ya yıktın beni buse turkcell de olmuyo diye düşünüyordum oluyor diyosun. napıcam ben bu telefonla lanet olsunbendede aynı sorun var benım hattım turkcel aynı mesajı bazen gunde 60 kere alabılıyorum ben sebekeden kaynaklanıyor dıye dusundum ama aveada da aynı sorun varsa telefondan kaynaklanan bır sorun var

garantiye yollamak işe yarıyor mu gerçekten? çok iyi o zaman hemen yolluyorum. umarım düzeliraynı sorun bendede vardır arkadaslar yapılacak tek sey var onu söyleyeyim size ben garantiye geri yolladım yazılım yukluyorlar telefonların bazılarında yazılım sorunu olabiliyor yolladım 1 hafta içinde geri geldi suan hiç böyle bir sorun yasamıyorum![]()

arkadaşlar sorun şu şekilde halloluyo. telefonu aldığınız günkü yazı tipini kullanmak zorundasınız. yani tip 2. sanırım bir çeşit uyum sorunu var. mesajlarla diğer yazı tipleri uyumlu değil. başka kurtuluşunuz yok. hoş yazı tipleri dururken o iğrenç tipi mi kullanıcam diyosanızda size kalmış. deneyin işe yarıyor![]()
haklısın arkadaşım ilk 1 2 gün düzelmişti şimdi yine aynı. bıktım artık vallaha atıp dağıtıcam telefonu. 4. kez göndericem servise. yazılım yükledik diyip geri veriyolar onlarda bi işe yaramıyo salaklar. bırakmicam ama bu işin peşini değiştirecekler bu telefonuyok birader ya bi yerde de 1 numaralı tipi deneyin diyor, ben ikisini de denedim sonra gönderilenleri kaydetme olayını da denedim sonuç yine aynı teli kapayıp açınca bi süre iletim raporları geliyor daha sonra gelmiyor