Samsung Ace Gingerbread Root Ve Unroot Yapma (GÜNCEL)

hhd

Üye
5830 için olan dosyayı 5830i içinde yükleyebilir miyiz yoksa ayrı bir dosyası mi var

WEWEW

Üye
arkadaşlar bn bu şekilde rootladıktan sonra flash player kuracağım sonra unrot yapacağım flası yükleyip unroot yaptıktan sonra garanti kalır mı gidermi flashda çalışırmı

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir super user türkçe son versiyonu olan super user v3.1.3 entegreendi. su dosyası güncellenmiştir bilginize.

Zip dosyalarını çkartıp mı atmak gerekyor yoksa direk zipli haliyle mi aticaz

superuser yükleniyor ama rootlanmıyor.root checker programıyla baktım.

2.3.6 da denedim Çalısıyor Eger install sdcard dediginizde sdkartaki dosyaları görmüyorsa baska bi sd kart iledeneyin

abi karnel surumu fln deişti nasıl düzeltcez onu

aynı şekilde unroot yaptığımızda da superuser simgesi gitmiyor. neden doğru duzgun şeyler yuklemiyorsunuz ki. milleti uğraştırıyorsunuz.

sweetcq

Üye
galaxy ace s5830i root olmadı malesef şimdi ne yapmam gerekiyor üstüne başka root deneyeyimmi yoksa ne olur ne olmaz diye unroot yapıp yeniden başka rootmu deneyeyim ?

murat_83

Üye
root olması için ismini update.zip olarak değiştirip sd kart ana dizinine atın değilse telefon dosyayı update.zip dosyası olarak göremedğinden işlem başarısız olacaktır.

yaser52

Üye
Unroota tiklanmicak rootup a tiklanacak harelde

steyg

Üye
harika tşk emeğin için

meraba arkadaşlar ben cihazı rootladım ama sıkıntı şuki hiçbir uygulamayı sd karta taşıyamıyorum sebebi nedir acebe yalnış bişe mi yapıyorum

ben 5830i de denedim fakan
apply sdcard update secenegini sectikten sonra hiçbir sey olmuo sadece altta yazılar cıkıyo nası yapıcazz

kenanaba

Üye
eline sağlık başarıyla yüklendi

danger97

Üye
kardeş bn rootladım ve rom toolbox ı indirdim sonra yazı tipini değiştirdim şimdi nasıl düzeltebilirim acil yardım

danger97

Üye
kardeş bn rootladım ve rom toolbox progrmaından yazı tiplerini değiştirdim şimdi eski haline nasıl getirebilirim acil yardım ((

Meraba benim anlamadigim sey guc tusu hangisiii