samsung b7722 kullananlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

masmavi19

Üye
bnde kullandım dediğiniz gibi arama sesi falan çok az çıkıodu açıkcası pek beğenmedim sadece verdiğim paraya acıdım tavsiye etmem !

klavuz2007

Üye
Benim telefonum internete girdiğinde bazı sayfaları desteklemiyor bu nedenlede açamıyor, birde operayı denedim ama altta tuş takımı çıktığından onuda efektif kullanamıyorum.

md07

Üye
Bende türkiyede alınabilecek çift simli, en kullanılabilir B7722'yi kullanıyorum. 4 GB Hafıza kartı kullanmaktayım, kesinlikle kasma yapmıyor. Hatta bir forumda 16 gb ile bile iyi olduğunu okumuştum. DSTL1'im vardı, taryıcısı iyiydi. Yani tek eksiği B7722'nin kendi tarayıcısı... wap ile asla sorun yok ama WWW ile maalesef... Ama bu eksiklik, opera ile çözülüyor. Tabii tamamiyle ekran olmuyor. Otomatik yatay da geçemiyorsunuz ama tlf.'dan vazgeçmek için sebep değil; işiniz gayet iyi görülüyor.Tabii çift sim kart taşıyan bir tlf. ile artıları çok çok avantajlı.

karaoğlan33

Üye
arkadaslar bende 7722i aldım ama benımkı irandan geldi bu yuzden farklı bır telefonun ımeılı yuklu. aveanın wap ayarları yok elımde nete gıremıyorumm... bana yardımcı olursanız cok sevınırım...

zafidik

Üye
Arkadaşlar benim 7722 iyice can sıkmaya başlamıştı servise verdim bakalım ne yapacaklar.Telefona sesli arama geliyor cevap veremiyordum.Susması için bataryayı çıkarıyordum düşünün yani.Kendi kendine kapanıp açılması,tarayıcıda 'sayfa görüntülenemeyecek kadar büyük' uyarısı vermesi vs vs.. bir sürü sorun.

ruzgar2134

Üye
gt b7722 telefonunu 2. hattı 3g modu yok sadece 1. hatta o durum var.

alaimi

Üye
ejder'in verdiği bu uygulamalar ve oyunları kullanan var mı..? oyunların ve uygulamaların bulunduğu rar'lar içinde birçok dosya var..bunların hepsini mi atacağız telefona..? ve atınca kurulu mu olacak..yoksa başka bir işlem yapacak mıyız..?

mehmet336

Üye
Kımseye tavsiye etmem 2 kere servise gönderdim şimdi tekrar gönderecem ilkinde yazılım dediler 2. Sinde telefonu degiştirdiler simdi yine sıkıntılı

sahin_akin

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben Samsung B7722 1 ay önce aldım. hoşuma gitti. Müzik dinlerken sesi çok iyi çıkıyor. Radyo'dan kayıt yapabiliyorsunuz. Resim kalitesi de çok iyi. Gece ve gündüz olarak çekim yaptım. Işık Portresi ve Panaoramik çekim modu var. Orjinal 2 Gb hafıza kartı çok iyi çalışıyor. 4 GB ve 8 GB hafıza kartı taktığın zaman menülerde kasma oluyor ve telefon çok yavaşlıyor. 8 GB kadar hafıza kartı desteklediği yazıyorlar ama maalesef. Jar uzantılı dosyaları direkt telefona atarak kurabiliyorsunuz.

8gb hafıza kartını desteklemedıgını soylemıssınız ben telfonumu yaklasık bır yıldır kullanıyorum ve ılk aldıgımdan berı 8 gb hafıza kartı taktım ve gayet ıyı calısıyor ve hızından da hıc bır sey kaybetmedı asla telefonu kasmıyor. cıft sım kartlı telefonlar sınıfında bence en ıyısı bır cok tek hatlı telefonlardan daha ıyı ozellıklere ve donanıma sahıb bır telefon egerkı cıft hattı olan ve tek telefon kullanmak ıstıyorum dıyen arkadaslarımız varsa hıc cekınmeden alabıleceklerı telefon sonucta samsung dan bahsedıyoruz bence tartısılması bıle yanlış

ertooth

ertooth

Üye
ustalar bende cıhazı bugun yenı aldım benım sorunum 1 sımkart 3g yi goruyo ekranda fakat 2 sı 3g gormuyo yayarlardanb baktım bulamadım 2 hattımı bıturllu 3g ye gecıremedım ayarı falan vatrmı aacaba degerlı bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım saygılar
Dual simden biri 3G özelliğini destekliyor.Diğer sim 2G yi destekliyor.Sorun bundan kaynaklanıyor telefon özelliklerini araştırısanız göreceksiniz.

