theeternal
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu vakitten sonra samsung alan salaktır s4 miniye bile yok s3 e android 5 gelcek diyenler vardı bide
Aynen su an carbon 4.4.2 kullanıyorum touchwiz uygulamayla oluyor oda yarım yamalak yaa maclaw inat etti yapmıyor bi stock kameralı touchwizli bi rom yok abi yapmıyo adam :SCyanogenmod > Samsung
Stabil olmuyoki orjinali gibi olsa hep cm kullanicamdaCyanogenmod > Samsung
Aynen touchwizli yapsa güzel ama ben yinede cyanongenmodeStabil olmuyoki orjinali gibi olsa hep cm kullanicamda
sammobile doğrudurlink verebilirmisinArkadaslar xda dada bu polland confirmed verilmis bide arkasindan bu liste verilmis bi bakin isterseniz bu daha dogru olabiliR Note 3, - S4, - Note II, - S4 Active, - S4 Mini, - Mega 6.3, - Mega 5.8, - Grand, - Express2, - S4 Zoom, - Note 10.1 2014 Edition, - Note 10.1, - Note 8, - Tab3 8, - Tab3 7, - Tab3 10. -Xda da dendigine gore s4 miniyi kopyalayamamislar yanlis kopya yapilmis
yok yok doğru değıldır bu + s3 ün 16gb lısına yok 2gb lısına nasıl var sammobiledeki doğrudur bekliyip görücezS3 unde 2 gb versyonlusuna verilecekmisLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yok yok doğru değıldır bu + s3 ün 16gb lısına yok 2gb lısına nasıl var sammobiledeki doğrudur bekliyip görücez
heeRami 2 gb olana
yoo ülkemiz için yazmadım yok öyle birşey dikkatlice bakmalısınDikkatlice bakarsan boşluk bırakıp altına yazmışımBenim megam s4 üm veya note 3 üm olsa ne beklicem türkiyeye gelmesini 1 ay falan, indirirdim sammobileden öbür ülkelerinkini flaşlardım odindenNote3 n9000Q Turkey güncelleme gelmedi fakat konuda ülkemiz için aldı yazmışsın
Tamam yavyoo ülkemiz için yazmadım yok öyle birşey dikkatlice bakmalısınDikkatlice bakarsan boşluk bırakıp altına yazmışım
Gelir en sonundaTamam yavhemen sinirlenme güncelleme alanlar yazınca ben de niye yok diye sordum
Biliyorum sammobile yi oraya baktikca morel bozmak istemiyom ben otekinebakicam
En mantıklısı.hayirli olsun. i9500 icin 4.4.2 rusyaya geldi suan isteyenler odin uzerinden kurabilir
Bu vakitten sonra samsung alan salaktır s4 miniye bile yok s3 e android 5 gelcek diyenler vardı bide
Touchwiz romu yapmasina gerek yok bence yeterince var zaten performansi belli touchwiz romunun pek fark etmiyor hepsi ayni ama aosp romu yapacak maclaw saf android onu bekliyorum stabil olursa direk geçicem ona aosp romları bir başla oluyor yaaynen
Aynen su an carbon 4.4.2 kullanıyorum touchwiz uygulamayla oluyor oda yarım yamalak yaa maclaw inat etti yapmıyor bi stock kameralı touchwizli bi rom yok abi yapmıyo adam :S
hayirli olsun. i9500 icin 4.4.2 rusyaya geldi suan isteyenler odin uzerinden kurabilir
AynenSadece gülüyorum
Samsung bu cihazlara 4.4 verecek diyelim. Eeeee? Ne olacak yani? Telefon şaha kalkıp uçacak mı zannediyorsunuz?
Ace2 ye 4.1 verdi de ne oldu? Herkes gb ye dönmeye çalışıyor.
S2 ye 4.0.4 verdi de ne oldu? Aylarca küfür etti S2 sahipleri. Son anda 4.1 verdi de sakinlestiler.
Ya S3'e ne demeli? 4.3 verdik alın kullanın dediler ne oldu gördünüz.
Note3 bizde hâlâ 4.3...
Sonuç olarak Samsung yazılım olarak Türkiye'yi adam yerine koymuyor.
Bende Samsung Galaxy Ace kullanıcısıyım. Efendi bize 2.3.3 verdi ve vurdu tekmeyi. Oysaki Galaxy S'ten sonraki en iyi telefondu.Garanti bitene kadar bu şekilde kullandım. Tabi tüm Samsung ortaklarının sülalesini rahmetle anarak
Daldım meşhur rom dükkanına veriyorum romu veriyorum romu
Telefon akıyor... Android 4.2 , 4.0.4 romları bile kurdum. Hiç sorun yaşamadım. Demek ki uğraşınca oluyor ama Samsung uğ-raş-mı-yor !!!
Uzun lafın kısası... Güncelleme gelse bile fazla umitlenmeyin. Kursağınızda kalabilir.
Dipnot : Şu an Miui rom yüklü. Fena yani o kadar söylüyorum
touchwiz ayrı oluyor stabiliteyi söylemiyorum benTouchwiz romu yapmasina gerek yok bence yeterince var zaten performansi belli touchwiz romunun pek fark etmiyor hepsi ayni ama aosp romu yapacak maclaw saf android onu bekliyorum stabil olursa direk geçicem ona aosp romları bir başla oluyor ya
Belki alan kişi için güncelleme önemli değildir. Yani "Samsung alan salaktır" diyemezsin kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?