attım düzeldi frmat sıfresi=*2767*3855#

kokolojik

Üye
Ya arkadaşlar bu tuş kildi sorununu nasıl çözebilirim ?

kaam566

Üye
bende farklı bi sorun var telefon bazen beklemedeyken genelde de görüşme yapacagım zamanlar karşı tarafın telefonu çalmaya başladıgı zaman veya görüşmem bittikten sonra ekranda gönderiliyor yazısı cıkıyor ve bazen ne yaparsam yapayım 1-2 dakika ekranda kaldıgı oluyo bazen 5-10 saniyede gidiyor. görüşme esnasında cıkarsa gönderiliyor yazısı, görüşmeyi sonlandıramıyorum.. bu sorunu yaşayan ve çözen varsa çözümlerinizi bekliyorum..

yalansızkız

Üye
Merhabalar,
2 yıldır samsung corby telefon kullanıyorum. Hattım turkcelldi hiç sorun yaşamıyordum. :vur3ay önce vodafona geçtim aynı msjlar ardı arkası kesilmeden geliyor. Vodafonu aradım sorun telefonunuzda dedi. Sım kartımı yeniden çıkartsam çözüm olur mu dedim. Deneyin dedi. Yani çözümü de ben sundum. MUSCLER adlı üyenin tavsiyesini denedim umarım işe yarar. :tşk:Vodafone bana ##002# gibi bişey yazın tuşlayın ve telefonu açıp kapatın dedi. Traş çıktı çözüm olmadı. Hepimize ALLAH sabır versin. Ha telefon çok sağlam kolono dahi fırlattım attım bişey olmadı. LÜTFEN ÇÖZÜM BULAN OLURSA İNSANİYETLİK NAMINA MAİL ATIN BANA.

yalansızkız

Üye
Durum şu ki burda yazılan herşeyi yaptım. Telefonun profilini ve yazı fontlarını dahi ilk geldiği gün ki gibi yaptım. olmadı. format attırdım oldu. :aha: uzun bir süre bu sorunu yaşamadım. mesaj hakkı yapmadım bir süre aynı sorunla karşılaşmayayım diye. ama o sıra bana arkadaşlarımıın attıgı mesajlar da tekrar tekrar gelmedi:aha: onra yine aynı sorun başladı. ama tüm mesajlaştıklarımdan gelmiyor. sadece 2 arkadaşımdan geliyor. karşı tarafında operatörü önemli sanırım. yırtınmayın başımıza aldık bu belayı kurtuluş yok. ben turkcell kullanırken böyle sorun yaşamadım. vodafona geçtim başıma belayı aldım. :vur yine de çözüm bulan varsa ne olursunuz yazın. :tşk:

- - - Eklendi - - -

Kardeş ben format attırdım bi tanıdıga sorun çözüldü tam 4 ay 1 gün sonra sorun yeniden devam etti. format attrırsan ön bilgi telden herşeyini karta taşı siliniyor :ah

Üst Alt