Lanet corby
Üye
Evet mesaj sorunu
Telefondan mı hattan mı çözemedik.Avea kullanıyorum ve hattımı başka nokia telefona takıncada mesajlar tekrardan geliyo. Daha garantiye falan göndermedik elimde olan imkanlarla çözmeye çalışıyoruz ,burda yazılanları uyguluyorum ama kar etmiyo.Gidip bozuk telleri dağıtmışlar Türkiye'ye bizde koşa koşa aldık.Neyse...Tek çare değiştirmek görünüyor ama bi çözüm bulan varsa yemeği temizliği benden 
Yardım edin lennn
Telefondan mı hattan mı çözemedik.Avea kullanıyorum ve hattımı başka nokia telefona takıncada mesajlar tekrardan geliyo. Daha garantiye falan göndermedik elimde olan imkanlarla çözmeye çalışıyoruz ,burda yazılanları uyguluyorum ama kar etmiyo.Gidip bozuk telleri dağıtmışlar Türkiye'ye bizde koşa koşa aldık.Neyse...Tek çare değiştirmek görünüyor ama bi çözüm bulan varsa yemeği temizliği benden 
Yardım edin lennn

adamlar benden bıktılar. en son baldızım benden teli istedi ona verdim kullansın diye onunkini de ben aldım. benim mesaj olayı normale dödüm bu kezde baldızımda aynı sorunlar olmaya başladı tamam dedim sorun telefonda
3ay önce vodafona geçtim aynı msjlar ardı arkası kesilmeden geliyor. Vodafonu aradım sorun telefonunuzda dedi. Sım kartımı yeniden çıkartsam çözüm olur mu dedim. Deneyin dedi. Yani çözümü de ben sundum.
Vodafone bana ##002# gibi bişey yazın tuşlayın ve telefonu açıp kapatın dedi. Traş çıktı çözüm olmadı. Hepimize ALLAH sabır versin. Ha telefon çok sağlam kolono dahi fırlattım attım bişey olmadı. LÜTFEN ÇÖZÜM BULAN OLURSA İNSANİYETLİK NAMINA MAİL ATIN BANA.
uzun bir süre bu sorunu yaşamadım. mesaj hakkı yapmadım bir süre aynı sorunla karşılaşmayayım diye. ama o sıra bana arkadaşlarımıın attıgı mesajlar da tekrar tekrar