Samsung 5233 Wi-fi Wirelesse bağlanmak nasıl açıklarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

stephann

Üye
arkadaslar ben samsung star wifi aldım daha yenı. wifi ı acıyorum ama baglantı bulamıyorum nasıl halledıcem bırı yardımcı olsun lutfen...

çukurova76

Üye
arkadaşlar messenger a girmek için ne yapmam gerekiyor. telefona messenger live mı indirecem. yoksa bilgisayarım da messenger var. blutut la telefona atsam olurmu acil yardım. bu konuda biraz cahil kalmışım sanırım:ağlarım::vur

falanist

Üye
sorun modemdeki mac adresi filtrelemeden kaynaklıymış çözüldü

arkadaşlar bende de aynı sorun var. wifi den modemimi aratıp buluyorum bağlanıyor, sayfa açmak istediğimde zaman aşımı ve hizmete erişilemiyor hatası alıyorum. dışarda bi cafede denedim oldu ama evdeki modemimle olmuyor bir türlü, sinyal gücü 2 çizgide. tarayıcı profillerinden ağımı da seçiyorum ama sonuç nafile. bu arada bu kod dediğiniz modemin kodu mi? ayrı bir şey mi? dns vb hiç bir ayar da yapmadım, yapmam gerekiyor mu

mlhuslu

Üye
arkadaşalr ben de bu telefondan almayı düşünüyorum fakat öğrenmem gereken birşeyler var bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle gerçekten wifiden nete girmek bu kadar zahmetlimi? facebooka bağlandığımızda video izleyebiliyormuyuz ve herşeyden önce msne girebiliyormuyuz bu telefonla. şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum

Edaa.K

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım bu telefonu ve dun baya bı denedım ama baglanmayı basaramadım bugun umutsuz sekılde bır daha denıyeyım dedım ve oldu :) ben iş yerimin modemine bağlanmaya çalıştım . hiç bilmeyenler için en başından anlatayım nasıl yaptıgımı denerseniz belkı işe yarar :)
Wi-fi yi etkin hale getirdikten sonra "ara" diyoruz . orda cıkan modem seceneklerınden sınyalı yuksek olanlardan bırını secip baglan yada ekle diyorsunuz . genelde modemler korumalı oldugu ıcın şifre soruyor . hıc bır secenegı degıstırmeden"Ağ kodu" bölümüne "kablosuz ağ "koduni girmeniz gerekiyor. kodu yazdıktan sonra "ana sayfa URL" si kısmına adres yazabilirsiniz. ben google adresini yazdım . ve başka hıc bır ayarı degıstırmeden kaydet dıyorsunuz . ben deneme olarak face baglandım baglantı tamamlanınca wi-fi ikonu Yeşil oluyor. face e , maillerime fln baktım sırayla denedım hepsını sorun cıkarmadı . umarım yardımcı olabılmısımdır .

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende yeni aldım bu telefonu ve dun baya bı denedım ama baglanmayı basaramadım bugun umutsuz sekılde bır daha denıyeyım dedım ve oldu :) ben iş yerimin modemine bağlanmaya çalıştım . hiç bilmeyenler için en başından anlatayım nasıl yaptıgımı denerseniz belkı işe yarar :)
Wi-fi yi etkin hale getirdikten sonra "ara" diyoruz . orda cıkan modem seceneklerınden sınyalı yuksek olanlardan bırını secip baglan yada ekle diyorsunuz . genelde modemler korumalı oldugu ıcın şifre soruyor . hıc bır secenegı degıstırmeden"Ağ kodu" bölümüne "kablosuz ağ "koduni girmeniz gerekiyor. kodu yazdıktan sonra "ana sayfa URL" si kısmına adres yazabilirsiniz. ben google adresini yazdım . ve başka hıc bır ayarı degıstırmeden kaydet dıyorsunuz . ben deneme olarak face baglandım baglantı tamamlanınca wi-fi ikonu Yeşil oluyor. face e , maillerime fln baktım sırayla denedım hepsını sorun cıkarmadı . umarım yardımcı olabılmısımdır .

Kodu dediğim şifre. "Ağ kodu" = "ağ kodu" yani

SAINT1

SAINT1

Üye
Forum'da on bin tane konu oldu biraz arasanız gayet rahat bulacaksınız çözümleri.

Nur97

Üye
Ben ilk wi-fi de aradıgımda kendi modemim cıktı ve baglandım 10 dk filan internette dolaştıktan snra yeniden wi-fi de ara dedigimde cıkmadı. Daha sonra tarayıcı profillerinden kendi modemimi gördum ve yeniden onu sectim fakat yine olmadı. Ne yapıcam ben ltfen yardım edin ? :(

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
ben de 3 gün önce star wifi aldım.modemimi görüyor.ancak bende de tarayıcıdan bağlanırken;dns bulma başarısız v.s. gibi sorunlar veriyor.bilen birisi baştan sona açıklayablir mi acaba?
bu arada modem markam,exper ewm-01

gökhan42

Üye
ewt ya bendede aynı dns başarısız dyor nasıl cözecez bu sorunu??

elmyrdc

Üye
benim de telefonum wifi ile bağlanamıyordu.(arkadaşımın evinde bağlanmıştı) modemi fabrika ayarlarına getirdim, bir de modem şifresi olarak yalnızca sayıları kullandım. sımdı sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
wireless sorunu yaşayan arkadaşlara modemlerinin ayarlarıyla oynamalarını tavsiye ederim

@selim@

Üye
vaadafon kullanıcılar için dns sorun çözümü ilk olarak -menü-ayarlar-ekran ve aydınlatma- ayarlar seçenegine girip girip widget profilleri ( vodafone internet ) şebeke ayarı ( açık ) olacak sonra kaydedin çıkın. ve sonra menü - ayarlar- uygulama ayarları - tarayıcı profilleri- ( vodafone intermet ) olacak . bu kadar samsung gt - 5233-A dns başarısız deme sorununu böyle hallettim sizlere yardimcı olabildiysem ne mutlu bana :) bb.

Üst Alt