niyyak

Üye
Bu telefonu Arapça, İngilizce, Fransızca ya da Farsça gibi diller haricinde Türkçe olarakta kullanmak isteyenler için... Bi çare yok mudur...? Bilenlere itina ile sorulur...

bluestar14

Üye
Merhaba
Herkes telefonundan memnun mu?

arkadaslar ben bu telefonu aldim 15 günü gecti sizin yazdiginiz hic bi sorunla karsilasmadim sadece youtubeyi ve videolari acmiyo bi bu var gerisi harika telefonun ben telefonumu elektro wördden aldim inan cokda iyi 16 gb hafiza kardti takdim mükemmel taniyor okuyorr 3g sinden tutun herseyi wifisi bile harikatel eksigi diyorumya flash player yüklü olmamasi gerisi herseyi 4 4 lik bana göre

Legend84

Üye
Arkadaşlar bende bu telefonu bir kaç gün önce aldım telefon arada sırada kendi kendine kapanıyor kvk yetkili servisine gönderdim herhangi bir sorun tespit edilmemiş, sizce neden kapanıyor ?

ali_ozer_kam

Üye
telefona verdiğim fiyat 800 idi,şimdi 550 civarlarına düşmüş.benim verdiğim fiyata göre çok kötü bir telefon ama özellikleri itibariyle ihtiyaçlarımı genel olarak karşılayan tek telefon.
fotoğraf makinesi harika,makro çekim özelliği benim için çok önemli.çift sim kart hayatımı çok kolaylaştırdı.geniş bir harici bellek desteği olması avantajlı.bunlardan başka telefonu aldıktan sonra google maps desteği çok işime yaradı.
bunlara karşılık yazılımı ve donanımı berbat.ben nokia n70i bilmeyen yoktur,onu da kullanıyorum ve bilgisayara bağlantısı ve bilgisayardaki programı buna bin basar.üstelik artık miladını doldurmuş bir telefondan bahsediyorum.mesajları bilgisayar üzerinden yazıp gönderme gibi her türlü özelliği bilgisayardan kontrol edebiliyorsunuz n70'te.n70 yere düşer tekmelersin gene bir şey olmaz ama bunun fiyatı itibariyle kendim yere düşsem kafamı kırsam daha iyi.dokunmatik ekranlı telefonlardan nefret ediyorum,kesinlikle dayanıklı değiller.ekran dokunuşu kolaylıkla algılamıyor yada fazlasıyla algılıyor.belleğini fazla zorladığınızda ısınıyor,kendisini resetliyor.hem kamera hem internet kullanırken sık sık başıma geliyor bunlar malesef.yormıcan aleti :) wi-fi yada blootooth kullanarak, avea-jet olan bilgisayarımla kablosuz bağlantı kesinlikle kuramıyorum.kablo bağlantısı zorunlu.içindeki oyunlar zevksiz ve hepsi lisans istiyor.uzun telefon konuşmasında emin değilim,telefon operatörü avea'dan da kaynaklanıyor olabilir ama karşı tarafın sesi anlık olarak parazit yapması veya anlık kesilmeler sözkonusu.mesajlar konusunda 64kB avea sim kart ile 128kB avea sim kartı birlikte kabul etmiyor.ama menülerinden sim kart önceliğini (yazılımsal olarak yerlerini değiştirince) değiştirince kabul ediyor,mesaj menüsüne girebiliyor.bu sorun için sim kartta problem olduğu söylendi!!!3 tane kısa yol ekranı var bunların arttırılmasını isterdim.internette büyük bir sayfa veya döküman açılması istenirse bellek yetmiyor ve açamıyor,uygulamayı kapattırıyor.servise götürdüğümde telefona yazılım atılmasının standart bir uygulama olduğu söylendi,ama telefon sadece kurcalanıp aynen geri verildi-mesajlarımın bazıları telefonda duruyordu,bazıları silinmiş...ayrıca servis işgüzarlık yapıp telefonu teslim alırken daha 1 ay bile geçmemiş tertemiz telefonu üzerinde çizikler var diyerek teslim alacağını bunun prosedür olduğunu bana söyledi;halbuki kendiside göremedi,sonra itiraz edince zorlaya zorlaya bir şeyler göya buldu...

