Samsung 8 Megapixel Telefon: V8200

Sponsorlu Bağlantılar

spook

spook

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 8 Megapixel Telefon: V8200
<div align="center">Samsung 8 megapixel telefon: V8200</div>
<div align="center"> </div>
Samsung&#39;un bir önceki zoomlu kamera telefonu tam bir tasarım faciasıydı. Zoom lensiyle telefondan çok uzaktı. Bu telefonu (sch-v770) alan bir kişinin şunu söylemesi gerekiyordu. "Fotoğraf makinasına ihtiyacım vardı, yanında cep telefonu da olsun dedim." 7 Megapixel&#39;lik bu çirkin makinadan sonra, Samsung, şimdi 8 megapixel&#39;lik nispeten daha güzel (nispeten&#33;) bir telefon çıkarmış. Bu telefonun optik zoom&#39;u bulunmuyor ama yine de SCH-V770&#39;den daha iyi olduğunu söyleyebiliriz . Önümüzdeki aylarda sadece Kore&#39;de olacak bu cihazın adı: Samsung V8200

Bu tip cihazlar için sanırım: Meraklısına demek gerekiyor. 8 megapixel&#39;i sıradan bir cep telefonu kullanıcıs ne yapsın?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Optic Zoom olmaması saçma 8MP&#39;li bir kamerada

helper007

helper007

Üye
Olursa görünüşü garip olur

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 31 2006, 06&#58;22 PM) [post=268166]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Optic Zoom olmaması saçma 8MP&#39;li bir kamerada
[/b][/quote]

optic zoom yokmu gerçekten yuh ya

RockFord Fosgate

Üye
ee naoayım ben ole 8mp ı????n serısındede 20x zoom war bı halta yaramıyo 20x yapınca kare kare optık olmadan olmaz&#33;&#33;

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Zaten 6x ten sonra hiç birşey beklemem ben Dijital Zoom´dan optic olsun 2x olsun canım ne gerek var 20´ye

RockFord Fosgate

Üye
amane optık ayrı bı guzel&#33;&#33;&#33;&#33;:)))))))

Exclima

Exclima

Üye
tabi canım
fotoğraf çekerken isteğine göre zoom yapmak için optik en güzel seçim

ama 8MP kameralı telefonda niye optik zoom yok onu anlamıyorum işte

turgay89

turgay89

Üye
ee optik zoom yoksa 8mp yi bi tarafıma mı ....?? neyse.. bence gereksiz bi alet..

RockFord Fosgate

Üye
verseler kullanmazsın yanı&#33;&#33;&#33;:))))))gereksız dıyon.....

turgay89

turgay89

Üye
beles olursa herhalde yanii.. de para verip almam..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
baba cok canlı bi telefonmuş yawww samsung da coştu nokia nerde ben burdan sesleniorum nerdesiniz beeeaaaaa millet paso tel basıo nokia samsung devam ii gidiolar noki cöküşte sanırım

RockFord Fosgate

Üye
sen n92 yı gormedın heralde n80 vs&#33;&#33;&#33;nası cokuste??

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Diğer marklar 1-2 samsung, 7-8 mp takılıyor.

RockFord Fosgate

Üye
satılmaedıktan sonra takılsa nolcak????

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Türkiye&#39;de sat&#305;lm&#305;yor. Samsung daha çok Avrupa ve Uzak Do&#287;u ülkelerine yat&#305;r&#305;m yap&#305;yor.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
8mp li telefon vay bea fotografmakinesine dayanacaklar yani

requiemksk

Üye
sizi bilmem ama ben bu cihazlara bukadar para vericegime giderim en kalitelisinden bi dijital fotograf makinesi alırdım.. yani okadar kucuk ekranda 8mp lık goruntu kalıtesını nasıl gorur ınsan,anlamam..
gerci bilgisayara senkronize edildiginde cok guzel fotolar cıkar elbet..ama aynı islevi f.makinalarıda gorur..daha ucuze aynı islevi goren f.makınaları alınabilir.. tabi o bence

youngprogrammer

Üye
vaaay

knightfevzi

Üye
slmmm

Üst Alt