Samsung c3510 genoa için uygulama arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ongirant

Üye
    Konu Sahibi
Samsung c3510 genoa için uygulama arıyorum
ARKADAŞLAR GENOA DOKUNMATİK OLDUGU İÇİN UYUMLU JAVA UYGULAMALARDA DOKUNMATİK OLARAK KULLANMAK BİRAZ SIKINTILI.

YON TUŞLARIYLA UYGLAMALARI KONTROL EDEBİLİYORSNZ FAKAT UYUMLU UYGULAMALAR TABİ Kİ TERCİHİMDİR.

OZELLİLE MINI OPERA NIN BU TELEFON İÇİN SÜRÜMÜ OLMAMASI KÖTÜ.

OFFICE,PDF READER VE MSN UYGULAMALARI ARIYORM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..:pro:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612 ve ugur.amca

ertertyuı

Üye
qweqwe

--------------- Ekleme ---------------

msn sorunu var bende de yardımcı olacak var mı _?

system_start()

system_start()

Üye
samsung star s5233 için olan uygulamaların hepsi c3510 genoa için de olur. yalnız telefon 500 kb tan yüksek oyunlarda hata veriyor. bu arada ben genoa'yı yeni aldım çok memnunum telefondan.

• Beğen
Tepkiler: heyymerhaba ve brk_nl
oguzhc

oguzhc

Üye
o sorun kalktı beyler şunu yazın cepe *#52828378# yazın OTA girin 500kb yi 1200 yapın memory test bölümüne girin 2460 a 2700 yapın sorun kalmıyo

Paranoya

Paranoya

Üye
samsung starın uygulamalarını deneyebilirsin .

bgr blkn

Üye
javasının kb'sini yükseltmek için *#52828378# yaz 6. kategoriyi seç 500 yazan yeri sil 800 yaz o zaman çalışır

4zzzz

4zzzz

Üye
yaf bnde bir srü oyun var ama yeterli hafıza yok hralde hpsi kaydolmadı sadece bi ksmı :S

TsuyoiooenzL

Üye
Sanki Ben Buldum Zaten Kulaklığım:off: Kayboldu xD

hades67

Üye
msn yüklemeyi bulamadım arkadaşlar o kadar baktım kimse daha önce yüklememiş sanırım
??????

xx_374

Üye
beyler msn proğramı nasıl bulabileceğime yardımcı olabilirmisiniz... teşekkürler..

bursa1616

bursa1616

Üye
saol kardeş

mkaba

Üye
samsung genoa oyunnnnnnnnnnnnnnnnnn

samsungc3510

samsungc3510

Üye
Arkadaşlar yardım edermisiniz.. Samsung genoa kullanıorum ancak oyun bulamıyorum...

mehmetbozkır

Üye
eskiden her şeyi gösterir lerdi bitmiş artık site
her şey indirilirdi

zdrastvuyte

Üye
javasının kb'sini yükseltmek için *#52828378# yaz 6. kategoriyi seç 500 yazan yeri sil 800 yaz o zaman çalışır

Bu kodu direk olarak ekranın giriş sayfasında yapıyorsunuz ama olmadı denedim. Sürekli java hatası tek dokunmatik oyun da bu özelliği kabul etmiyor ola bilir.

çavuş50

Üye
buldummmmmmmmmmmmmmmmmmm

----------Eklendi @ 19:50:11 ---------- Yazıldı @ 19:49:09 ----------

buldummmmmmmmmmmmmmmmmmm googleye girin c3510 oyun yazn ilk sayfaya grn la.

16emre66

Üye
1.si msn olarak ebuddyden msn ve facebook ihtiyacını giderirsiniz 2.side opera mini sürümü var calışıyor benimde c3510 num var deneyimlerimden biliyorum tek kötü yanı internetten video izleyememesi ve wifi sürümü olmaması oyunlarda var calısıyor touch scren ve screen diye 2 ye ayrılır tavsiye touch screen dir umarım yardımcı olabilmişimdir

Üst Alt