Samsung çok sacma satış politıkası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung çok sacma satış politıkası
Arkadaşlar samsung galaxy s 2 daha yeni çıktı bir çok kişi özelliklerini biliyor 1.2 ghz çift çekirdek daha çıkalı 2 ay olmadan yeni 1.4 1.5 gzh cihazlar çıkarmayı planlıyor en yakın zamanda yani ekimde çok acele ediyor ve kendini kaybetiriyor yani kaybetiriyor dedigim artık kimse güvenerek almıycak ya aynı fiyata yenisi çıkarsa 1.4 1.5 2.0 çıkarsa diye neden apple gibi yapmıyor seneden seneye çıkarmıyor apple seneden seneye çıkarıyor bomba gibi patlıyor samsungda böle olmadı bence

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence her bütçeye göre telefon yapıyorlar. Ama abartıyorlar :)

muscler

muscler

Üye
satış stratejisi seçenek sunmak işte sana göre 1.4 ghz yeter ve 2 tane 1.2 ghz ye ekstaradan para ödemek istemezsen 1ghz galaxy s almak istemessende sana bu seçeneği sunmuş oluyorlar ne güzel . güncel telefon çıkarıyolar . ama iphone hastaları öyle değil işte 5 sene yeni bi iphone çıkmasa millet iphone diye iphone 4 almaya devam eder 5 sene sonraya eski kalmasına rağmen apple o konuda rahat yani

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
samsungda o konuda rahat olsun ozaman bi tel uretsin iphone gibi olsun ama sonucta güven durumuda var burda ben galaxy s 2 aldım pişman oldum almıma 1.4 1.5 duyunca :)

muscler

muscler

Üye
ama 1.4 tek işlemcili olcak galaxy s2 çift işlemcili ve galaxy s plus ekranı galaxy s2den daha küçük olcak yani galaxy s2 samsungun amiral gemisi ondan daha iyi bi telefon seneye kadar yapmaz emin ol

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung I9250 (W48) – 4.65″ Super AMOLED, HD resolution (1280x720px), Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 5MP kamera

Samsung I9220 (W43) – 4.3″ Super AMOLED, HD çözünürlük (1280x720px), Android 2.3.3 Gingerbread, 1.4GHz çift çekirdekli işlemci, 8MP kamera

Samsung I9210 (W48) – 4.5″ WVGA Super AMOLED, Android 2.3.3 Gingerbread, 4G bağlanabilirlik, 16GB depolama, 8MP kamera, LED flaş, GPS, Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n, 1750 mAh pil

Şehriyar

Şehriyar

Üye
apple yapmıyor demişsin asıl bunu yapan apple.. 3g modelinde kamera var ama video çekmiyordu 3gs çıkardı bu artık video çekiyor diyo.. vga kameralı cihazlar bile çekiyor videoyu :D

muscler

muscler

Üye
bunlar lte cihazlar yani türkiyeye gelmezler . ayrıca kısa süre içersinde çıkarcaklarını sanmıyorum galaxy s 3'le beraber sırayla çıkarlar infuse 4g mesela galaxy s2 ile yakn zamanlarda çıktı bunlarda öyle olur

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
inş öle olur valla zevkle kulanalımda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt