nanotex
Üye
Ben de sinirlendim telefonu aldığımdan beri 1 tane güncelleme gelmedi. Eğer 4.4 gelmezse bu yaz işim telefonu satmak ve iphone 5s almak olucak.Bak yemin ediyorom güncelleme gelmesin telefonu hemen satıcam buradada konu acıcam sattım telefon alıcam ne almalıyım diye çok kızdım internette olmasam pc non ekranını kırardım
Ben de sinirlendim telefonu aldığımdan beri 1 tane güncelleme gelmedi. Eğer 4.4 gelmezse bu yaz işim telefonu satmak ve iphone 5s almak olucak.
4.3 verseler de pek fark olmaz o versiyonla bizim versiyon arasında pek fark yok S3 sahiplerini susturmak için verildi o sürüm
Ben de sinirlendim telefonu aldığımdan beri 1 tane güncelleme gelmedi. Eğer 4.4 gelmezse bu yaz işim telefonu satmak ve iphone 5s almak olucak.
4.3 verseler de pek fark olmaz o versiyonla bizim versiyon arasında pek fark yok S3 sahiplerini susturmak için verildi o sürüm
:dAndroid bu ne yapacağı belli olmaz.Ben samsung şirketi olsamsadece amiral gemilerine veririm. gerisine de android 5 i hazırlardım
4.4.2 versinde 5 eksik kalsın almasakta olurAndroid bu ne yapacağı belli olmaz.Ben samsung şirketi olsamsadece amiral gemilerine veririm. gerisine de android 5 i hazırlardım
4.4.2 versinde 5 eksik kalsın almasakta olur
Öyle gözüküyor.Samsung s4 mini güncelleme gelmeyecek mi ?
Samsung s4 mini güncelleme gelmeyecek mi ?
İnşallah.Gelir illa her cihaz 1 güncelleme alacaktır mutlaka ace 2 bile 4.1.2 aldı baya oldu aslında fakat alır mutlaka.
Bende hatalı olduğunu düşünüyorum kesinlikle hatalıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar sammobile nin sitesinde hata var. yukarıdaki linki kaynak olarak göstermiş. burada s4 mini var global update listesi...
Eğer s4 mini güncelleme almasın birdaha Samsung alırsam beni banlayın
internette gt-ı9192 için orjinal 4.3 firmware var kursam olur mu ?
9192 mi var sendeEğer s4 mini güncelleme almasın birdaha Samsung alırsam beni banlayın
internette gt-ı9192 için orjinal 4.3 firmware var kursam olur mu ?
9190 var9192 mi var sende
Nasil yuklemeyi dusunuyon 4.3 u uymaz o 9192 icinse9190 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?