eğer bir kaç özelliği dışında bu telefona muhtaç değilseniz sonuç itibariyle 800tl verilip alınacak bir telefon değil.an itibariyle en fazla 400TL civarı bir fiyatı hakediyor.övebileceğim özelliği 5mp kamerası ve onun çeşitli fonksiyonları.

ozmentekno

Üye
Arkadaşlar bende bu telefonu bir kaç gün önce aldım telefon arada sırada kendi kendine kapanıyor kvk yetkili servisine gönderdim herhangi bir sorun tespit edilmemiş, sizce neden kapanıyor ?
kapanma sorunu bendede var sanırım bır cok kısı de daha var buna gercekten bır cozum yok mu ?kapanıp acılıyor kullanılmıyor kırıp atıcam artık ama baska altarnatifi yok telefonun neredeyse

halil_6161

Üye
Sırf Bu telefon yüzünden kimsenın canı yanmasın dıye bu foruma üye oldum...Kardeşler kesinlikle bu telefonu almaınız.Zira ben alana kadar hep iyi yorumları okumuşum. Telefonda kesınlıkle bı şu özelliği çok iyi denebılecek bışey yok.piyasadaki 200-300 liralık çin telefonlarından bı farkı yok.. Doğru dürüst internete girmıyo" yeterli hafıza yok" uyarısı verıyo..bunun yanında kendıığınden açılıp kapanıyo, size telefon geldiğinde ara sıra telefon ne sessize alınıyo ne açılıyo nede meşgule alınıyo, mesaj geleceği zamnn 5-6 sn ye donuyo telefon, hele bıde üstüste 3-4 mesaj gelınce 1 daıka telefonun kendıne gelmesını beklıyosun... Bunlarla ilgili servise goturdum telpa ya,telefonun işletim sistemının değişmesı gerektıgını soyledıler ve degıiştirdiler.bide hafıza kartından dolayı olabılır dedıler o tarıhten sonra hafıza kartı kullanmıyorum ama hala aynı sorunlar devam ediyor. bir yıl once aldım ama hiç hayır göremedım... 700 tl ye almıştım...

haykocepki

Üye
b 7722 de menülerin arka plan rengi beyaz bunu değiştirebiliyoryuz?

birde işletim sistemini güncelleme imkanımız varmı acaba?

klavuz2007

Üye
b 7722 de menülerin arka plan rengi beyaz bunu değiştirebiliyoryuz?

birde işletim sistemini güncelleme imkanımız varmı acaba?

Menü kısmındaki beyaz arka planı değiştiremiyorsun. Menü de yapabileceklerin sadece ikonların yerlerini değiştirmek veya şu an 3 olan sayfa sayısını arttırmak olabilir. Sayfa sayısını arttırmak sana bir avantaj sağlamaz keza, bu alana koyabileceğimiz herhangi bir uygulama samsung veya serbest kullanıcılar tarafından eklenmiş değildir.

- - - Eklendi - - -

Benim merak ettiğim ve öğrenmek istediğim konu, yüklediğimiz tüm uygulamalar oyunlar ikonunun içinde yer alıyor. Bu uygulamaları bir şekilde menü ana masa üstüne taşıma imkanı var mı? Her seferinde oyunlardan uygulamalara gitmek istemiyorum.

illon

Üye
arkadaşlar kapanmayı engellemenin yolu :)) bataryanın arkasına biraz kagıt parcası koyun olay tamam

Üst Alt