Favorite
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu gingerbread'ın hangi sürümü üzerinde oluyor 2.3.3 mü yoksa 2.3.4 mü ona göre kuzenin telefonuna yüklemeyi düşünüyorum
ben de yaptım ace'de simge nerde çıktısamsung galaxy acete superuser simgesi çıktı teşekkürler.
ben de yaptım ace'de simge nerde çıktı
Samsung ace içindir v2.3.3+v2.3.4+v2.3.5 üzerinde tarafımdan denenmiştir.
Çok teşekkürler. Deneyeceğim birazdan. ACE 5830i üzerinde.
----------Eklendi @ 17:54:16 ---------- Yazıldı @ 17:51:36 ----------
unroot dosyası uçmuş zannediyorum. Güncelemenin imkanı var mıdır?
Edit:
Kendi kendime konuşuyormuş gibi oldu ama zannediyorum 5830i için farklı recovery mode'a girmek. Dosyalarda farklı mı acaba?
----------Eklendi @ 17:34:51 ---------- Yazıldı @ 16:54:16 ----------
Şu iki dosyayı indiriyoruz ve hiçbir klasör seçmeden telefonumuzun sd kartının ana dizinine (root) atıyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5830i için ses açma+orta tuş+güç tuşlarına basarak telefonu açıyoruz. Çıkan menüde gelen 4 seçenekten apply update from sdcard (sd karttan güncelleme yükle) seçeneğini seçerek update.zip dosyasını gösterip yüklüyoruz. Dokunmatik ekran çalışmaz. Ekranda ses açma ve kısma tuşları yoluyla hareket edeceğiz. Kısa bir yükleme aşamasından sonra reboot now seçeneğini seçerek telefonumuzu yeniden başlatıyoruz. Problemsiz yüklendiyse menüde super user programını görüyor olmamız lazım.
Unroot içinde yukarıdaki işlemleri aynısını yapacağız. Sadece update.zip yerine unroot.zip dosyasını yüklememiz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?