samsung corby pro yardım çok önemli arkadaşlar ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cleartdragon

cleartdragon

Üye
    Konu Sahibi
samsung corby pro yardım çok önemli arkadaşlar ??
arkadaşlar *''kare''7092463*''kare'' girip ayarlardan debugu high olarak değiştirdim telefon reboot olduktan sonra bu hatayı veriyor

Uploaded with

bu ekrandan kurtullmanın bir yolu varmı kapatıp açmayı ve bataryayı çıkartmayı denedim...

cleartdragon

cleartdragon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar maxicep forumunda bunu bilen bir kişi bile yokmu yapmayın ya:off:

ceronimo04

ceronimo04

Üye
telefonuna yazılım yüklettir. kendin yükleyebiliyorsan forumda yazılım dosyaları var. indir yazılım yükle düzelir. yapamıyorsanda bir samsung servis merkezine götür yazılım yüklerler. telefon garantilidir büyük ihtimal, garantiden hallederler.

cleartdragon

cleartdragon

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar işin kolay yönü kaç kere servisi gitti bu telefon :D ben kendim öğrenmek istiyorum nasıl yapıldığını!!

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
ya arkadaşlar işin kolay yönü kaç kere servisi gitti bu telefon :D ben kendim öğrenmek istiyorum nasıl yapıldığını!!

O zaman seninki iş güzarlıktan oluyor demek.Bir cihaz defalarca servise gidiyorsa ya hatalı üretimdir yada kullanıcı düzgün kullanmıyordur.Hangisi olduğunu kendin daha iyi bilirsin.

Diğer konuya yazılım yüklemeye gelince ben diyeyim 10 sen de 20 konu var bununla ilgili forumda.Biraz aratırma yaparsan yeterli bilgiye ulaşırsın.

Kimseden sana burda tane tane yazmasını bekleme, her konuya aynı şeyleri kimse yazmaz yazmakla uğraşmaz.Tavsiyemi dinle ve forumu araştır ihtiyacın olan bilgi mevcut.

Adilx05

Adilx05

Üye
Yeni firmwareini yap hem telefonun yazilimida yeni olur :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt