Telefon Tavsiyesi Samsung Corby mi? Yoksa GT-S5603 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

*-Ice Queen-*

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby mi? Yoksa GT-S5603 mü?
Sizce Hangisini Almalıyım.
Not.:
Abim GT-S5603 (siyah) ünü yeni aldı sayılır ve hiç çizik yok gibi (onu bana vermek istiyor)(ve istersem onun rengini desenli kapaklarla deiştirebilmiyim?)
Yada gidip Samsung Corby alıcak..
Önerileriniz...

--------------- Ekleme ---------------

Cevaplar lütfenn!!!

Utku

Utku

Üye
samsung corby (435 tl) onun yerine 5530 xpressmusıc (460 tl) de alabilirsin fiyatları aynı sayılır

darkarts

darkarts

Üye
3 gün önce corby aldım 350 tl fiyatı ve kesinlikle çok güzel bir telefon,telefonu hediye almasaydım kesin ben kullanırdım,menü geçişleri,çalışma hızı,acil durum fonksiyonu ve genişletilebilir menü "qt"ve 5800 da olmayan bi dolu özellik şiddetle:boxtavsiye ederim,kullanması çok eğlenceli bi telefon,menü geçişleri iphone kadar düzgün ve dokunmatik ekran hassaiyeti mükemmel sitede bi arkadaşın dediği gibi basmatik değil:) GT-S5603'ü hiç kullanmadım bilmiyorum.

*-Ice Queen-*

Üye
    Konu Sahibi
Hmm...bu yazıyı okuyanlardan,aranızda hiç Gt-S5603 kullanan yok mu?
Teşekkürler Darkarts!

Utku

Utku

Üye
ben kullandım ses kalitesi falan fena sayılmaz ama dokunmatiği 5800 a göre kötü..

khonce

Üye
S5603 kullanıyorum ve mükemmel bi tlefon, bende teknoloji işinde çalışıyorum ve kullandığım telefonlar arasında İ-Phone hariç en iyisi, 5800 dan daha da güzel ama özellik kıyaslarsak tabiki 5800 bu arada corby o kadar güzel bir telefon değil.

ahmet_demirci

ahmet_demirci

Üye
bnde s5603 ve corby var bnce s5603 çok çok daha iyi telefonda olmadık özellik yok 3g mobil tv HER şey var ben tavsiye ederim:)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung corby al kardeş güzel telefon bnim arkadaşımda war gerçkten süpr :oke:

Neverex

Üye
Samsung Corby al derim :oke:

Cristy

Cristy

Üye
s5603 ün bütün özellikleri corby den üstün :)

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
s5603 kullanıcısıyım renkler çok canlı ama oyunlar için çok kullanışlı değil hızlı ve internet süper ama mesaj yazarken klavye çıkmıyor 5800 ı tavsiye ederim corby den kesinlikle üstün 5603

futbol123

futbol123

Üye
bnce s5603 al ama wifi yok

syberblade

Üye
samsung corby ıle Gt-s5603 karsılastırılmaz ;) 5603 tbıkı hmde hıc dusunmeden ;)

--------------- Ekleme ---------------

Ve su 5800 ıle gt 5603 karsılastırırsak.. qwerty klavye falan 5603 te yok cunku ıkısınde farklı dokunmatık teknolojısı var.. 5800 da ızmarıt bıle bassan ışler cunku o basınc ugulıcak bır cısme duyarlı.. 5603 ıse ınsan enerjısı ıle calısan bır dokunmatık teknolojısıne sahıp. dokunmatıklerı arasında daglar kadar fark olmasada kullanan anlar.. ı-phone teknolojıısı ıle 5603 un ku aynı .. 5800 ıse dokunmatık olarak daha kalıtesız.. su çın malı tknolojısı olan dokunmatık tellerde de 5800n kıyle aynı teknolojı kullanılmaktaa. . 5800 ve 5603 ıkısnıde kullandım.. 5603 te wifi ve qwerty klavye yok.. wifi evet eksıklık ama qwerty klavyenın nedenı 5800 kı kadar buyuk ekranı olmaması ve dokunmatıkte sadece ınsan enerjısı calısacagından ve tuşlar sık sık olucagından yanlıs yazım olur.. bu nedenle de qwerty klavye konuLmamıs.. suan elımde 5603 var.. corbyle kyaslanamz bır tel..

BloodRunner

Üye
benim eski telefonum s5603 tü gerçekten güzel bir telefondu, dokunmatik hassaslığı nokia 5800 a göre oranla çok daha iyi corby de bi arkadaşta vardı dokunmatiği s5603 le aynı sayılır dizayn açısından corby çok daha iyi s5603 ün tek özelliği 3G olması ve hareket sansörü olması.

halukccc

halukccc

Üye
s5603 forewer!!!:oke: bu fiyata ustune tanımam 5800 dan bin kat daha iyi her şeyiyle

rimelino

Üye
Bende kullanıyorum corby ama memnun diilim pişmanım 400 tl ye aldım ben 5800 nokia ise 475 tl idi.almadım ama cok pişmanım suan...Msj yazmada cok kötü hemde cok 3 aydır kullanıyorum neredeyse hiç tavsiye etmiyorum.kullanıslı bir telefon degil bence....

n.nur

Üye
s5603 al derm . hem özllikleri ii hmde şık bi tlefon :)

letheDARK

letheDARK

Üye
arkadaşlar corby iyi de modeli ne bunun:bilmm bi kod bi numara yazın bir sürü corby var

sagorapozi

Üye
56o3 al bencede . c0rby ii deil .:hmmm

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
bence s5603 al,kesinlikle:oke:

Üst Alt