Samsungtan WindowsPhone'lu Ativ Odyssey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Samsungtan WindowsPhone'lu Ativ Odyssey
Android işletim sistemli telefonların lideri konumunda olan Samsung, ilk Windows Phone işletim sistemli Ativ Odyssey adlı akıllı telefonunu piyasaya duyurdu.

Aslında Samsung cep telefonları tarafında son günlerde işletim sistemiyle ilgili çok önemli hareketlenmelere sahne oluyordu.

“Kendi işletim sistemini hazırlıyor” spekilasyonlarına maruz kalan firma, CES 2013'de yeni modelini son kullanıcıya gösterdi. Ativ Odyssey adlı Galaxy S3'e çok benzeyen bir akıllı cep telefonu modelini piyasaya duyuran Samsung, bu modeli sadece Amerika’da mobil operatör Verizon ile pazara sunmayı planlıyor.

4 inç süper AMOLED ekran ve 800×480 piksel çözünürlüğe sahip bu model, içinde 1.5 GHz çift çekirdek işlemci barındırıyor. Ayrıca 5 megapiksel’lik kamerasıyla HD 1080p video çekebilirken, çektiği bu videoları 64GB dahili hafızasında ya da microSD kart ile saklayabiliyor. Ayrıca 1 GB RAM özelliği bulunan bu model, 2.100 mAh şarj ünitesiyle geliyor.

Henüz Amerika’da ve Amerika dışına ne zaman çıkacağı belli olmayan ve Galaxy S3'e benzerliğiyle dikkati çeken Samsung Ativ Odyssey’in ortaya çıkışı, “Samsung Windows Phone tabanlı yeni modellerini de çıkarmaya hazırlanıyor” söylentilerini de beraberinde getirdi. Samsung Ativ Odyssey’in piyasaya tam çıkış tarihi ise “çok yakın” olarak nitelendirildi.

Kaynak :

acuxx

acuxx

Üye
ne kadar fazla cihaz o kadar köfte :)
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt